kıslar selam son 3 sayfayı okuyabildim , bebeğin hareketlerini konuşmuşsunuz bende son bir haftadır hissediyorum belirgin hareketlerini , ama babamız elini koyduğunda hissedemedi , bak dediğim anda hareketlerini saklıyor sanırı babasından , dışarıdan 2 kez gördüm karnıma baktığımda hareketini , yarın akşam gideceğim mehmet erenimi görmeye, inşllah herşey yolundadır.
Kızlar biz şimdi 6.ayda mıyız yoksa 6 ay 1 hafta olunca 7.ay içindemioluyoru tabiri nasıldır bunun yahu doktorlara akıl sır ermez
Valla ben soranlara 7 aylık diyorum bazen de 28 haftalık diyorum kafama göre:)
Valla ben soranlara 7 aylık diyorum bazen de 28 haftalık diyorum kafama göre:)
Herkese iyi günler arkadaşlar..bende sabah şeker testimi yaptırmaya gittim..içtim şekerli suyumu.yanıma 1 tane limon da götürdüm ama hiç gerek yokmuş..çünkü bildiğimizşekerli su.bende çok fena bişey bekledim ama öle içilmiyecek kadar değil kesinlikle..1 saat beklettiler.sonra kan verdim 1 tüp..bugün saat 2 gibi çıkcak sonucu.dr uma göstercem..bakalım inşallah iyi çıkar sonucum..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Herkese iyi günler arkadaşlar..bende sabah şeker testimi yaptırmaya gittim..içtim şekerli suyumu.yanıma 1 tane limon da götürdüm ama hiç gerek yokmuş..çünkü bildiğimizşekerli su.bende çok fena bişey bekledim ama öle içilmiyecek kadar değil kesinlikle..1 saat beklettiler.sonra kan verdim 1 tüp..bugün saat 2 gibi çıkcak sonucu.dr uma göstercem..bakalım inşallah iyi çıkar sonucum..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
canım senin 7 bitio bile 8 oluosun nerdeysekaydirigubbakcemile3 büyük bebişlerdensin.....
ben bana soranlara 7 aylık diyorum şu an...
bu arada kızlar maden suyuna limon sıkıp içmeyi çok seviyorum bıraksalar 6 tane içerim aynı gün kaç tane içmek gerekio acaba mide yanmama çokk iii gelio....
Bende daha şeker YÜklememi yaptırmadım.Bu cumartesi değil diğer cumartesi gitmeyi düşünüyorum .Bebişim biraz büyüsün diyorum gittiğimde...Ya kızlar 32 haftada uçağa binmek tehlikeli olurmu anneme gitmeyi düşünüyorum .Tabi 32 haftada biniceğim birde gelirken ozamanda 34 yada35 olur heralde acaba gidebilirmiyim.....
Valla sorma teyzesi kocaman oldu benim kızım bakalım kaç gram diycek doktorumuz c.tesi günü şöyle 1200-1250 dese...
Bu arada yemek geldi yiyim gelirim
Bende daha şeker YÜklememi yaptırmadım.Bu cumartesi değil diğer cumartesi gitmeyi düşünüyorum .Bebişim biraz büyüsün diyorum gittiğimde...Ya kızlar 32 haftada uçağa binmek tehlikeli olurmu anneme gitmeyi düşünüyorum .Tabi 32 haftada biniceğim birde gelirken ozamanda 34 yada35 olur heralde acaba gidebilirmiyim.....
Valla sorma teyzesi kocaman oldu benim kızım bakalım kaç gram diycek doktorumuz c.tesi günü şöyle 1200-1250 dese...
Bu arada yemek geldi yiyim gelirim
canım inşallah sonucun güzel çıkar benimki biraz yüksek çıktı malesef 2. yükleme yapılacak aç karnına içince o kadar şekerli suyu benim biraz midem bulandı
herkese günaydınlaaaar :))biz iki gecedir uyuyamıyoruz kızlar benim aşağı kısımlarda çok ağrı var kıpırdasam uyanıyorum,dönmek işkence oluyo,eşimin yardımıyla dönebiliyorum yatakta....bu kadarı fazla mı acaba böyle durumlar yaşıyo musunuz sizde?yoksa dr umu arıycam artık......
bu arada ben 32.haftaya kadar izin veriliyo diye biliyorum canım uçak seyahatine bi arkadaşım gidicekti dr u 32.haftaya kadar gidip gelebilirsin demiş...en iyisi kendi dr una sorman tabi :))
Saol cnm inş.iyi çıkar. ben aç karnınamı tok mu yaptırcaz diye sordum. aç veya tok farketmez dediler.gebelikte önemli değil dediler.bende normal kahvaltımı yaptım öyle gittim.belki o yüzden pek etkilenmedim..
canım merakk etme seninki en az 1200 olur çünkü ben 27+1 de 1150 olduğuna göre 3 günde 50 gr rahat alır tatlım hiççç kafanı takma ama işte insan merak ediyor dimi bende daha doktor ölçümleri yapıyor hemen kilosunu sordum dur acele etme söylicem dedi sonra söyledi nasıl iyimi dedi beğendinmi annesi beğendim dedim oda maşallah dedi iyi merak etme anne iç güdüsü bu olsa gerek onun kilo alması gelişimi iyi olması bizi memnun ediyor
afiyet şeker olsun kızına yarasın canım
herkese günaydınlaaaar :))biz iki gecedir uyuyamıyoruz kızlar benim aşağı kısımlarda çok ağrı var kıpırdasam uyanıyorum,dönmek işkence oluyo,eşimin yardımıyla dönebiliyorum yatakta....bu kadarı fazla mı acaba böyle durumlar yaşıyo musunuz sizde?yoksa dr umu arıycam artık......
Geçmiş olsun cnm..benim özellikle akşamları sırt,bel ve popo ağrısı oluyo bende bu konuda çok sıkıntılıyım.iş yerinde bile otururken bazen çok kötü oluyo.sürekli kıpır kıpırım..ama hele akşamlar koltukta nasıl oturcağımı bilemiyom uzansamda fayda etmiyo pek..seninki tam olarak nasıl bir ağrı ki.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?