2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama çok rahatsızlık verici bir şey

evt hemde nasıl..benim 3. ayda başladı taa..o zamanlar wcye gitmeye korkuyordum..başka bişey oldu sanıyodum..ama akıntıyı görünce rahatlıyordum..dr.a anlatınca ee anne olmak kolay değil bunları yaşayacaksın demişti sinir şey..

CANIMCIM BANA DA 16:30 VERMİŞLERDİ, GİTMEDEN DE ÇİKOLATA YE, MEYVESUYU İÇ...

olumunekankayizsmile

tamam yiyorım zaten genelde. sen nerde yaptırdınnn . benimki nişantaşında. birde ben 5 yıldır aynı doktora gidiyorum hiç başka birine gitmedim zaten doktor fobim var hemde detaylı kasıyor vallaa

Ben gidiyorum kızlar, yarın erken dönebilirsem haber veririm. Ve inşallah güzel haberlerle gelirim.
Kendinize iyi bakın, dualarınızı eksik etmeyin...

Olsun canım, bir gün farketmiş, 1 hafta farketmemiş çok şükür.

Hoşgeldin... Bende sürekli akıntı oluyor. Günde 2 kere günlük ped takıyorum. Normal olduğunu söylemişlerdi.

bendede oluyro canım bende dokroruma sordum normal dedi , yeterki rengi koyu olmasın açık renk beyaz olsun dedi.

[
Öyle ama tıpa takacak halimiz yok di mi?? kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benimde aynen cnm 3.aydan beri var.bende korka korka bakardım çamaşırıma filan ama allahtan hep akıntıydı.bende normal olduğunu biliyorum.önemli olan kaşıntılı ve kokulu olmaması..

CANIM LEBLEBİ YEDİM TUZSUZ, BELKİ PSİKOLOJİK AMA AZALDI SANKİ YANMA HİSSİ hihoyyyt

Geçmiş olsun cnm.o ekşimeleri ben ara ara yaşadım.şükür uzun zamandan beridir olmuyo şimdi.bende m.suyu içerdim bide yatmadan önce ılık bi bardak suya veya süte 1 kaşık bal karıştır o da çok çok iyi geliyor..

kızlaaarrr bebeğimin hareketini hissettimm birden karnımın bi tarafından diğer tarafına geçti gibi oldu inanlımazdı çoook güzeldi yaaa...kimsede yok yanımda hemen eşimi aradım söyledim ama tabii telefonda tepkisini sevincini pek anlaymadım..ama çoook güzeldi.hiç pozisyonumu bozmadan oturdum ööle bidaha yapar belki ama yok...olsun o bile yetti..süpperdi ya..h:lepi:

tamam yiyorım zaten genelde. sen nerde yaptırdınnn . benimki nişantaşında. birde ben 5 yıldır aynı doktora gidiyorum hiç başka birine gitmedim zaten doktor fobim var hemde detaylı kasıyor vallaa

CANIMCIM, BEN PENDıKTE MEDıCıNE HOSPıTAL'A (Eski adı nene hatun) GıDıYORUM, EVıMıN DE ÇOK YAKININDA. GEBELıĞıMıN BAŞINDAN BERı AYNI YERE GıDıYORUM. BENıM AYNI HASTANEDE AMA, DETAYLIYA BAKAN BAŞKA Bı DOKTOR YAPTI. BEN ZATEN EVLENMEDEN ÖNCE DOKTOR NEDıR BıLMEZDıM. HASTADA OLMAM ÖYLE KOLAY KOLAY. GEBELıKTE DE ZATEN MECBUREN GıDıYORUZ. BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. BELKı DE SONUÇLARIM ıYı ÇIKTI DıYE BıLMıYORUM. ıNŞ.SENDE GÜZEL HABERLERLE GELıRSıN KUZUM. ıNAN BANA, BAŞKA MUTLUUK YOK GıBı O GÜZEL SONUÇLARA ŞAHıT OLUNCA. ALLAH BEBEMıZE SAĞLIKLA KAVUŞMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAH.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar bebek arabası hemen almayı düşünüyormusunuz yoksa daha sonrayamı bırakcaksınız.yani bebişler ilşk doğduklarından itibaren bebek arabalarına ihtiyacımız olurmu ki? sizler ne düşünüyosunuz nasıl karar verdiniz acaba?

CANIM BENCE, DOĞUMDAN SONRASINA BİŞİ BIRAKMA, ZATEN YAZIN DOĞUM YAPCAZ, ARTIK HER FIRSATTA DIŞARI ÇIKARIZ. BENCE DOĞMADAN KUZUN AL. BEN ÖYLE YAPICAM. :dance:

CANIM BENCE, DOĞUMDAN SONRASINA BİŞİ BIRAKMA, ZATEN YAZIN DOĞUM YAPCAZ, ARTIK HER FIRSATTA DIŞARI ÇIKARIZ. BENCE DOĞMADAN KUZUN AL. BEN ÖYLE YAPICAM. :dance:

Bakalım artık cnm..daha o konuyu hiç araştırmadım.ne tarz bişey alınması iyi olur diye..

ya bakkalların önünden bile geçmek istemiyorum ya. çocuk gibi abur cubur delisi oldum hee

aminnnn canımm benimm aminnnnnnnnnn. hep dua edyiorum sağlıkla hayırla kucaklayalımmm hepimizz Allahın izniyleee inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…