Ay ben yerim o prensesi ya. Kuzum benim kocaman olmuş kocaman. Teysei yesin onun heryerini yesin. Allahım seni ve tüm bebekleri nazardan korusun 41 kere maşallah...
kıslarrr aşımı oldu ılk bas cımadı hıc farketmedım vurdugunu bıle... 10 dk saonra acımaya basladı... ama su anda hıcccc acıma hıccc gectı cok sukur... korkulcak bısı degılmıs cok sukur...:)::) ebe karnımı muayene ettı dokundu bastırdı falan... nası acıdı canım... bebiş daha yukarı cıkmamıs gobumusumun altında hala... kalp atıslarını dınledım... yanımda bı hmıle arkadas daha vardı onun bebişinin kalp atıslarını dınlerken kızımda duydu herhalde bır tekmeledı bır tekmeledı... herseye tepkı verıo artık:):)
Ay ben yerim o prensesi ya. Kuzum benim kocaman olmuş kocaman. Teysei yesin onun heryerini yesin. Allahım seni ve tüm bebekleri nazardan korusun 41 kere maşallah...
selam güzel anneler biz de yarın şeker yüklememizi yaptıracağız tetenoz aşımızı olduk 4lü taramamız yapıldı Şu renkli usg süper bebişimi orda görmek harikaaa
Arkadaşlar başka özel aşı yaptıranınız var mı hepatit mesela
Selam kızlar, bugün hiç giremedim nete . Anca bu saate . kaydirigubbakcemile3 Sabah kontrole gidicem. ıyi geceler herkese. Uyuyosunuzdur şimdi hepiniz. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
kızlarrr günaydın.... dün ayrıntılı ultrasona girdik şükür temiz çıktı....
ama sabaha kadar uyuyamadım. 20 lik dişim çokkkkk ağrıyo. çıkamadı bi türlü ya... napsam ağrısı azalır yutkunamıyorum bile.........
Ya gece hiç uyuyamadım 1 uyudum 1 uyandım kabus gibiydi neyse şimdi iyiyim sanırım babası olmayınca kızım huzur bulmuyor Neyse yarın gelecek işallah. Dorukcum geçmiş olsun canım doktorunla konuş istersen belki 1 ilaç önerir. Detaylıda sorun çıkmamasına da çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepsini korusun işallah
kızlarrr günaydın.... dün ayrıntılı ultrasona girdik şükür temiz çıktı....
ama sabaha kadar uyuyamadım. 20 lik dişim çokkkkk ağrıyo. çıkamadı bi türlü ya... napsam ağrısı azalır yutkunamıyorum bile.........
gunaydın canım sevındım gozun aydın ayrıntılın temız cıkmıs :) ya su yenı dıs macunları varya onalrla fırcala hanı agrıyı azaltıyor dıye reklamları var ıyıymıs onlar
Ya gece hiç uyuyamadım 1 uyudum 1 uyandım kabus gibiydi neyse şimdi iyiyim sanırım babası olmayınca kızım huzur bulmuyor Neyse yarın gelecek işallah. Dorukcum geçmiş olsun canım doktorunla konuş istersen belki 1 ilaç önerir. Detaylıda sorun çıkmamasına da çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepsini korusun işallah
bende bugun oyleydım sonundada ımdat dıye bagırarak uyandım.benımde esım sık sık semınere gıdıyor sınır oluyorum o olmayınca burda gece bıde cok yagmr yagdı sesındende uyuyamadım ama suan hava acık bızde bugun 4 boyutlu ultrason ıcın kayserıye gıdıcez :) burda yokta hemde oglusuma cıcısler alcam