2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel isim bence...boshayallersmile

haklısın canım benimde eşimin dayı oğlunun kızı doğduğundan beri bronşit doktorda yanında çok sigara içilmesinden demiş anne içmiyor evin bir bölümünde içiliyor ama gelin fazla dikkat etmedi hep sigara ortamına girip çıktı şimdide çocuk 6 aylık ama hastanelerden kurtulmadı kışın
tabi şöyle birşeyde var bekara karı boşaması kolay ben hayatımda hiç içmedim hiçte özenmedim eşim deli gibi içici şimdi benim yanımda hiç içmiyor ama bebek doğunca evde bile içemiyecek ancak balkonda şimdiden onu tasası tuttu valla hiç keyif almıyorum diyor

Merhabalar arkadaşlar..
Haalisna cım çanta için çok erken değilmi kiii.....
geçen gün bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim... birikmesin dedim parça parça ne alırsam temiz kalsın.. ama ütü yaparken çok yoruldum.. sıkıntı bastı daraldım resmen..
gittikçe daha da ağırlaşıyoruz.. ve havalarda daha sıcak olacak.. o durumda ütü yapmak istemiyorum.. kendi işimi başkasına bırakmak istemiyorum ve içime de sinmez zaten..
oyüzden ben erkenden hazırlayayım herşeyimi.. ne olurrr ne olmaz... herşeyim hazır olsun.. son ayımda ablamın düğünü olacak inş. o telaşede arada kaynamasın benim yapacaklarım aceleyede gelmesin.. bana sadece gün saymak kalsın istedim..

serdemm maşallah maşallah maşallah masal.ın masal gibi bir odası olmuşşş.. ne uyumlu ne şık ne güzel olmuş öyle...
sağlıkla vakitlice gelsin içinde büyüsün huzurla mutlulukla inş....
çok çok beğendimm

sigara konusuna gelince 8senedir aktif içiciydim.. transfer(tüpbebek) yapıldığı gün bıraktım..
1tane bile içmedim.. sokakta içenlerden kaçtım kokusundan.. burnumu tıkadım.. çok çok çok zararlı.. yakınlarımdan bir tanesi az da olsa içti ve çocuk doğar doğmazdan itibaren oksijen tüpü kullandı çok uzunca süre.. hala da en ufak bir durumda ciğerlerinden rahatsızlanır..
bir diğeri sürekli içti ve 5.ayında karnında öldü bebeği..
herşeyin en güzelini yapıyoruz alıyoruz,yiyoruz onlar için..
kendime acımadım içerken 8sene ama bebeğime yapamam bunu.. doğduğunda ağzına verebilirmiyiz sigarayı??? yada içip dumanını yüzüne üfleyebilir miyiz????
şuan çok daha kötüsü.. içinizdeyken kaçacak biryeri yok.. seçme şansı bırakmadan o dumana hapsediyorsunuz..
aman diyim amannn..

canım bence güzel halt ettmiş arkadaşın zaten bazı insanlar olumsuz birşeyler söylemeye bayılıyor önemli olan senin beğenmen bebeğinde eminim büyüğünce beğeneek canım gerçekten güzel bence

Canım sigara konusunda haklısın 8 seneden sonra gelince bebiş sanırım sen kıymetini bizden iyi biliyorsun. Ben de her doktor kontrolünden sonra içiyorum nasıl olsa iyi kilo almış filan diye. gerçi yakınlarımdan içip de bebişleri çok sağlıklı zeki doğan yığınla insan var onlar da belki beynimi çeliyor ama doğrusu senin yaptığın. Umarım Masal'ıma bir şey olmaz yoksa kendimi affetmem bu konuda ama emin olun 1-2 adet bile benim için çok büyük bir şey.

Bu arada sen eşyaları özel detertjanla yıkadın di mi? Dalinle filan yıkasaydın

Arkadaşlar şu 3 tekerlekli olan bebek arabaları konusunda ne düşünüyosunuz? bilginiz varmı onlardan?

Pelincim gayet güzel kime ne ya o senin bebişin halt etmişler bana da masal için aynı şeyi söylediler ben de iki isim koyucam ama masaldan vazgeçmeme ben masal giyicem. Sen de istersen 2 isim koy ileride tercih ona kalsın

iyi yapmışsın canım ne güzel hazırlanıosnuz yavaş yavaş. benim bütün herşeyim tam sıcağa denk gelecek. şimdiden ateş basıo ileriki aylarda ne yapacağız biz ? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım yavrularımızı inş.

Arkadaşlar şu 3 tekerlekli olan bebek arabaları konusunda ne düşünüyosunuz? bilginiz varmı onlardan?

canım bana onların tam kullanışlı olmadığını söyledi birkaç kullananan arkadaşım denge problemi yaşanabiliyormuş ama yinede tam olarak gözümle görüp kullanmadım

kullanımı daha rahat diyorlar yakından incelemedim ama bende onlara bakıcam.
ya birde araba gerekecek mi bana çok kararsızım ben ?
çünkü zaten arabamız var ve eşim götürüp getirir gideceğimiz yere
üstelik ilk 2 ay zaten bindirmem arabaya 2 ay sorasında havalar soğumaya başlıcak
ee kışın hiç kullanmam
ben arabayla sadece gezdiririm bebeğimi bir yere gitmem hele ki otobüse felan asla binmem bebek arabasıyla
uff ne bilim ben düşünüormda belki düşündüğüm gibi olmaz
alıp kullanmamak istemiorm yani.

Pelincim gayet güzel kime ne ya o senin bebişin halt etmişler bana da masal için aynı şeyi söylediler ben de iki isim koyucam ama masaldan vazgeçmeme ben masal giyicem. Sen de istersen 2 isim koy ileride tercih ona kalsın

tatlım 2 isimde koysam sonuçta URAS diyeceğim ve herkesin kulağı oğlumunda kulağı URAS a alışacak. 2. isim gereksiz diorum. Eşim BARAN istio aslında ama onada söledim URAS BARAN olsa bile tek isimle hitap edeceğiz sonuçta. kararsızım aam eşimi kırmamak adına eklersem BARAN ı eklerim 2. isim olarak :)

kızlarrr şeker yuklemesi hangı haftalar arasında yapılıyo bılıyomusunuz???

benim yengem 2 yiğenimde de içti biri turp gibi hatta kolay kolay hasta olmaz ama öbürü hep hasta yavrum hep bronjit sesim acıyo diyo sürekli kıyamam ona yani % 50 şans var bence içmemeye değer. bende çok içerdim hatta eşim içmez ben içerdim ama artık içmiyorum kokusu bile mahfediyor bu arada dr balkonda içiyoruz diye kendinizi kandırmayın dedi üzerine siniyor ve direk çocuğa geçiyormuş

bence uras güzel bir isim kafaya yattıysa ve eşinde beğendiyse daha ne olsun bizim bulduğumuz ismede herkes burun kıvırıyor ama aşkımızın meyvesine kocamla beraber buldum ben o ismi bebeğimide isminide hiç bi şeye değişmem:)

canım bana onların tam kullanışlı olmadığını söyledi birkaç kullananan arkadaşım denge problemi yaşanabiliyormuş ama yinede tam olarak gözümle görüp kullanmadım

Saol cnm..bende daha kendim görmedim netten bakıyorum.bide böle çevrede gezdirenlere gözüm ilişiyo güzel gözrünüyo gibi ama bilemiyorum..

kızlar bebek arabası alırken kesinlikle çok iyi seçin.
çok büyük almayın taşıması ve de katlaması zor oluyo.
biz kızımda konforlu ve de rahat diye o hatayı yaptık ben çok yoruldum.
üç tekerlilerde de denge sorunu yaşanabilir bence de...

yok şeker.. ben 8senelik içiciydim.. 2senelik evliyim:) bebiş 1,5senenin sonunda geldi şükür ama uğraştırdı sıpa:)
kıyafetleri normal deterjanımla-yumuşatıcıyla yıkadım valla..:) bana çok gerekli gelmiyor bebeğe özel deterjan.. az çamaşır koydum iyice durulansın diye ve sadece onun kıyafetlerini yıkadım başka bişey karıştırmadım karıştırmamda.. güzelcede ütüledim.. mikrop kalmamıştır.. detarjan tortusu da yok.. hava güzelken yıkıyorumki dışarıdaki bol güneştede kurusun:)

her yanı açtım ütü yaparken ama hala sıcaktı.. ALLAH yardımcın olsun canım.. uzun süreli ayakta kalmakta iyi değil akşamında belimi hissedemiyordum..
aynı gün hepsini yapmamak lazım..

3tekerlekli araba istiyordum bende hatta kraftındı sanırım alacağım araba.. 7kiloydu tek elle açılıp kapanıyordu.. ama tek sorunu çift yönlü kullanım yok.. çocuk hep dışarıya bakacak konumda.. her iki yönlede kullanılmalı bence.. ben vazgeçtim oyüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…