sagol şekerım:)
Pelincim gayet güzel kime ne ya o senin bebişin halt etmişler bana da masal için aynı şeyi söylediler ben de iki isim koyucam ama masaldan vazgeçmeme ben masal giyicem. Sen de istersen 2 isim koy ileride tercih ona kalsın
kızlar bebek arabası alırken kesinlikle çok iyi seçin.
çok büyük almayın taşıması ve de katlaması zor oluyo.
biz kızımda konforlu ve de rahat diye o hatayı yaptık ben çok yoruldum.
üç tekerlilerde de denge sorunu yaşanabilir bence de...
isim konusu çok karışık ya..bizde baran diye düşünüyoruz ama kayınvalidem ölürümde baran koydurmam diyo!bizimkide öyle bi manyak işte.ne yeminler verdirdi baran koymayalım diye..nedenide kulağa hoş gelmiyormuş çok kabaymış.eşimde bu kadar ısrara karşı koyamadı sanırım artık isim söylemeden seviyor bebeğimizi..
isim konusu çok karışık ya..bizde baran diye düşünüyoruz ama kayınvalidem ölürümde baran koydurmam diyo!bizimkide öyle bi manyak işte.ne yeminler verdirdi baran koymayalım diye..nedenide kulağa hoş gelmiyormuş çok kabaymış.eşimde bu kadar ısrara karşı koyamadı sanırım artık isim söylemeden seviyor bebeğimizi..
Ahh cnm sorma bizdede isim derdi var..erkek bebişe isim koymak ne kadarda zormuş öyle yaa..halen hiç bişey bulamadık hiç bi ismide beğenmiyoz..
ekledim canım listeye ismiyle büyüsün inş.. evet ayakta yaptım,oturarak iş yapamıyorum ben.. beceremiyorum:)hallisnacım sen ayakta mı yaptın yoksa ütüyü ? neden oturduğun yerde yapmıosn ?
valla ben oturduğum odada sakin sakin yapıorm ütülerimi. oturduğum yerden daha rahat oluo. çünkü yemek yaparken bile bel ağrısı inanılmaz fazla çekiorum. üstelik o ağrı çoğu zmaan beni kitlio. bacaklarım kitlenio resmen kıpırdayamıorum..
bu arada URAS ı ekleyebiliriz artık listeye :)
ben yakındanda baktım o arabaya herşeyiyle güzel ama işte birtek o özellik yok..Bende biraz önce aynı dediğin kraftlara baktım hallisna..hafif olmaları 3 kademe ayaralanabilir olmaları gibi güzel özellikleri var ama sanırım dediğin gibi çift yönlü değillerdi yazmıyordu yani..
bence de harika bi isim :)
sizin isim neydi ?
Ahh cnm sorma bizdede isim derdi var..erkek bebişe isim koymak ne kadarda zormuş öyle yaa..halen hiç bişey bulamadık hiç bi ismide beğenmiyoz..
benım oglusum olsaydı ben ya selim yada murat düşünüyodum:):)
Peki cnm sen tecrübelisin..sence hemen almamız gereklimi yani doğum yapacağımız ay ağustos olcak biliyosun..yada ilk zamanlar ve akabinde kışın kullanılmazmı diyosun sende?? ne diyosun dediğim gibi sonra alsak dahamı mantıklı olur sence??
zaten kırkı çıkmadan çocuk dışarı çıkarılmıyo pek.
çıkıncada arabayla çıkılıyo.
ana kucakları arabaya da monte edilenlerden ben ondan almayı düşünüyorum.
ilk zamanlar gerçekten çok kullanılmıyo bebek arabası.
birde chicconun kataloğunda görmüştüm çok kullanışlı geldi bana hem ana kucağı gibi sökülüyo arabaya alınıyo hem bebek arabasına monte ediliyo hemde elde taşınabiliyo.
çok pahalı mıdır bilemiyorum ama kullanışlı olduğu kesin...
zaten kırkı çıkmadan çocuk dışarı çıkarılmıyo pek.
çıkıncada arabayla çıkılıyo.
ana kucakları arabaya da monte edilenlerden ben ondan almayı düşünüyorum.
ilk zamanlar gerçekten çok kullanılmıyo bebek arabası.
birde chicconun kataloğunda görmüştüm çok kullanışlı geldi bana hem ana kucağı gibi sökülüyo arabaya alınıyo hem bebek arabasına monte ediliyo hemde elde taşınabiliyo.
çok pahalı mıdır bilemiyorum ama kullanışlı olduğu kesin...
ekledim canım listeye ismiyle büyüsün inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?