2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar. yaa ben hasta oluyorum galiba. başım, sinüslerim ağrıyo, burnum akıyo ve sesim travesti gibi çıkıyo (

didemcim bu arada Masal'ın odası gelmiş. Güle güle kullansın miniğin. ben de görmek isterim. özelden mail adresimi vereyim sana :)

günaydııın güzel annecikler...bugünlerde bizim keyfimize diycek yok,salı doktorumuza gittik oğluşum harikaydı ayrıntılı usg miz de güzel çıktı....veeeeeeeeee artık yataktan kurtulduk meğer kanamm damar çatlamasından olmuş bebeğimle alakası yokmuş,boşuna o kadar korkutmuşlar bizi ama çok şükür yaa allahım öyle rahatladım ki.....

ee bu moralle biz neler yaparız oğluşumla neler,bugün gidip yeni ciciler bakıcaaaaz,halamızda kuran okuncak gidip orda kuran okuycaaaaaz...çok şükür ya rabbim :Saruboceq:

keyfimizi sizlerle paylaşmak istedik biraz uzun oldu galiba ama opuyorumnanaktan

Canım çok sevindimmmm ama sen yine de çok yorma kendini...alkisalkisalkis

Yasemen cnm geçmişolsun. Senin adına çok sevindim tatlım meleğinde iyiymişşükürler olsun. Hadisen yormaçok kendini yinede dikkat et tatlım..

özleeeem tatlım bizim doktorumuz çok iyi yaaaa nasıl rahatlattı beni öpesim geldi kadını kaydirigubbakcemile3

ee siz nasılsınız bakalım kızımız nasıl? opuyorumnanaktan
kızlar oğlumun boyu 22 cm ve kilosu 530 gram çıktı iyi dedi dr umuz.iyi dimi :uhm:

ooooohhh ne güzel canımcım gidin gidin çılgınlar gibi alışveriş yapın ya ben niye böyleyim yaa hiçbirşey alamıyorum oğluşuma çok istiyorum ama alamıyorum bir türlü.

Maşallah cnm benim yaa,tosuncuk olmuşş=)

Canım çok sevindimmmm ama sen yine de çok yorma kendini...alkisalkisalkis

saol tatlım...zaten dr umuzda dedi yine de fazla yorulmayın diye bünyem çok hassas,herkes sölüyo zaten dün aşı yaptırdık yapan hemşire diyo ki çok hassas görünüyosunuz şişme kızarma felan olur korkmayın normal diyee bu ne hassasiyet bilemiyorum artık,ama oğluşum iyi yaaa bana nolduğu umurumda bile değil kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…