2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet %40 oranında gerçeklik payı varmış. Ben hiç sesimi çıkartmam, ama burnundan fitil fitil başka yollarla getiririm. Yatağı ayırmak hariç... Ne kavgalar ettik, hiç ayrı yatmadık. Yatırmaz zaten. Zamanı gelince çok pis laf sokarım, hem de bunu belli aralıklarla aylarca yaparım. Onun korkusuna saknleşir sakinleşmez gönlümü almaya çalışır.

[ı]

[ı]
ediyle büdü oyuncağı tatlım...
[/ı]

güle güle kulanın :)))

hadi geçmiş olsun canım simdi temiz temiz otur bende hafta sonu yaparım herhalde kadın gelicek annem ben yaparım diyo ama uğraşmasın günah ya o mavi suyu duymuştum cok iyiymiş :)

Dikiş sadece sezercikte olmaz ki. Alttan da kafa çıkmazsa keserler biraz. Bebeğin büyükse öyle bir tahminde bulunmuş olabilir. Takma, herşey "yumurta kapıya dayanınca" belli olur.

çiçekçiiiik senin doktorun sana bebişin iri olacak dedi dimi?
kaç haftalıkken kaç gramdı da öyle dedi kuşum?...
benim tam 34+0 2600 gr dedi 3300 gibi doğar dedi..e 4 ayda tamıtamına 1000 gr
almış bu çocuk 6 hafta da 700 gr mı alacak ki öyle dedi bana????

bebek şekerim bu kızlar.birde beyaz tülden yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
e pisipisim işte ben de onu diyorum alttan dikişi olacak dedi anneme dr.sana benzer inşallah
ama bence onun dikişi olacak dedi ben de salak kafam nereden anladınız dememişim doktora???

Ben bugün hiç iyi değilim ya doğurucam mı ne yapıcam kasıklarım batıyor içimde sıkıntı var midem bulanıyor

kızlar ben oğlumun odasınıda cicilere eklemeye çalıştım ama olmadı.bebek şekeride büyük çıktı.

sağol fundacım ohhh miss gibi içime sindi valla adamakıllı temizlik annem sağolsunn..
misss yaptı heryerimi...vitrin içini de indirdi hepsini yıka kurula geri diz..herşeyim yıkandı..
doruğumun odasını herşeyini yerleştirdik.canım kardeşim valla bütün camlarımı sildide
gitti.hem hasta kıyamam ona hiçbirşeyi de takmıyor kafasına(

Ya valla dua edin bana neden böyle oldum ben ya korkuyorum da bunalıma girdim galiba arkadaşımın bebişi 4 günlük hiç durmuyor heo ağlaya ağlaya emziriyor korktum da ben ağlıyıp duruyorum

Çok güzelmiş canım...

e pisipisim işte ben de onu diyorum alttan dikişi olacak dedi anneme dr.sana benzer inşallah
ama bence onun dikişi olacak dedi ben de salak kafam nereden anladınız dememişim doktora???

Az buçuk tahmin etmiştir. Kontrole gittiğinde sorarsın pisim yaw..

ee tabi aynen bendee günlerce belirli periyotlarlannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım 32+0 da 2200 gr dı bi hesaplar yaptı 4200gr gibi doğar dedi elbette değişebilir ama dedi aşağı yukarı tombik bebek olucak dedi
doktorum değişebilir dedi bazen düşündüğünden hızlı alır bazen almasını beklerken az alır yinede belli olmaz dedi ondan sende orantı kurma gelişimleri değişebilir yani bana 4200gr civarı dedi belki daha da az olur belki daha da fazla olur aşağı yukarı bir hesap canım bende çarşamba günü gidicem bakalım ne kadar almış olucak 15 günde yani sağlıklaır olsunda bakalım kiloları muamma doğmadan bilmiycez

çok cici canım yaaa

Ben bugün hiç iyi değilim ya doğurucam mı ne yapıcam kasıklarım batıyor içimde sıkıntı var midem bulanıyor

tatlım psikolojik yakşaltıkçaa geriliyorsun sakin olmaya çalışş korkunun ecele faydası yok sakinleşmeye çalış bir ılık duş al

Doğurmayacaksın korkma. Benim günde 2-3 kez belime kasıklarıma bacaklarıma ağrılar vuruyor, henüz doğurmadım.

Ya valla dua edin bana neden böyle oldum ben ya korkuyorum da bunalıma girdim galiba arkadaşımın bebişi 4 günlük hiç durmuyor heo ağlaya ağlaya emziriyor korktum da ben ağlıyıp duruyorum

Hiçbir şey olmaz, sen başka, o başka. Sen nelere katlanıyorsun; bebeğine mi katlanamayacaksın...

Merhaba arkadaşlar , durduğum yerde terliyorum bugün çok sıcak nemli olacak galiba.... Akşam pek uyuyamadım sabaha karşı daldım 10 gibi kalktım. 2 Gündür bebiş eskisi gibi oynamıyor o da mayıştı galiba. Dün eşimin gömleklerini yıkamıştım şimdi ütücüyü arayacam ütüleyip getirsinler, ödemeleri yapacam. Hepinize çok güzel ve kolay bir gün diliyorum. Öptümmmmmmmm

canım, genellikle plansız yırtılmalara karşı kesi özellikle yapılıyor ve dikiş atılıyor. ondan olacaktır demiştir, çok kafana takma, bir gelelim bakalım o zamanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…