herkese günaydın...
Günaydıııın kızlaaarrr,
Hepinize çok mutlu bir gün diliyoruss kızımla :)))
Günaydın arkadaşlar. yaa ben hasta oluyorum galiba. başım, sinüslerim ağrıyo, burnum akıyo ve sesim travesti gibi çıkıyo(
günaydııın güzel annecikler...bugünlerde bizim keyfimize diycek yok,salı doktorumuza gittik oğluşum harikaydı ayrıntılı usg miz de güzel çıktı....veeeeeeeeee artık yataktan kurtulduk meğer kanamm damar çatlamasından olmuş bebeğimle alakası yokmuş,boşuna o kadar korkutmuşlar biziama çok şükür yaa allahım öyle rahatladım ki.....
ee bu moralle biz neler yaparız oğluşumla neler,bugün gidip yeni ciciler bakıcaaaaz,halamızda kuran okuncak gidip orda kuran okuycaaaaaz...çok şükür ya rabbim :Saruboceq:
keyfimizi sizlerle paylaşmak istedik biraz uzun oldu galiba ama opuyorumnanaktan
günaydııın güzel annecikler...bugünlerde bizim keyfimize diycek yok,salı doktorumuza gittik oğluşum harikaydı ayrıntılı usg miz de güzel çıktı....veeeeeeeeee artık yataktan kurtulduk meğer kanamm damar çatlamasından olmuş bebeğimle alakası yokmuş,boşuna o kadar korkutmuşlar biziama çok şükür yaa allahım öyle rahatladım ki.....
ee bu moralle biz neler yaparız oğluşumla neler,bugün gidip yeni ciciler bakıcaaaaz,halamızda kuran okuncak gidip orda kuran okuycaaaaaz...çok şükür ya rabbim :Saruboceq:
keyfimizi sizlerle paylaşmak istedik biraz uzun oldu galiba ama opuyorumnanaktan
Günaydıııın hoşgeldiniz.
Didem geçmiş olsun şekerim benim hemen başıma ağrı yapışır bu gibi durumlarda((
özleeeem tatlım bizim doktorumuz çok iyi yaaaa nasıl rahatlattı beni öpesim geldi kadını kaydirigubbakcemile3
ee siz nasılsınız bakalım kızımız nasıl? opuyorumnanaktan
kızlar oğlumun boyu 22 cm ve kilosu 530 gram çıktı iyi dedi dr umuz.iyi dimi :uhm:
Didemcim geçmişolsun tatlım...
Canım çok sevindimmmm ama sen yine de çok yorma kendini...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?