benimde 42.haftada 16 ağustos oluyorr kendi doğum günümm.amaa nayır nolamaz beklemek istemiyorum o kadarrr.
bu arada ben sana şeyi sorucaktım belki duymuşundur.hani bi test var doğuma az kalıp kalmadığını öğreniyosun.düz bi zemine bacaklarını uzatıp destek almadan bi ayağın baş parmağını diğer ayağın baş paramğının üstüne koyamıyorsan 2 gün içinde bebiş geliyo demekmişş.valla ben koyabiliyomm..
kızlar randevumu aldım 10 ağustos 11de bebeğime kavuşuyorum :)
cnm doğum için gidince malesef dr.lar ebeler gelen giden hepsi parmaklıyo valla cnm usg de sadece bebğe bakıyorlar bide nst ilk gittiğinde sonra parmak hep
ben şimdi kontrole gidince çok ağrım oluyo dediğim için dr.da çatı muayenesi yerine usg ile bakıyo daha şu kadar cnm var bebek tam inmemiş diyo cnm
parmaktan kurtuluş yok
cnm prospektüsünü okumadan sakın sürme
as hoşgeldin cnm
kız ilk defa duydum sanmıyorum öyle olacağını
hadi gözün aydn cnm
selamlaaaaaar....canım öncelikle dedenden iyi haber almışsındır inş. geçmişi pek okuyamadım...ya da henüz almadıysan hayırlı haberle sevinirsin inş.:Saruboceq:
ben kürtaj oldum daha önce(bebeğimin kalbi durmuştu) ve tüm o saatler boyunca açılma için ilaç veriyolar vs vs..açılmayı hep elle kontrol ettiler,alet kullandıklarını sanmıyorum açılma için yani....
offffff dedem daha çıkmamış ameliyattann.mafoldumben
10 kere aradım sabahtan beri annem dedi tamam ben haber vericem
çıkınca...allahım can mı dayanır ?kan mı dayanır bu kadar saat 7 den beriimafoldumbenmafoldumben
ayy yemin ederim stresle geliyor bu sancılar fazlalaştı şimdi...
offffff dedem daha çıkmamış ameliyattann.mafoldumben
10 kere aradım sabahtan beri annem dedi tamam ben haber vericem
çıkınca...allahım can mı dayanır ?kan mı dayanır bu kadar saat 7 den beriimafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin cnm iyi diyelim iyi olalım inş
sen naıslsın?
nasıl yatarken mi nasıl olucak o ya mutlaka iki ayak birbirine değer değmez mi
sağolun kızlar bucucum çıkmadı daha gelirim yine kızlar.
çıktım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?