valla canım kalaslığı yaparken düşünsün nerelere gittiğini hep derim sen bana bir yaparsan ben sana 10 yaparım öyle kolay değil valla göbek atarım adamaa kaydirigubbakcemile3
tabiki ciddiye almıyor beni ama şaka yollu söyleniyor bunlar ama her espirikte gerçek payı vardır şekercim
[ı]
[ı]
ediyle büdü oyuncağı tatlım...[/ı]
ben iyiyim çok şükür evin her yerini altını üstüne getirdik temizledik kaldırdık ama bittik te yani.
Bu gün en son olarak mutfak-banyo kalebodur ve fayanslarını siliyoruz mutfağın duvarları bitti
şimdi yerlerine geçicez.kızlar mavisu diye bir deterjan aldım temizlikçiden feaket birşey valla
cosss diyor fayans araları bembeyaz oluyor çok süper bir şey haberiniz olsun yalnız ben pek
yakında durmuyorum annem hallediyor hepsini sağolsun.bugün halılarımı veriyorum yıkamaya.
Onun dışında 2 tane küçük 1 tane de balkon kilimim var onları yıkayacağız balkonda başka da
bişey kalmıyor geriye tosunumun gelmesinden başka.ayaklarım acayip şişti bir ara da kasıklarım
ağrıdı.şimdi iyiyim çok şükür...
didoşş gitgit tatlım sen ama bak 2 gün sonra ben hep buradayım haberin olsun...
sen de geliceksin heeee...valla ben iş miş anlamam ona göre..
masalım nasılmış bakiiiim beni de dr 2 hafta sonraya çağırdı yaaaaa kızlaaaar
bişey sorucammm.biz şimdi annemle gittik bu sefer kontrole annem dedi işte
ben hiç dikişsiz doğum yaptım falan..dr.da inşaallah kızın da sana benzer
ama dikişi olacak onun bence dedi.ne demek istedi kiiiii acaba zor doğum yaparım
diye mi düşünüyor e nede olsa vucut yapısından anlar insanın benim dar bir yapım var...
acaba öyle mi düşünüyor bi de benim dr.hiç kolay kolay sezeryan demiyormuş kızlar yaa.
bu kadın ben doğuramayacak olsam da söylemez bana...normal doğum der gene de...
çiçekçiiim burcuuum pisipisim hoşbuldum canlarımm hepinizi özledim didoşş seni de çok
özledim kuşum...
güle güle kulanın :)))
selam kızlar.nasılsınız.bebişleriniz nasıl?
bebek şekerim bu kızlar.birde beyaz tülden yapıcam.
e pisipisim işte ben de onu diyorum alttan dikişi olacak dedi anneme dr.sana benzer inşallah
ama bence onun dikişi olacak dedi ben de salak kafam nereden anladınız dememişim doktora???
ee tabi aynen bendee günlerce belirli periyotlarlannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet %40 oranında gerçeklik payı varmış. Ben hiç sesimi çıkartmam, ama burnundan fitil fitil başka yollarla getiririm. Yatağı ayırmak hariç... Ne kavgalar ettik, hiç ayrı yatmadık. Yatırmaz zaten. Zamanı gelince çok pis laf sokarım, hem de bunu belli aralıklarla aylarca yaparım. Onun korkusuna saknleşir sakinleşmez gönlümü almaya çalışır.
çiçekçiiiik senin doktorun sana bebişin iri olacak dedi dimi?
kaç haftalıkken kaç gramdı da öyle dedi kuşum?...
benim tam 34+0 2600 gr dedi 3300 gibi doğar dedi..e 4 ayda tamıtamına 1000 gr
almış bu çocuk 6 hafta da 700 gr mı alacak ki öyle dedi bana????
çok cici canım yaaa
bebek şekerim bu kızlar.birde beyaz tülden yapıcam.
Ben bugün hiç iyi değilim ya doğurucam mı ne yapıcam kasıklarım batıyor içimde sıkıntı var midem bulanıyor
Ben bugün hiç iyi değilim ya doğurucam mı ne yapıcam kasıklarım batıyor içimde sıkıntı var midem bulanıyor
Ya valla dua edin bana neden böyle oldum ben ya korkuyorum da bunalıma girdim galiba arkadaşımın bebişi 4 günlük hiç durmuyor heo ağlaya ağlaya emziriyor korktum da ben ağlıyıp duruyorum
e pisipisim işte ben de onu diyorum alttan dikişi olacak dedi anneme dr.sana benzer inşallah
ama bence onun dikişi olacak dedi ben de salak kafam nereden anladınız dememişim doktora???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?