2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onatcım tarihlerimiz de aynı sayılır senle demekki normaliz tatlım napalım ya ama çok zorlanıyorum ben kilolardan sanırım neyse Allah'tan havalar çok sıcaklamadı sen de çalışıyorsun di mi?

yok canım onceden calısıyordum suan calısmıyorum ama esımle sabah uyandıktan sonra uyuyamıyorum bıde eskı ıs yerınden alıskanlık sabah 7.30en gec ayaktayım :) calısmak zordur emınım allah yardımcınız olsun cunku ben calısıyorken cok zorlanıyordum.havalar sıcaklayıncada bol bol karpuz yerız zaten nezmandır canım ıstıyor cıkmıs ama hormonludur dıye almıyoruz

ya bende dayaamıyorum bu aralar cıkolataya... dun oturmaya gıttıgım yerde kadın onume bı paket cıkolata koydu nerdeyse hepsını yıyecektım... agzıma atınca mest oluyorum nedense:):)

bende aynen oyleyım cıkolata yıyınce kendımden gecıyorum ve doymak bılmıyorum nedense :):):):):) ama tatlı baklava falan sevmıyorum sadece cıkolataya oyleyım doktorum az yemelısın ve bıtter yemelısın dedı ama hıc sevmemkı ben bıtterı o cıkolataymısgıbı gelmıyor bana soyle sutlusunden olcak ohhhhhhhhh canım ıstedı sımdı yaaa:)eyvahedigeldismile

benım canımda taze fasulye ıstıyo ama hormonlu dıye alamıyoruz ya...

gunaydın canım hosgeldınnn

Sağol canımcım

günaydın canlarr
nasılsınızz

Günaydın kuzu, biz iyiyiz Durumla, sende iyisindir inşallah

Canım ya, ben normalde epilasyon aleti ile alıyodum ama, pazar günü ağda yaptım. Zararlı olduğunu duymamıştım. Ama tüy dökücü krem hamilelikte sakıncalı diye biliyorum.

Günaydıın Kıslaarr... Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm bebeklerinizle beraber... bugün inş. daha çok sizinle olabilirim :))

Bebeğimm neden ağda yaptıramıyormuşuz?

agda zararlı degılkı ama bende agdaya dayanamıyorum jılet ıyı goruunmektır bence :dance:

Günaydıın Kıslaarr... Herkese çok mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm bebeklerinizle beraber... bugün inş. daha çok sizinle olabilirim :))

gunaydın bebısım hosgeldın ya agda bence zararlı degıl.cunku herkes yaptırıyor ama tuy dokuculer zararlı olabılır kımyasal madde sonucta

gunaydın bebişim hosgeldınnn:)

Sorma ben de kara kara onu düşünüyorum zaten ömrümde oraya filan ağda kullanmadım zaten çok tüysüzümdür ama şimdi düşünüyorum hadi şimdi nolucak haftaya doktora gidicem karnım çıktı çok net göremiyorum tüy dökücü kullanamıyorum birinden duymuştum ayna yardımıyla jiletle alıcam napıyım ya üff hatırlattınnnnnn

Günaydın tatlım

gunaydın bebısım hosgeldın ya agda bence zararlı degıl.cunku herkes yaptırıyor ama tuy dokuculer zararlı olabılır kımyasal madde sonucta

günaydın canım... ben de sakıncalı olmadığını okumuştum ağdanın... bir de rahatça yaptırabilsem morarmadan kan toplamadan... ağdayı yapttırdıktan hemen sonra ben doğururum kesin kasılmaktan...

bende iyiyim canımcım
salı günü doktora gidicem heycanlıyım baya
bide aşı olcam sabahtan
öle yani
zaman hemen geçiveriyor sankim:)

günaydın canımm Şeniz

yaaa bnde dusunuyorum devamlı bunu napcam nasıl olcak dıye ben tuy dokucu kopuk kullanıyorum... ama zararlıymıs hamıleyken kullanmak... ebn kımseden yardım falanda alamam utanırım...

bnde agda yptıramıyorum cok kasıyorum kendımı :) jılet ıyı gorunmektır:) son ay agda yaptırırız bızde:):dance:

gunaydın bebişim hosgeldınnn:)

Saol canımm günaydın hoşbuldummm... :))

günaydın canım.. ben de senin gibi yapıcam ben de sadece düğünümde çekebilmiştim onun acısını... oofff aklıma geldikçee...

bende iyiyim canımcım
salı günü doktora gidicem heycanlıyım baya
bide aşı olcam sabahtan
öle yani
zaman hemen geçiveriyor sankim:)

günaydın canımm Şeniz

Günaydınnn tatlıımmm opuyorumnanaktan

yaaa bnde dusunuyorum devamlı bunu napcam nasıl olcak dıye ben tuy dokucu kopuk kullanıyorum... ama zararlıymıs hamıleyken kullanmak... ebn kımseden yardım falanda alamam utanırım...

bende aynı durumdayım simdi haftaya doktora gidicem ya birde normal doğum yapıcam son zamanlar nasıl edicem ayyyyyyyyy düşünmek istemiyorum :)

Yeni gelen arkadaşlar angel ve soho günaydın canlar.
B,z yemeğimizi yedik. Ama hala hareket yok ya. Bizimki normalde acıkınca oynardı o zmaanda oynamadı. Neden böyle oldu anlamadım yaaa :'(
Bu arada ağda zararlı değil ama son zamanlarda çok kasılmak da iyi değil bence. o yüzden artık son zamanlarda bir elimizde ayna, bi elimizde jilet, oturur kırparız kendimizi. Annem zamanaında öyle yapmış Bana da söyledi sakın ağda yaptırma kasılırsın bebek de çıkıveriri allah korusun demişti.Payaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…