Slmm kızlarrr.. Benİmde kızımm oluyoo
Slmm kızlarrr.. Benİmde kızımm oluyoo
kızlar selam benim acil bir sorum var size detaylı usg ye 23+2 de girsem geç kalmış olur muyum?
kızlar selam benim acil bir sorum var size detaylı usg ye 23+2 de girsem geç kalmış olur muyum?
bu konu hakkında hiçbir bilgim yok(
Kalmazsın canım, ben 23+1 de girdim. 24+6 ya kadar yolu var.
çiğdemcimm sabahtan beri 5 dk boş oturmadım arada okumaya çalıştım ama hiç yazamadım... kusura bakma... ben hep burdayım okumaya çalışıyorum ama cevap yazamıom :)) kızma banaaa
bu arada bişey olmaz canım merak etme... :) geç kalmış sayılmazsın...
sağolun kızlar netten de baktım şimdi sanırım Çiğdem wildcat te yarın giriyor usg ye tam olarak 23+2 olacakzaman ben de haftaya c.tesi gidebilirim.
Özlemcim canım önemli değil ben de yoktum bugün öğleden sonra şimdi girdim buraya nisa hastanesini aradım da cuma c.tesi doluymuş reyhan hanım haftaya c.tesi eşimle birlikte gitmek istiyordum o yüzden sordum geç kalmış olur muyum diye?Çünkü burada mı okudum tam olarak hatırlamıyorum ama geç kalınca birşey izenemedi görülemedi gibi rapor veriliyormuş.
Ne zamandır rastlaşamıyoruz burada da o yüzden dedim tesadüf ben çıkmışım sen yazmış oluyorsun geçenlerde birkaçkere öyle oldu sonra ben gittim bugün geldim sen yoksun neyse iyisizinizdir umarım???
çok şükür iyiyiz canım ama bugünüm okadar yoğundu ki zordu ki anlatamam hala işlerimi bitiremedim 10dk sonra çıkmam lazım ama işler var yetiştiremiyorum ve bugün bitmesi lazım deli olcam... eve gidip hiç bişey yapmadan TV izlemek istiyorum yaaa... oofff çok sıkıldım çalışmaktan çookk....
teyzeleriiiiiii.... işte benim prenses kızımmm:)
canımmmm benimmm iyiyiz şükür şeker testi yapıldı detaylı yapıldı şükür sorunsuz...
30.haftada gel ondan sonrada sık sık geleceksin artık dedi doktor.. testler bitti yani...
sezeryanla alacağım bebeği tüp olduğu için dedi 3ağustos için tarih verdi ama ben normal için bekleyelim dedim.. ogünlere gelelim tekrar konuşuruz dedi.. bende havadisler bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?