vurmaya başlayınca eşimi çağırıyorum adamcağız bekle bekle tık yok,daha bugün az önce hissetti,çok mutlu oldu canım yaaaa..kaydirigubbakcemile5
hehehe öyle mi acaba gerçekten erkek bebekler daha mı güçlü vurur.benimki canımı çıkarıyor resmen:)))aynen öyle bir yerde sertlik oluyor basırıyorum ben de hafifçe bazen çekiyor bazense inatla ittiriyor...kaydirigubbakcemile3
evet cnm buluşmaya gelicek misin?
meltemcim sen nerede oturuyorsun?yazdın da benmi görmedim acaba?
ben de merak ediyorum dışardan belli olcak mı diye..haftalar ilerlesin belli olur herhalde..
iyi geceler arkadaşlar ,görüşmek üzere..
Güzel anneler hayırlı günler diliyorum meleklerinizle,Nasılsınız? Biz oğlumla iyi sayılırız. Sanırım grip yada nezle olacağım. Sabahtan beri başımı yataktan zor kaldırdım. Kalkmasam açlıktan ölecektim valla. Tekme ata ata uyandırdı fındıkım. nasıl acıktıysa artık =)))
Dün babannemiz ümreden geldi çok şükür. Bütün gün ordaydık. Babannesi oğluşuma küçük hacı kıyafeti almış çok tatlı bya bayıldık. Resmini en kısa zamanda koyacağım inşallah. Bugün yine gideceğim kayınvalieme. Müsafirleri gelecek. Gerçi bugün gitmesem daha hayırlı hastayım yaa....Kafam kütük gibi kütük...
Bu cumartesi renkli usg çekineceğiz. Daha önce detaylıya girdik,şimdi sadece hatıra olması için gireceğiz bakalım. Ne kadar büyüdüçok merak ediyorum yaa. Bazı arkadaşlar tekmelerden bahsediyor. Benim mercimeğim sessiz sessiz pıt pıt vurmuyor hiç.Her vuruşu dışarıdan net görünüyor. DÜn babannesi oğlumu okşuyor o da kütküt vuruyor elinin olduğu yere. Kaynanam neye uğradığını şaşırdı. Ne kadar büyümüş 15 günde diyor. Küçük kalacak değil ya minnoşum...
Bir de kıslar bendeiki gündür çok sırt ağrısı başladı. Sanırım göğüslerim yüzünden yaa...ççok büyüdüler allahım ne yapacağım bilemiyorum yaa....
günaydın canımm
Kayınvalidenlerin haccını Allah kabul etsin darısı başımıza inşallah
madem hastasın gitmesen daha hayırlı dediğin gibi ya da gider orda dinlenirsin yatarsın artık görürler halini
oğluşunada maşallah opuyorumnanaktan
inşallah kızımda benim gibi tombiş olmuştur :))
Cnm olmuştur tabi olmaz mı_?
En son ne zaman gittin ne kadardı?alkisalkisalkis
Günaydın burcum,
Amin tatlım inşallah allahım bizede genç yaşta nasip eder. En iyisi giderim de orda dinlenirim. Orası daha kalabalık yemek yapmaya bile halim yok. Orda bakarlar bana..Sen nasılsın canım benim minik kuş nasıl iyimi?:CüvCüv::ecrin_bebek:
günaydın kızlar dün ki 3. dünya savaşından sonra aranızdayım öğleden sonra işe gelemedim sinir bozukluğu nedeniyle eşimde durumu kabullendi yani nezaketen odayı kabul edicek sonra yenisini alıcakmış ama o saatten sonra 2000 tl lik oda çöpe atılıp yenisi alınmaz annemin zevkine güveniyorum ama yinede keşke biz seçseydik neyse napalım allah izin verirse çok seneler var kızımıza bir şeyler almak için en azından 5 ay önce bunun hayalini bile kuramıyorduk bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş takmıyorum, bu arada pzt olan randevumuzu eşim dayanamayıp bugüne almış öğlen gidicez kızımı görmeye umarım herşey yolundadır
19+1 de gitmiştim 260 gramcıktı inşallah tombiş tombiş olmuştur bebeğim çünkü zayıftı biraz yani dr biraz zayıf demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?