2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim sinirlerimi bozdu ya sabah kesin ondan böyle oldum ne hazırlıyıp yiyeyim akıl verin bana ya kolay bir şey olsun

pşşştt didoşşumm noluyo kız bir ara gene öyle olmuştun sen hatırlıyon mu?
doğurmayacaksın bitanemmm sen güle oynaya sezeryana gidiceksin kuşum ben de
seni dolaşmaya gelicem hastaneye:teytey:

merhaba ebrucum ya uykusuzluk benide fena vuruyor tatlım yaa dün gece yine biraz uyudum ama ondna önceki gece 2 saat uyudum sadeceee akannehir
senin aldığın park yatağın kırmızı grilisini aldım bende elir herhalde bi iki güne şekercim herşeyini yıkmaıştın sen dimi kumaşlarınıda yatağın gelsin merak ediyorum bende çokkk

Duş aldım ya kasık ağrım geçmedi valla korkuyorum daha erken di mi kızlar

canım ya normal artık ağrılarda artar zaten sakinleşmeye çalış sol tarafına yatsana biraz hafifler belkii

4200 mü? kafamçokkarıştı Kız benimki de geçen salı 2560'dı yani 35. haftada. 3,5kiloyu geçer mi ki??

Benimkine ses verirsem korkusu kalmaz. Hiç konuşmam ama ben. Konuşmadım mı daha da korkuyor

menemen yap kendine..ya da fırına kaşarlı ekmek at kolay
olarak başka bişi gelmiyor aklıma...ya da pizza varsa dolapta
onu at fırına...

ben geldim çalışabilir raporumu aldım ama yarın gidicem işe bu arada raporun bu kadar kolay verildiğini bilmiyordum son adet tarihimi sordu ve raporu yazdı anlamadım devlet hastaneside bi alem ya :)

e aynı işte bizim bebişler canımcım hafta da ortalama 200 gr aldıklarına göre..
benimki de seninki kadar...bana 3200-3300 doğar dedi.bence ben sezeryan istemiyeyim
diye söylemez bu kadın bana kilosunu neyse 2 hafta sonra bakıcaz bakalım...
tırsmaya başladım hafiften ben yaaaakannehir

kızlar ya sizce benimki kaç kilo doğar? 34+0 da 2930 gr dı.

meryemcim 4 kg doğar seninki sanırım. Bakalım masal ne kadar oldu 2 hafta önce 2300 dü 2900 filan olsa ne sevinirim 2 hafta kaldı çünkü

Ya yatınca da içim daralıyor gelirsin di mi çiğdoş doğurunca ben...

gelmem miiii bu halim gibi olursam mutlaka gelirim ben hiç
doğuracak gibi değilim yaaa hiç çıkmayacakmış gibi sanki benim
tosun buradan....şaka bir yana cidden didemim gelmeyi çok istiyorum.
masalı mı da görücem hem minicik olacaklar yaaa.

ayy 2 hafta mı kaldı :) ama senin sezeryan dimi bu arada doğum yaklaştıkça eski halim kalmadı eskiden atıp tutuyordum korkmam etmem diye sanırım korkmaya başladım ama eşimde korkuyor geçen hafta kızım ters dönünce dr sezeryan dedi eşim sevindi gibi oldu anlamadım oda etkiledi beni neyse kendimi şartlamam lazım

meryemcim 4 kg doğar seninki sanırım. Bakalım masal ne kadar oldu 2 hafta önce 2300 dü 2900 filan olsa ne sevinirim 2 hafta kaldı çünkü

2,5 kiloyu geçti mi korkmanın pek de bir anlamı kalmamalı. Masal prensesine kavuşamana 2 hafta mı kaldı, aman Tanrım eyvahedigeldismile Ne kadar da çabuk geçiyor vakit.

çiçekçiiim burcuuum pisipisim hoşbuldum canlarımm hepinizi özledim didoşş seni de çok
özledim kuşum...

opuyorumnanaktan

selam kızlar.nasılsınız.bebişleriniz nasıl?

merhaba canım hoşgeldinn

ben geldim çalışabilir raporumu aldım ama yarın gidicem işe bu arada raporun bu kadar kolay verildiğini bilmiyordum son adet tarihimi sordu ve raporu yazdı anlamadım devlet hastaneside bi alem ya :)

bende öle canım hemencik aldım
son adet sordu bide usg de kontrol etti o kadar:))
şimdiden sonra istediğin zaman ayrılabilirsin dedi:)

inş sağlıklı olurlarda.doğunca bol bol emzirir tombik yaparız.ayy 4 kg olursa normal nasıl doğurcam beeennnn akannehir

benim yiğenim 4 400 doğdu normal doğum yani doğuranda minyon tipli öyle iri yarı biri değil o yüzden sıkmayın canınızı ama sanki benim kızım o kiloda olsa kesin benim drum sezeryana alır gibi gerçi 38 haftada falan 4 olursa sezeryana alıyorlar çünkü biraz daha dursa kimbilir kaç olur

kızlar cicilere hallisna arkadaşımız saolsun oğlumun odasını ekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…