slm kızlarr biz geldik..o kadar yorgunumki bacaklarım sanırım artık gövdemi taşıyamıyookaydirigubbakcemile3akşam olsa eve gitsekde yatıp dinlensek...bugün bi arkadaşım doğum yapacak o kadar heyecanlıyımki anlatamam akşam olmasını 4 gözle bekliyorum..allah inş.bizlere de gösteriri o günleri.
Günaydın kızlarrr...
yeriimm ben onlarıı yeriimm... geçen gün ikea ya gittik forum istanbul falan dolaştık biraz dikkat ettimde ne çok bebekli aile varmış... herkesin elinde arabası içinde bebekler oohhh sefam olsun... diyorum acaba ben de hamileyim diye mi bu kadar dikkatimi çekiyor bu durum... sonra daha minicik yeni doğmuş bir bebek gördüm nasıl tatlıydı ufacıktı bir görseydiniz.. böle mırıl mırıl sesler çıkarıyordur... babası da tamam kızım geldik geldik ağlama şişştt şişttt diyordu... dedim benim koca da böle ilgilenecek mi acaba kızı ile öleee uzuuun bir düşünce geçti aklımdan :))
günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlasın onları sağlıcakla naoksansız kursuz kucağımıza almayı nasip etsin
günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlasın onları sağlıcakla naoksansız kursuz kucağımıza almayı nasip etsin
Hoşbuldum Sohocum.Gülaylam sana da günaydın canım hoş geldin..
Ay canım ben çok yaşadım mide yanması. Doktorum bana rennıe duo diye bir şurup verdi. >Çok iyi geldi ama yarım saat sonra yine başladı. Bebek saçlanıyormuş kaşı kirpiği. O yüzden olur demişti. Allahtan baya kesildi ama ara ara oluyor.Aç kalmamaya çalış.
slm kızlarr biz geldik..o kadar yorgunumki bacaklarım sanırım artık gövdemi taşıyamıyookaydirigubbakcemile3akşam olsa eve gitsekde yatıp dinlensek...bugün bi arkadaşım doğum yapacak o kadar heyecanlıyımki anlatamam akşam olmasını 4 gözle bekliyorum..allah inş.bizlere de gösteriri o günleri.
günaydın geç oldu biraz ama:))ficil demet size de günaydın fıstıklar hafta sonu yaklaştı ne güzel:) eee sizin sıpalar nasıl
demetcimmm ficilcım sizlerde hosgeldınız...
Günaydın tatlım. Sana da hayırlı cumalar nasılsın bakalım? meleğimiz nası?
Canım sabah kalktığımdan beri tık yok. Normalde bu saatte canımı okurdu ama bugün keyfi yok sanırım. Karnım taş gibi ellediğim zaman. İnşallah kötü birşey yoktur. Sabah kalktığımda da sol kasığımdan yukarı doğru bir ağrı vardı. Bakalım yemek yediği zaman biraz hikaye okurum belki o zaman düzelir. Sanırım kızdı bana oğlum neden kızdıysa:Sboshayallersmile
kızlar bu tüy meselesini nasıl hallediyorsunuz ya ? tüy dökücü krem kullanabilirizmiyiz artık ? ben bebeğe zararlı diye kullanamıyorum bir de artık ağdada yapılmıyormus öyle okumuştum ne yapıcazzz yarasa gibi dolaşmak istemiyıorummmm
günaydın canlarr
nasılsınızz
ya banada öle diyolar saçlanıyo diyolar ama rapunzel mi olcak ki bu bukadar yakıyo
günaydın geç oldu biraz ama:))
bütün herkeseeeeeeeeee sevgilermi yolluyorumm sabah yoğunluğuu yazamadımmmbilmiyorumkismile
yaa kızlar bu tüy sorunu bendede varr. sinir oluyorumm napacağımı şaşırdım. birde sizde oldumu bilmemm benimm göbeğimdeki tüyler koyulaştıı hatta hafta sonu ağda yapmayı düşünüyordum göbeğime. zararı olurmu ki:çok üzgünüm:
Kızlar 1 haftayı geçti sigara hiç içmedimmmm
gunaydın kızlar nasılsınız bebeklerinizde iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?