ayrıntılı us 15inde diye sevinirken. 16sına verdilerrrrr hemde 16:30lmaz: neyse oğlumun hayırlı haberlerini alayımda yeterrrrrr
Ama çok rahatsızlık verici bir şey
inşallah işe yarar canım benim ya..geçerse haber et..iiki ilaç almamışsın..ne kadar zararsız olduğunu sööleselerde insan yinede tedirgin oluoo..
CANIM LEBLEBİ YEDİM TUZSUZ, BELKİ PSİKOLOJİK AMA AZALDI SANKİ YANMA HİSSİ hihoyyyt
CANIMCIM BANA DA 16:30 VERMİŞLERDİ, GİTMEDEN DE ÇİKOLATA YE, MEYVESUYU İÇ...
olumunekankayizsmile
Olsun canım, bir gün farketmiş, 1 hafta farketmemiş çok şükür.
Hoşgeldin... Bende sürekli akıntı oluyor. Günde 2 kere günlük ped takıyorum. Normal olduğunu söylemişlerdi.
Öyle ama tıpa takacak halimiz yok di mi?? kaydirigubbakcemile3
evt hemde nasıl..benim 3. ayda başladı taa..o zamanlar wcye gitmeye korkuyordum..başka bişey oldu sanıyodum..ama akıntıyı görünce rahatlıyordum..dr.a anlatınca ee anne olmak kolay değil bunları yaşayacaksın demişti sinir şey..
CANIM LEBLEBİ YEDİM TUZSUZ, BELKİ PSİKOLOJİK AMA AZALDI SANKİ YANMA HİSSİ hihoyyyt
Ben gidiyorum kızlar, yarın erken dönebilirsem haber veririm. Ve inşallah güzel haberlerle gelirim.
Kendinize iyi bakın, dualarınızı eksik etmeyin...
tamam yiyorım zaten genelde. sen nerde yaptırdınnn . benimki nişantaşında. birde ben 5 yıldır aynı doktora gidiyorum hiç başka birine gitmedim zaten doktor fobim var hemde detaylı kasıyor vallaa
ya kızlar bebek arabası hemen almayı düşünüyormusunuz yoksa daha sonrayamı bırakcaksınız.yani bebişler ilşk doğduklarından itibaren bebek arabalarına ihtiyacımız olurmu ki? sizler ne düşünüyosunuz nasıl karar verdiniz acaba?
CANIM BENCE, DOĞUMDAN SONRASINA BİŞİ BIRAKMA, ZATEN YAZIN DOĞUM YAPCAZ, ARTIK HER FIRSATTA DIŞARI ÇIKARIZ. BENCE DOĞMADAN KUZUN AL. BEN ÖYLE YAPICAM. :dance:
CANIMCIM, BEN PENDİKTE MEDİCİNE HOSPİTAL'A (Eski adı nene hatun) GİDİYORUM, EVİMİN DE ÇOK YAKININDA. GEBELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ AYNI YERE GİDİYORUM. BENİM AYNI HASTANEDE AMA, DETAYLIYA BAKAN BAŞKA Bİ DOKTOR YAPTI. BEN ZATEN EVLENMEDEN ÖNCE DOKTOR NEDİR BİLMEZDİM. HASTADA OLMAM ÖYLE KOLAY KOLAY. GEBELİKTE DE ZATEN MECBUREN GİDİYORUZ. BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. BELKİ DE SONUÇLARIM İYİ ÇIKTI DİYE BİLMİYORUM. İNŞ.SENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN KUZUM. İNAN BANA, BAŞKA MUTLUUK YOK GİBİ O GÜZEL SONUÇLARA ŞAHİT OLUNCA. ALLAH BEBEMİZE SAĞLIKLA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bakalım artık cnm..daha o konuyu hiç araştırmadım.ne tarz bişey alınması iyi olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?