2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlasın onları sağlıcakla naoksansız kursuz kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlarrr...

Günaydın kızlar hoşgeldiniiizzzz :))

oyyy canım benımmm:):) benımde en cok gormek ıstedıfgım merak ettıgım sey... kızımla babası... benımde en cok dusundugum babası kızımızı kangurusuna koyup gezdırması... bunu dusunup hayal edıyorum hep:):)

Çıkıyor tabi arkadaşlar çıkmaz mı? 5.Aydan itibaren başlıyor deid doktor. Erkeklerde biraz daha erken oma şansı varmış. Kızların biraz daha geç çıkabilirmiş söylediğine göre. Bu arada bneeim felaket uykum geldi. Hazır yatağımı kapatmamışken gidip biraz uyuyalım oğlumla hla tık yok. Uykuyu alamadım herhalde. Görüşürüz sonra kıslar byee

ya banada öle diyolar saçlanıyo diyolar ama rapunzel mi olcak ki bu bukadar yakıyo

inşallah canım allah bir avazda kurtarsın hepimizi

ficil demet size de günaydın fıstıklar hafta sonu yaklaştı ne güzel:) eee sizin sıpalar nasıl
günaydın geç oldu biraz ama:))

çok beğendimmmmmm

canım bu modeliii

demetcimmm ficilcım sizlerde hosgeldınız...

günaydın canlarr
nasılsınızz

bütün herkeseeeeeeeeee sevgilermi yolluyorumm sabah yoğunluğuu yazamadımmmbilmiyorumkismile
yaa kızlar bu tüy sorunu bendede varr. sinir oluyorumm napacağımı şaşırdım. birde sizde oldumu bilmemm benimm göbeğimdeki tüyler koyulaştıı hatta hafta sonu ağda yapmayı düşünüyordum göbeğime. zararı olurmu ki:çok üzgünüm:

Kızlar hoşgeldiniz bu arada günaycım sen ne doktorusun?Bilgin daha çoktur bizden şu anestezi hakkında bilgi ver bana neden kimi insanlar zore ayılır ben korkuyorummm

benimde göbeğimdeki tüyler çok kalınlaştı rengide koyulaştı hafta sonu dayanamadım ağda yaptım ilk defa.. çok canım yandı ama napiim..öyle bi göbekte çok komik duruyodu..recep iwedik gibi hem büyük hem kıllıı:roflol::roflol:

gunaydın kızlar nasılsınız bebeklerinizde iyidir insallah

günaydın arkadaşım... saol çok şükür iyiyiz bebeğim de iyidir inş. :))

kızlar yaa ben artık hiç tutamaz oldum tuvaletimi çok fena bir durum Allah korusun yolda uzak bir yerde wc olmayan bir yerde gelecek diye aklım gidiyor... benim mesane dolu olduğunda bebek başlıyor o tarafa doğru vurmaya tutmak mümkün olmuyorrrr...

biz geldik ama çok hastayım ben ya sormayın bütün kış hasta olmadım yaz geliyo hasta oldum sinir oldum ya işe geldim mecburen ama öğleden sonra kalamıyıcam gibi malum ilaçta içilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…