2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bakalım canımcım :)
neden bilmemki benimkindede oluyor ama ara arakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Çok komik benimki, durup durup hıçkırıyor günde 3-4 kere. Saatlerce sürüyor. Bir de mesela yarım saat hıçkırıyor; sinirleniyor, başlıyor yer değiştirmeye debelenmeye. Huysuz benim oğlum huysuz kaydirigubbakcemile3
Cumartesi de karnımı kaşıyordum sağ yan tarafını, en güzel anında bir tekme vurdu elime, korkudan ölüyordum :roflol:

kaydirigubbakcemile3
yaa ben tepikten korkmuyorumda eh kız nede olsa narin narin vuruyor:) ama bazen öle hareket ediyorki karnımda böle içimi yarıyor sanki o zaman diyorum napıyosun kızım sen orda diye :))

Herkese gÜnaydın kızlar ben bugÜn cok yogunum cok fazla gırmeeyeceĞız mesajını aldım damlacım teŞekkÜr edırım bu ara aŞaĞıya pek ınmıyorum cok sıcak oyÜzden bırde ben bıraz aırlastım sanırım bu arada karpal tÜnele ortoedı bakar amelıyatı da o yapar ben Şımdıkı ıŞımden Önce ortopedıde ÇalıŞıyordum :))

çiğdemcim eşlerin hepsi aynı kalaslıkta aşağı yukarı
dün fenerbahçe tarafına gittik bir kız gördüm 18 yaşlarında ay ne kadar güzel bir kızdı ama maşallah ince uzun yüzü gözü bir içim su ay dedim badem de benim kızımda böyle zarif hoş olsa büyüyünce dedim ben kıza öyle bakıyorum benimki demez mi tabi senden artık geçti yaşlandın şiştin :icecream: hahahaha yuhhhhhhhhhh dedim yaa yuhhh ben ne diyorum sen ne diyorsun birde benim kocam çevre tarafından ince nazik kibar biri olaraktan bilinir yani nasıl bir öküzsün sen dedim hamile bir bayana denirmi böyle bişey kendime güvenim yüksek olduğu için sadece sen doğumdan sonra peşime taktıklamı görünce benden geçmiş mi geçmemiş mi anlarsın diyerekten konuyu kapadım ki eşim normalde aldığım kilolarda bilmemne hep der çok güzel oldun ettin yani bu tarz öküzlüğü ilk yani hepsi bir cins iştee

Çİğdemcim opet var bizim burada oradan 2sini 15tlye aldım

Süpermiş, ben de oyuncakçıdan ikisini 10'a almıştım. İnternette amma da pahalı, 79'dan başlıyor. Neymiş lisanslıymış... Eee benimki de lisanslı, sertifikası var. Millet çıldırmış...

kaydirigubbakcemile3
yaa ben tepikten korkmuyorumda eh kız nede olsa narin narin vuruyor:) ama bazen öle hareket ediyorki karnımda böle içimi yarıyor sanki o zaman diyorum napıyosun kızım sen orda diye :))

Ben göbek kordunuyla ip atladığını düşünüyordum başta. Şimdi kement yaptığını düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3

Canımcım hoşgeldin... Ben de düşünüyordum, sinir cerrahisi mi, ortopedi mi diye... Bilgi için çok teşekkür ederim. Bari bir atel versinler. Sağ elim iptal oldu resmen. Serçe parmağım hariç diğerleriyle iş yapmam zor olmaya başladı. Ne kapatabiliyorum, ne açabiliyorum. Hele orta parmak; garip bir his kaybı var. Bakalım prat. hek. ne diyecek görünce??

Üff fena harp etmişsiniz ohaoldumsmile . Ne benim kocam öyle şey diyebilir bana, ne de ben kocama öyle cevap verebilirim. Gebertir beni, daha da kötüsü 2tane çaksa daha iyi olur. O kadar kötü konuşur. Benim durumum belli, kocam beni istemeden kaçırmayı düşünüyordu. Çok ciddi söylüyorum 1 ayda 2-3 görücü gelmişti bana. Kocam da daha mezun değildi. Kaçmam diyorum, görürsün nasıl götürüyorum demişti. Kıymetimi bilir, Yine de aradabir kalaslaşır işte, ahşap kocam ne yapsın. Kalıpları farklı ama malzeleri aynı bu erkeklerin. Eski halime çabuk döneceğimi iyi bilir. Ondan birşey diyemez fazla...

kaydirigubbakcemile3 Dün dvd'de alacakaranlık "new moon" u izliyorduk. Oradaki esas kızın kızılderili bir arkadaşı var. Böyle kurt adam olmuş, kızın odasının penceresine tırmandı birşeye tutunmadan, 3-4 adım ağaca çıktı tutunmadan, sonra cama atladı, odaya daldı. Ben de kocama baktım baktım "bizim oğlanı da spora mı göndersek, anahtarı evde unuttuk mu işe yarar" dedim. Bir güldü kocam kaydirigubbakcemile3 , hoşuna gitti galiba.

kızlar selam nasılsınız bakalım?

Hoşgeldin pisi pisi...

Valla canım cama da yapışıyorlar bayıldım ben valla

Evet benimkiler de yapışıyor. Da cama yapıştırmayacağım. Hatta bebek oynaycak boya gelince kesmeyi bile düşünüyorum o iplerini. Gözüne falan sokar, Allah korusun...

ne aldınız ben anlamadım geçmişi okuyamadım da

Ediyle büdü oyuncağı tatlım...

ben iyiyim çok şükür evin her yerini altını üstüne getirdik temizledik kaldırdık ama bittik te yani.
bu gün en son olarak mutfak-banyo kalebodur ve fayanslarını siliyoruz mutfağın duvarları bitti
şimdi yerlerine geçicez.kızlar mavisu diye bir deterjan aldım temizlikçiden feaket birşey valla
cosss diyor fayans araları bembeyaz oluyor çok süper bir şey haberiniz olsun yalnız ben pek
yakında durmuyorum annem hallediyor hepsini sağolsun.bugün halılarımı veriyorum yıkamaya.
onun dışında 2 tane küçük 1 tane de balkon kilimim var onları yıkayacağız balkonda başka da
bişey kalmıyor geriye tosunumun gelmesinden başka.ayaklarım acayip şişti bir ara da kasıklarım
ağrıdı.şimdi iyiyim çok şükür...

Çığdoş hoşgeldin canımcım tam ben çıkıyorum sen geldin yaws 3buçıkta randevum var önce de halletmem gereken işler var gelince yazarım size

merhaba şekerim hoşgeldin

valla canım kalaslığı yaparken düşünsün nerelere gittiğini hep derim sen bana bir yaparsan ben sana 10 yaparım öyle kolay değil valla göbek atarım adamaa kaydirigubbakcemile3
tabiki ciddiye almıyor beni ama şaka yollu söyleniyor bunlar ama her espirikte gerçek payı vardır şekercim

günaydın canım
bende çok ağırlaştım yaa
kilo olarak değil ama sağlık olarak
belim falan fena oturdukça batıyor her yerim

selam canım
iyi sayılırım ben sen nasılsın

Ben göbek kordunuyla ip atladığını düşünüyordum başta. Şimdi kement yaptığını düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3

[/COLOR][/I][/B]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bayağı işiniz varmış, kolay gelsin ne diyeyim şekerim. Benim hem ayaklarım şiş, hem de sağ elim iptal, solak da değilim. Cehenneme döndü hayatım . Benim de kasık ağrılarım sıklaşmaya başladı. 22 temmuzdan itibaren 5Ağustosa kadar bekleyecektim. İnşallah 2,5 hafta daha dayanır.

Çİğdoş hoşgeldin canımcım tam ben çıkıyorum sen geldin yaws 3buçıkta randevum var önce de halletmem gereken işler var gelince yazarım size

Tamam canım, güzel haberlerle dön...
kaydirigubbakcemile5

valla okurken ben yoruldum şekerim çok şükür bitmiş sayılır
benimde temizliğim yapılcakta anacumu bekliyorum kuzenimin düğününe gitti 10 temmuzdan sonra gelicek malesef halı yıkamayada o zaman vericem halıları

didoşş gitgit tatlım sen ama bak 2 gün sonra ben hep buradayım haberin olsun...
sen de geliceksin heeee...valla ben iş miş anlamam ona göre..
masalım nasılmış bakiiiim beni de dr 2 hafta sonraya çağırdı yaaaaa kızlaaaar
bişey sorucammm.biz şimdi annemle gittik bu sefer kontrole annem dedi işte
ben hiç dikişsiz doğum yaptım falan..dr.da inşaallah kızın da sana benzer
ama dikişi olacak onun bence dedi.ne demek istedi kiiiii acaba zor doğum yaparım
diye mi düşünüyor e nede olsa vucut yapısından anlar insanın benim dar bir yapım var...
acaba öyle mi düşünüyor bi de benim dr.hiç kolay kolay sezeryan demiyormuş kızlar yaa.
bu kadın ben doğuramayacak olsam da söylemez bana...normal doğum der gene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…