2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar biz geldik.geçmişi okudum biraz..bende sigara iiyodum ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım. eşimin teyzesi büyük kızına hamileyken içmiş.şimdi kızında astım hastalığı var.kız her nöbet geçirdiğinde teyze kahroluyor.bunun kaderini ben böyle yaptım diye vicdan azabı çekiyor.belki ondan değildir ama insanın içinde ister istemez soru işareti kalır.riske atmayın miniklerimizi lütfen..

Pelincim gayet güzel kime ne ya o senin bebişin halt etmişler bana da masal için aynı şeyi söylediler ben de iki isim koyucam ama masaldan vazgeçmeme ben masal giyicem. Sen de istersen 2 isim koy ileride tercih ona kalsın

Serdemcim duyduğuma göre bebişinin odası çok güzel olmuş bende görmek istiyorum..Bende kızımın odasını duvar kağıdı yaptım ama biz daha yeni başladık tabii.. Açık olarak yazdım emailimi ama sistem kabul etmedi.özelden nasıl göndericem sana mailimi?

isim konusu çok karışık ya..bizde baran diye düşünüyoruz ama kayınvalidem ölürümde baran koydurmam diyo!bizimkide öyle bi manyak işte.ne yeminler verdirdi baran koymayalım diye..nedenide kulağa hoş gelmiyormuş çok kabaymış.eşimde bu kadar ısrara karşı koyamadı sanırım artık isim söylemeden seviyor bebeğimizi..

hallisnacım sen ayakta mı yaptın yoksa ütüyü ? neden oturduğun yerde yapmıosn ?
valla ben oturduğum odada sakin sakin yapıorm ütülerimi. oturduğum yerden daha rahat oluo. çünkü yemek yaparken bile bel ağrısı inanılmaz fazla çekiorum. üstelik o ağrı çoğu zmaan beni kitlio. bacaklarım kitlenio resmen kıpırdayamıorum..

bu arada URAS ı ekleyebiliriz artık listeye :)

Peki cnm sen tecrübelisin..sence hemen almamız gereklimi yani doğum yapacağımız ay ağustos olcak biliyosun..yada ilk zamanlar ve akabinde kışın kullanılmazmı diyosun sende?? ne diyosun dediğim gibi sonra alsak dahamı mantıklı olur sence??

3tekerlekli araba istiyordum bende hatta kraftındı sanırım alacağım araba.. 7kiloydu tek elle açılıp kapanıyordu.. ama tek sorunu çift yönlü kullanım yok.. çocuk hep dışarıya bakacak konumda.. her iki yönlede kullanılmalı bence.. ben vazgeçtim oyüzden..[/QUOTE]

Bende biraz önce aynı dediğin kraftlara baktım hallisna..hafif olmaları 3 kademe ayaralanabilir olmaları gibi güzel özellikleri var ama sanırım dediğin gibi çift yönlü değillerdi yazmıyordu yani..

ben baran isminide seviorum çok hoş gelio kulağa erkeğe yakışan bir isim ama artık çok yayğınlaştı. tv de reklamlarda bile çıkıo baran :) hatta eşim baran olsun dio ben uras ama uras olacak ikna ettik babamızı da :) baran ı belki 2. isim yaparız kırılmasın o da

Ahh cnm sorma bizdede isim derdi var..erkek bebişe isim koymak ne kadarda zormuş öyle yaa..halen hiç bişey bulamadık hiç bi ismide beğenmiyoz..

ekledim canım listeye ismiyle büyüsün inş.. evet ayakta yaptım,oturarak iş yapamıyorum ben.. beceremiyorum:)

Bende biraz önce aynı dediğin kraftlara baktım hallisna..hafif olmaları 3 kademe ayaralanabilir olmaları gibi güzel özellikleri var ama sanırım dediğin gibi çift yönlü değillerdi yazmıyordu yani..
ben yakındanda baktım o arabaya herşeyiyle güzel ama işte birtek o özellik yok..

Ahh cnm sorma bizdede isim derdi var..erkek bebişe isim koymak ne kadarda zormuş öyle yaa..halen hiç bişey bulamadık hiç bi ismide beğenmiyoz..

canım eşimin hatrı olmasa ben kimseyi takmam baranı koyarım ama işte eşim arada olduğundan çok sesim çıkmıyor.ne yazıkki başka isimlerde çok uzak geliyor.bakalım ya nasıl çıkıcaz bu işin içinden:umursamaz:

40 ı çıktı derkende havalar serinlicek çok çıkaramayız sanırım. yani ben öle düşünüorum ama..CADIARZU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…