merhaba ebrucum ya uykusuzluk benide fena vuruyor tatlım yaa dün gece yine biraz uyudum ama ondna önceki gece 2 saat uyudum sadeceee akannehirMerhaba arkadaşlar , durduğum yerde terliyorum bugün çok sıcak nemli olacak galiba.... Akşam pek uyuyamadım sabaha karşı daldım 10 gibi kalktım. 2 Gündür bebiş eskisi gibi oynamıyor o da mayıştı galiba. Dün eşimin gömleklerini yıkamıştım şimdi ütücüyü arayacam ütüleyip getirsinler, ödemeleri yapacam. Hepinize çok güzel ve kolay bir gün diliyorum. Öptümmmmmmmm
Duş aldım ya kasık ağrım geçmedi valla korkuyorum daha erken di mi kızlar
ee tabi aynen bendee günlerce belirli periyotlarlannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım 32+0 da 2200 gr dı bi hesaplar yaptı 4200gr gibi doğar dedi elbette değişebilir ama dedi aşağı yukarı tombik bebek olucak dedi
doktorum değişebilir dedi bazen düşündüğünden hızlı alır bazen almasını beklerken az alır yinede belli olmaz dedi ondan sende orantı kurma gelişimleri değişebilir yani bana 4200gr civarı dedi belki daha da az olur belki daha da fazla olur aşağı yukarı bir hesap canım bende çarşamba günü gidicem bakalım ne kadar almış olucak 15 günde yani sağlıklaır olsunda bakalım kiloları muamma doğmadan bilmiycez
ee tabi aynen bendee günlerce belirli periyotlarlannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım 32+0 da 2200 gr dı bi hesaplar yaptı 4200gr gibi doğar dedi elbette değişebilir ama dedi aşağı yukarı tombik bebek olucak dedi
doktorum değişebilir dedi bazen düşündüğünden hızlı alır bazen almasını beklerken az alır yinede belli olmaz dedi ondan sende orantı kurma gelişimleri değişebilir yani bana 4200gr civarı dedi belki daha da az olur belki daha da fazla olur aşağı yukarı bir hesap canım bende çarşamba günü gidicem bakalım ne kadar almış olucak 15 günde yani sağlıklaır olsunda bakalım kiloları muamma doğmadan bilmiycez
Eşim sinirlerimi bozdu ya sabah kesin ondan böyle oldum ne hazırlıyıp yiyeyim akıl verin bana ya kolay bir şey olsun
Ya yatınca da içim daralıyor gelirsin di mi çiğdoş doğurunca ben...
meryemcim 4 kg doğar seninki sanırım. Bakalım masal ne kadar oldu 2 hafta önce 2300 dü 2900 filan olsa ne sevinirim 2 hafta kaldı çünkü
çiçekçiiim burcuuum pisipisim hoşbuldum canlarımm hepinizi özledim didoşş seni de çok
özledim kuşum...
selam kızlar.nasılsınız.bebişleriniz nasıl?
ben geldim çalışabilir raporumu aldım ama yarın gidicem işe bu arada raporun bu kadar kolay verildiğini bilmiyordum son adet tarihimi sordu ve raporu yazdı anlamadım devlet hastaneside bi alem ya :)
meryemcim 4 kg doğar seninki sanırım. Bakalım masal ne kadar oldu 2 hafta önce 2300 dü 2900 filan olsa ne sevinirim 2 hafta kaldı çünkü
merhaba ebrucum ya uykusuzluk benide fena vuruyor tatlım yaa dün gece yine biraz uyudum ama ondna önceki gece 2 saat uyudum sadeceee akannehir
senin aldığın park yatağın kırmızı grilisini aldım bende elir herhalde bi iki güne şekercim herşeyini yıkmaıştın sen dimi kumaşlarınıda yatağın gelsin merak ediyorum bende çokkk
güle güle kullanın canım, kırmızı güzel duruyordu da ben korktum kırmızı agresif yapmasın uyusun rahat rahat diye pembe gri aldım :)) İçinde park yatak nevresim takımı yastığı yorganı alt açması çıkmıştı hepsini 30'da yıkadım mis gibi oldu. Sünger yatağın yıkanabilir havlu kılıfını da yıkayacam ambalajını açmadım daha erken diye. güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?