2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

halıssnacım bızde hastane cantalarımızla ılgılı topık acabılırmısın yavas yavas hazırlamaya basladık artık:):)
şekercim htiyaç listesine yazıcaksınız o bilgleri.. hatta ne koyduysanız yazın ki hepimize fikir olsun.. bende bu hafta çantamı hazırlayacağım..

saol canım sağlıkla gelsinler giysinler hepsi inş... o askılı badiler boy boy.. üstteki en küçüğü alttakiler birer boy büyüyorlar..
o alttaki sineklik:) katlanıp küçücük oluyor.. bebişi içine koyuyorsun sinekler böcükler yaklaşamıyor:) tatile gidersek lazım olur dedim:)
Aman üstünde çıkmasın da
doğru canım.. bakalım 2.değer nasıl olacak.. masal.ın oda takımı gelmişşşşş.. hayırlı olsun da bende göriyim ne olurrrrr:) özelden bende mailimi atayım sana:)

hosgeldın canımmm:):) yaaa Allahım hayırlısıyla kurtarsın ıns...:):)

canım sen kaçıncı sınıftasın ve hangi bölümdesin :)) maşallah valla çalışmadan 50 almakta süper :))

off işlerden yazamadım bi türlü cnm ben kamu yön. 2. sınıftayım ben hiç vizelere çalışmıyorum yumurta kapıya dayanınca 5-6 gün kala göz gezdiriyorum oda finalde her derse 1 gün :

bende günde 1 tane yakıyorum ama 3-4 nefes alıp atıyorum. ama kesmiyo beni canım çok istiyo aklım hep gidiyo sigaraya

2-3 nefes kesmez tabi tiryakiyi...Napalım valla ben içiyom 1-2 tane napıyım en fazla 5 dediler banada. İlk aylar organ gelişimi için daha zararlıymış ama artık o iyi kilosu da normalse çok dert etme tabii ne kadar az o kadar iyi

offff sigara demeyin kızlar ama yaaa hamilelikten önce içerdim ama çok az yemekten kahvatıdan sonra falan..hamile kaldığımı öğrendikten sonra özendiğimde kızkardeşimden falan öyle bi iki fırt çekmişliğim vardır.ama şimdi sigaraya aş erdim ama yaaa.

Bu arada kızkardeşime dr.söylemiş günde 2 dal sigaranın hiç zararı yokmuş bebişe bile gitmiyormuş ama siz duymamış olun emi???

Oh olsun bak masala laf ettin doruk onu koruyor cimcikledi seni

heh bendede oluyo cımcık gıbı cok acıyo ama ne oldugunu bulamadım ha:):)

bnmde oluyor bazenn cok acıyor degılmı?bazen tam gobek delıgımın oraada derım yırtılcak gıbı bı acıı..

ya kızlar böyle karnımda da değil içimde aşaıya doğru böyle acı verici birşey çimdik olarak tanımlıyorum onu ben 2 sn falan sürüyor canım acıyor o an sonra da wc ye koşuyorum.

ben günde 1 paket içiodm neredeyse ama öğrendiğim gün hemen kestim günde 3 4 tane içtm sonra 2ye indirdim. 1 ayı geçti hiç içmiorm çok canım isterse belki ama son bir aydır toplasak 3 4 tane belki içmişimdir.

bu arada odamız çok şık şekerim :) güle oynaya büyüsün masal bebek odasında..

evet benim kızımda cimdikliyor hatta eşime söyledim saçmalama dedi ama cidden can yakıyor.

cimdiklemiyordur tabiki ama ne acaba o??

bence sigaranın azıda çoğuda zararlı canınızı sıkmak için söylemiyorum ama plesenta onu ayramıyor ve direk bebeğe gidiyor ben rüyalarımda içiyorum:)) ama doğumdan sonrada içmeyi düşünmüyorum 9 ay bırakıp sonra tekrar başlamak delilik olur.

bu arada yengem yiğenime hamileyken sürekli içerdi şimdi kuzum hep hasta ciğerleri çok zayıf ve ben direk ona bağlıyorum hiç dikkat etmedi hep içti

Sağol canım benim

sizi gidi dünürler şimdiden başladınız kavgaya valla çocukları kaçırıverirsiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Zaten doruk bebeğin aklı varsa kaçar bu deli annesinden

bende içerim sanırım bilmiorm ama inş içmemde kendime güvenmiorm açıkçası. sıgara zevkide bir başka oluor ama :) gerçi emzirme de var daha o zamanda içmemeliyiz.

benimde kuzen hamileyken günde 1 pakete yakın içiodu hiç durduramadı kendini bebişi doğdu ve hastaneden çıkamadı hmen. oksijensiz kalıomuş 1 hafta 10 gğn kaldılar hastanede. her ne olursa olsun gidio o duman bebişimize şimdi çok canım isterse özellikle ark. ortamında yada kahve yanında belki haftada 1 ttanede olsa içiorm dayanamıorm ama bunada şükür..

bence de en güzeli sigarayı hayatımızdan tamamen çıkarmak...a.s

Kızlar emzirirken daha da zararlı diye duydum ben plesanta şimdi biraz koruyormuş emzirirken içerseniz en az 2 saat sonra bebeişi emzirin

kızlar ya ben URAS olsun diorm oğlumun ismi. kulağa çok mu yabancı gelio ? hatta %90 ihtimalle de URAS olacak. bi ark. sordu da şimdi söledim o ne be ulan der gibi dedi sonra şaka yaptm dedi
bu ismin dalga geçilecek bir yanı var mı ? ileride pişman olmak istemiorm ben. ama çok ısındı içime Uras hatta eşimi bile ikna ettim neredeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…