2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
dalın bebek sıvı deterjanı nekadar pahalı kıslar oyle 2 kılosu 20 tl

benım oglusum olsaydı ben ya selim yada murat düşünüyodum:):)

Selim i bende beğenirim ama abimin adı )

allah kısmet ederse arya olucak kızımızın adı opuyorumnanaktan

Arya kulağa hoş geliyo.anlamı nedir peki?

Canım sizede allah kolaylık versin..daha ben bi isim bile beğenemedim yaa..

bizim erkek olsaydı aral koyucaktık çok anlamlı değil ama kulağa hoş geliyor

Kulağa hoş geliyo ama işte insan anlamıda olsun istiyo o yüzden zaten bulamıyoz ya biz.bi isim beğeniyoz anlamı kötü, anlamı iyi olanlar kulağa güzel gelmiyo..bide benim eşim herkeste çok olan isimlere bakmıyo bile..çocuklara yakışan isimleride istemiyo büyüyünce ne o öle nasıl kullancak diyo..haklıda aslında..ooff offffffff...

40 ı çıktı derkende havalar serinlicek çok çıkaramayız sanırım. yani ben öle düşünüorum ama..CADIARZU

ya 40ımız çıkana kadar evde durmasak nolurkiibilmiyorumkismile

Kızlar,

Ömrümde ilk kez çorapsız spor ayakkabı giyiyorum şuanda çok utandım ama ayaklarım yandı ççıkarttım çorabı üffff şişti napıyım

Kızlar,

Ömrümde ilk kez çorapsız spor ayakkabı giyiyorum şuanda çok utandım ama ayaklarım yandı ççıkarttım çorabı üffff şişti napıyım

ayaklarını kokutabilir canım spor ayakkabılar çorapsız giyilince terletiği için koku yapar sonra evde ayaklarını kokusunu çıkarmak için epeyce bir uğraşırsın canım

benim ayaklarımda şu anda resmen davul gibi ananemin ayaklarına benziyo ((

benim ayaklarım da artık ara ara şişmeye başladı. oğlumda son zamanlarda hep şişti, henüz erken değilmi diyordum.

kontrole gidince doktora da danışacam ama başka ayakları şişenler de var sanırım.
ben iş yerinde otururken masamın altındaki bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum. napayım, kimse kusura bakmasın:)

kızlar bu göğüs ucu yarası her annenin çektiği bir eziyet acaba en iyi krem hangisi bilen varmı
ben bepanten kullanmıştım ama birkaç çok iyi marka duymuştum tam aklıma gelmiyo ara olmazmış öğreneceğim ama..
bir de doğum yapmadan bir hafta falan önce soğan sürün diyolar yareceğim.a olmazmış.
ben deneyeceğim...

kızlar bu göğüs ucu yarası her annenin çektiği bir eziyet acaba en iyi krem hangisi bilen varmı

Lansinoh diye bi markayı çok övüyolar..doğumdan 1 ay kadar önce sürmeye başlanmalıymış ayrıca..netten araştırabilirsin..ben sanırım bu kremi alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…