kızlar bişi sorcammm benim midem çok fena oluo akşamları
kabarıo köpürüo yanıo tarif edemiorum ama çok rahatsız edio hatta yemek dahi yiyemiorum. böyle durumda asitli içecekler çok iyi gelio ama eşim zararlı die eve sokmuo bilesoda içiorum bir kaç gündür ama sadesini içemiorum meyveli içiorum öyle iyi gelio ki rahatlıorum :) netten araştırdırdm meyveli soda zararlı değilmiş ama gittiğimde sorcam dr.uma.. aranızda içen yada bilen var mı ?
soda içincede başlıo kıpır kıpır oğlum :) ya sevdi yada seslerine tepki verio
iki üç kere sürsek yeterliymiş.şimdi soganı dogumdan bır hafta once surmeye baslıcaz da hergun mu surcez kac defa surcez...
Şu anda bıle benım gogus uclarım acayıp hassaslastı kendım bıle dokunamıyorum acıyo bıde emzrsem cok berbat olcak herhalde ben soganla bepantenı bırlıkte sursem olurmu ki?
yok hayır burda da açıldı yücelen.muğlaya mı geliyorsun dr için.
ben ahu hetmana gidiyorum çokta memnunum biraz masraflı oluyo sadece :))
iki üç kere sürsek yeterliymiş.
eski kadınlar yapıyolarmış burdan bi komşum dedimişti...
yok hayır burda da açıldı yücelen.
.
evet orayı duydum iyi diye.
normal mi düşünüyorsun?
ne kadar muayene ücreti?
yokk kız doğuma yakınken sadece iki üç kez süreceksin günde değil.gunde 2-3 defa surcez oylemı ımdı tamam ben yapayım bunu... bı denıyeyyımmm... en buyuk korkum su anda goguslerımın yara olması cok acıyo cunku şimdi bıle
aa seninki fazla tutuyoo..muayene ücreti çok değil 85 tl ama tahlileri baya pahalı gerçi bazılarını devlette yaptırıyorum doğum 3 bini falan bulucak sanırım en normalinden bi doğum istiyorum allah kısmet ederse
biz evimize gidiyoruz kızlar kendinize iyi bakınyarın görüşürüz :enbuyukkk:
bu gogus kalkanı ne ıse yarıyo bıde tek kullanımlık mı anlatırmısınız kıslar
yok cnm plastik gibi bişey, kullan at değil yani,
bu gogus kalkanı ne ıse yarıyo bıde tek kullanımlık mı anlatırmısınız kıslar
selam canlar nasılsınız
Cnmcım silikon aynı göğüs ucu şeklinde bişey..tek kullanımlık değil sürekli kullanılan bişey..netten bak istersen daha iyi anlarsın öle cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?