Peki cnm sen tecrübelisin..sence hemen almamız gereklimi yani doğum yapacağımız ay ağustos olcak biliyosun..yada ilk zamanlar ve akabinde kışın kullanılmazmı diyosun sende?? ne diyosun dediğim gibi sonra alsak dahamı mantıklı olur sence??
zaten kırkı çıkmadan çocuk dışarı çıkarılmıyo pek.
çıkıncada arabayla çıkılıyo.
ana kucakları arabaya da monte edilenlerden ben ondan almayı düşünüyorum.
ilk zamanlar gerçekten çok kullanılmıyo bebek arabası.
birde chicconun kataloğunda görmüştüm çok kullanışlı geldi bana hem ana kucağı gibi sökülüyo arabaya alınıyo hem bebek arabasına monte ediliyo hemde elde taşınabiliyo.
çok pahalı mıdır bilemiyorum ama kullanışlı olduğu kesin...
cihicconun o arabaları baya tuzlu canım sanırım 700 tl falan yanlış hatırlamıyorsam ben ancak 300 tl ye kadar bişi bakıcam ana kucağıda kraftta beğendim 160 tl monte edilebilen canım bende hemen almıcam araba bakalım biraz büyüsün gücü kuvveti yerine gelsin dışarıya çıkmaya hazır olsun o zamam alrım almak lazım bende hiçmi baş başa yürüyüşe alışverişe çıkmıcaksınız alışveriş merkezine gitseniz kucağınızda yada ana kucağında taşımak zor olur canım
benım oglusum olsaydı ben ya selim yada murat düşünüyodum:):)
allah kısmet ederse arya olucak kızımızın adı opuyorumnanaktan
canım eşimin hatrı olmasa ben kimseyi takmam baranı koyarım ama işte eşim arada olduğundan çok sesim çıkmıyor.ne yazıkki başka isimlerde çok uzak geliyor.bakalım ya nasıl çıkıcaz bu işin içinden:umursamaz:
bizim erkek olsaydı aral koyucaktık çok anlamlı değil ama kulağa hoş geliyor
zaten kırkı çıkmadan çocuk dışarı çıkarılmıyo pek.
çıkıncada arabayla çıkılıyo.
ana kucakları arabaya da monte edilenlerden ben ondan almayı düşünüyorum.
ilk zamanlar gerçekten çok kullanılmıyo bebek arabası.
birde chicconun kataloğunda görmüştüm çok kullanışlı geldi bana hem ana kucağı gibi sökülüyo arabaya alınıyo hem bebek arabasına monte ediliyo hemde elde taşınabiliyo.
çok pahalı mıdır bilemiyorum ama kullanışlı olduğu kesin...
Anakucağı-oto koltuğu bizde hemen alcaz zaten cnm..hastaneden çıkarken bile onunla götürürüz hem elimizde hemde arabaya monte ederiz o şekilde..
40 ı çıktı derkende havalar serinlicek çok çıkaramayız sanırım. yani ben öle düşünüorum
CADIARZU
Bende aynı fikirdeyimm..
40 ı çıktı derkende havalar serinlicek çok çıkaramayız sanırım. yani ben öle düşünüorum ama..CADIARZU
ya 40ımız çıkana kadar evde durmasak nolurkiibilmiyorumkismile
ya kırkına kadar bünye zayıf oluyo sanırım toparlamak için gerekiyo..cihicconun o arabaları baya tuzlu canım sanırım 700 tl falan yanlış hatırlamıyorsam ben ancak 300 tl ye kadar bişi bakıcam ana kucağıda kraftta beğendim 160 tl monte edilebilen canım
evet havalar serinleyince de çıkarmak olmaz hemen..
yaa çok pahalıymış fiyatını bilmiyodum.
bizim kızdan kalan var ona da bir sürü para vermiştik almayacağız artık...
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/04079122220000/Default.aspx
KIZLAR BU TAKIMI ÇOK BEĞENDİM BEN
güzel görünüyoo.http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/04079122220000/Default.aspx
fiyatı neymiş cnm biliyomusun..
http://www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/04079122220000/Default.aspx
söylüyoruuuummmm söylüyorummm ve çüşş 1.590
söylüyoruuuummmm söylüyorummm ve çüşş 1.590
çok gereksiz pahalı bence de...canım çok güzel ama acayip pahalı 1,500 tl bence o kadarına gerek yok derim ama tabi böyle br durumda maddi durum önemli olan gücünüz varsa alabilirsiniz geçekten güzel kaliteli uzun süre kullanılır
Kızlar,
Ömrümde ilk kez çorapsız spor ayakkabı giyiyorum şuanda çok utandım ama ayaklarım yandı ççıkarttım çorabı üffff şişti napıyım
benim ayaklarımda şu anda resmen davul gibi ananemin ayaklarına benziyo((
ben bepanten kullanmıştım ama birkaç çok iyi marka duymuştum tam aklıma gelmiyo ara olmazmış öğreneceğim ama..kızlar bu göğüs ucu yarası her annenin çektiği bir eziyet acaba en iyi krem hangisi bilen varmı
kızlar bu göğüs ucu yarası her annenin çektiği bir eziyet acaba en iyi krem hangisi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?