şekercim htiyaç listesine yazıcaksınız o bilgleri.. hatta ne koyduysanız yazın ki hepimize fikir olsun.. bende bu hafta çantamı hazırlayacağım..halıssnacım bızde hastane cantalarımızla ılgılı topık acabılırmısın yavas yavas hazırlamaya basladık artık:):)
saol canım sağlıkla gelsinler giysinler hepsi inş... o askılı badiler boy boy.. üstteki en küçüğü alttakiler birer boy büyüyorlar..hepsi çokk güzeller hallisnacım..çok tatlılar.
askılı badilerden 3 adet almışsın ben de geçen 2 tane aldım.
acaba ne kadar giydirebilicez.ya da içlerine sadece o askılı
badilerden mi giydirsek daha iyi olur bilmiyorum.önlük ve çorap
bol olmalıymış bu arada.yalnız o en sondaki resimdekini
anlayamadım canım pembe fermuarlı bişey nedir o?
doğru canım.. bakalım 2.değer nasıl olacak.. masal.ın oda takımı gelmişşşşş.. hayırlı olsun da bende göriyim ne olurrrrr:) özelden bende mailimi atayım sana:)Aman üstünde çıkmasın da
kızlar o çimdik gibi şeyden gene oldu yaaa canımı çok acıtıyor bunu yapınca.
sizde de oluyor mu?
selammmlarr kızlarr bızde geldıkk.. naıslsınızz bakalım bebısler nasılll Nisan ayınıda yedık bıtttı sayılrrrr..bızım bı yakın hastanede sunnı sancı weryıoalrmıs daha 2 cm acılma olmuss..ayyy bende burda heycanlandım wallla hep dıyordum sen dogurda sıra bana gelsın dıyee:)) allahım tum hmaılelerı kurtarsınn hemenceee..
canım sen kaçıncı sınıftasın ve hangi bölümdesin :)) maşallah valla çalışmadan 50 almakta süper :))
bende günde 1 tane yakıyorum ama 3-4 nefes alıp atıyorum. ama kesmiyo beni canım çok istiyo aklım hep gidiyo sigaraya
şekercim htiyaç listesine yazıcaksınız o bilgleri.. hatta ne koyduysanız yazın ki hepimize fikir olsun.. bende bu hafta çantamı hazırlayacağım..
Oh olsun bak masala laf ettin doruk onu koruyor cimcikledi seni
heh bendede oluyo cımcık gıbı cok acıyo ama ne oldugunu bulamadım ha:):)
bnmde oluyor bazenn cok acıyor degılmı?bazen tam gobek delıgımın oraada derım yırtılcak gıbı bı acıı..
2-3 nefes kesmez tabi tiryakiyi...Napalım valla ben içiyom 1-2 tane napıyım en fazla 5 dediler banada. İlk aylar organ gelişimi için daha zararlıymış ama artık o iyi kilosu da normalse çok dert etme tabii ne kadar az o kadar iyi
şekercim htiyaç listesine yazıcaksınız o bilgleri.. hatta ne koyduysanız yazın ki hepimize fikir olsun.. bende bu hafta çantamı hazırlayacağım..
Merhabalar arkadaşlar..
Haalisna cım çanta için çok erken değilmi kiii.....
Ağlama üzme doruğu ay yalnız olsan ben sana neler yapardım da doruk üzülüyorklava:
ben günde 1 paket içiodm neredeyse ama öğrendiğim gün hemen kestim günde 3 4 tane içtm sonra 2ye indirdim. 1 ayı geçti hiç içmiorm çok canım isterse belki ama son bir aydır toplasak 3 4 tane belki içmişimdir.
bu arada odamız çok şık şekerim :) güle oynaya büyüsün masal bebek odasında..
sizi gidi dünürler şimdiden başladınız kavgaya valla çocukları kaçırıverirsiniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bence sigaranın azıda çoğuda zararlı canınızı sıkmak için söylemiyorum ama plesenta onu ayramıyor ve direk bebeğe gidiyor ben rüyalarımda içiyorum:)) ama doğumdan sonrada içmeyi düşünmüyorum 9 ay bırakıp sonra tekrar başlamak delilik olur.
bu arada yengem yiğenime hamileyken sürekli içerdi şimdi kuzum hep hasta ciğerleri çok zayıf ve ben direk ona bağlıyorum hiç dikkat etmedi hep içti
bence de en güzeli sigarayı hayatımızdan tamamen çıkarmak...a.sbence sigaranın azıda çoğuda zararlı canınızı sıkmak için söylemiyorum ama plesenta onu ayramıyor ve direk bebeğe gidiyor ben rüyalarımda içiyorum:)) ama doğumdan sonrada içmeyi düşünmüyorum 9 ay bırakıp sonra tekrar başlamak delilik olur.
bu arada yengem yiğenime hamileyken sürekli içerdi şimdi kuzum hep hasta ciğerleri çok zayıf ve ben direk ona bağlıyorum hiç dikkat etmedi hep içti
Kızlar emzirirken daha da zararlı diye duydum ben plesanta şimdi biraz koruyormuş emzirirken içerseniz en az 2 saat sonra bebeişi emzirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?