2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım, üye olurken yazıyosun bilgilerini. Bende üye olalı birkaç hafta olmuştu, tam ne kadar hatırlamıyorum. Sonra cuma günü mail attım, hemen cevap yazdılar ve bugün yolladılar. opuyorumnanaktan

sanada indirim kuponu geldimi

Bencede cok almamak lazım tatlım ya ben 5 ayda 5 kılo aldım... doktor cok bıle olmus dedı... bıde dogumdan sonra vermesı var bunları... bebişler saglıklı olsun tabıde

slm kızlar.....evet bebişimin cinsiyeti belli oldu kızım olacak kısmetse..sonunda gorduk kızımızı...bunun sevıncı uzerıne dogru alısverıse mınık kusuma bırsuru seyler aldım ve cok mutluyum insallah saglıkla kucagımızada almak nasıp olur...bu arada kızım ismide belli NıLDA PINAR:)))))

sagol canım...sorma bizim prenses cok kıymetlı olacak:)) insallah saglıkla kucaklarımızada alırız bebişlerimizi:))))

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder insallah

günaydın canlarrr
hepinize süpperr bi gün dilerim
ben o kadar yoğunlaştım ki gelemiyorum yanınıza
müdür gelince başımıza pek buralara takılma fırsatım olmuyor bütün işlerde üstüme bindi neyse 2 ayım kaldı Allah ın izniyle:))
sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
öpüyorum hepinizi kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…