ben diyorum işte birbirimize de verelim tlf nolarımzı. böyle kalakalmayız bidahakine.şimdi hallisna da doğumda.habersiz kaldık iyice. başka zaman böyle bi durum olsa en azından alternatif olur birimiz olmazsa birimiz haber verir. yanlış mıyım??
ben diyorum işte birbirimize de verelim tlf nolarımzı. böyle kalakalmayız bidahakine.şimdi hallisna da doğumda.habersiz kaldık iyice. başka zaman böyle bi durum olsa en azından alternatif olur birimiz olmazsa birimiz haber verir. yanlış mıyım??
benim haberimi fahriye direk haber verir size diğerleri doğurdu çünkü çoğu.
nurcan
didem
hatice
sümeyra doğurucak
serpil çok sık girmiyor
fahriye kesin haber verir size...:)))
benim haberimi fahriye direk haber verir size diğerleri doğurdu çünkü çoğu.
nurcan
didem
hatice
sümeyra doğurucak
serpil çok sık girmiyor
fahriye kesin haber verir size...:)))
kızlar burası çok komik ya çok eğlencelisiniz
biraz daha gayret ederseniz bulunur
peki wildcat arkadaşımız nerede hangi hastanede doğurcaktı direkt hastaneyi arasak olmaz mı
kızlar burası çok komik ya çok eğlencelisiniz
biraz daha gayret ederseniz bulunur
peki wildcat arkadaşımız nerede hangi hastanede doğurcaktı direkt hastaneyi arasak olmaz mı
amanınnn ben kendimi unutuyorumsempatiksalakcinni valla doğuracakları düşününce kendim
hiçaklıma gelmiyoreyvahedigeldismile daha doğurasım yok herhal...bilmiyorumkismile
naber kızlar....
halisnanın haberini alınca çokk şaşırdım.. aradım görüşdüm annesine gidiomuş.. allahım yardımcısı olsun bi avazda kurtulsun inşallah...
sizlerde ne var ne yok çiğdemmi doğuruyo bugün anacım kaçırıyorum.. dün gece irem hanım mum etti bizi uykusuzlukdan kırılıyorum şimdide vurdu kafayı uyuyo ama bana uyku yok yine evin işleri beni beklio ...:)