canım zaten kesinlikle aç karnına alıncak olsa herkes aynı uygulamayı yapardı demekki farketmiyor doktorlar kendilerine göre ayarlıyorlar herhalde canım amannn işte doktorların işine akıl sır ermiyor malesef
benim bildigim kadarıyla onemli olan sekerli su aldiktan sonra,2. ye kadar birsey yememek...
Hoşgeldin canım malesef ben de doymuyorum 11. kilomu almış durumdayım:)
Bende iyiyim cnm.şeker testimi yaptırdım sbah.o kadar şekerli su iştahımı kaçırdı.daha hiç açlık hissetmiyom yani :)) ama tabiiki normalde bendede bazen çok yeme isteği oluyo cnm.e normal tabi..çok sağlıksız şeyler yenmedikçe bişey olmaz cnm..ben en azından yiyosam bari faydalı şeyler yiyeyim diye uğraşıyorum..ama tabi bazende sağlıksız şeylerde çok cnm istiyo..cips gibi mesela..normaldede çok severim.allahtan başka öle abur cubura merakım yoktu şimdide halen pek yok..
merhaba canım hoşgeldin :))
nasılsın
Ben 2li set aldım chiccodan 500tl idi chicco bakım çantası da hediyeydi
http://www.kalede.com/Products/Kale...icco-ct-0-2-ikili-set--saturn-~E01646233.aspx
aynısı. Biz çok beğenip aldık
saglıksız okadar cok sey ıstıyorkı canım varya....:):) ben arada ızın verıyorum kendıme cıps gazoz falan... yoksa olmuyo... şeker yukelemenın sonucu nasıl cıktı ya canım...
Bendede öyle oluyo bazen..eşime çaktırmadan bir iki yudum kola içiyom bazen dolaptan..sağlıklı beslenmekte sıkıyo insanı bi yerden sonra dimi ama :))) napalım arada kaçamak yapmakta bişey olmaz..
şeker sonucumu bugün saat 2 de vercekler cnm.dr uma göstercem..yarın sonucunu paylaşırım sizlerle..
[kaydirigubbakcemile
bende buna bakıyodum az önce çok hoş gerçekten ama eşime biraz fazla gelebilir fiyatı(bi konuşalı bakalım almışken iyi ibşi almak istiyorum ilk bebeğimiz sonuçta hem de allah izin verirse kardeşleride kullanır :))
nerden aldınız canım net üzerinden mi ben görüp ellemeden de alamam ki :))bakım çantası dedğin de lacivert bi çanta ve içindeki set mi?? aziz bebe de gördüm de elli liraydı,o mu ki acep.?
amiiin canım inş.doğru diyosun hiç ağrısız sızısız hamilelikte olmaz ama arada kanamlar korkular olunca insan paranoya yapıyo heralde.......neyse bebişlerimiz çok şükür büyüyo az kaldı inş.:))
ya bu arada ben bebek arablarına bakıyorum da ana kucağıyla birlikte almak istyorum tavsiyeler var mı bu konuda fisfisfis
Çok beğendi dedim bunu da kızın aldı sana işallah bir dahaki hediyeni kendisi verir dedim eşim de "tövbe de babalar gününe filan gelmeye kalkmasın" dedi. Üstüne yazılan nice mutlu yıllara babacım yazısını buzdolabında saklıyorum:)))
selam kızlar nasılsınız bugün bakalım
ben çok iyiyim şükürler olsun baş dönmem falan yok.
eşim gitti akşam onun burukluğuğ var içimde insan
nekadar da alışıyor varlığın gece hep sırtımı dayıyacak ,
birini aradım yastığını aldım yanıma sarılarak uyudum
neyse ki yarın akşam kavuşuyoruz.
Bugün de camları sildik k.validemle sağolsun yardm etti.
2 camım kaldı 1 ni belki silebilirim bugün sağlığım yerinde
bomba gibim hava da çok güzel içimden deli gibi temizlik
yapmak geliyor ama yormayacağm kendimi yavaş yavaş
içime sine sine yapıcam.ara ara yazarım byyyy...hihoyyyt
Ben 2li set aldım chiccodan 500tl idi chicco bakım çantası da hediyeydi
http://www.kalede.com/Products/Kale...icco-ct-0-2-ikili-set--saturn-~E01646233.aspx
aynısı. Biz çok beğenip aldık
dideem chicco nun trio for me saturn modeli değil mi bu?ikili set 500 nasıl bulup aldınız anlamadım ben 800 küsur du her yerde hatırladığım kadarıyla..biz çok beğendik alıcaktık eşimle e-bebek e gittik bir gün önvce karar vermiştik o gün satılmış alamadık kaldı nereden aldınız ki?
Kızlar bebek arabası ile ilgili kafam çok karışık benim
Yan komşum alman benim onada danıştım , ikili set almak istiyoruz ya hepimiz, aslında ana kucağı ile gezmesi için çok erken diyo kadın,
almanyada kesinlikle yasak bebeği doğar doğmaz o ana kucağına bindirmek omurgasına zararlıymış, onlar 2 ay port bebe denilen düz yatar pozisyondaki arabada taşıyolarmış, omurgası için en sağlıklısı o ama burada da biz ana kucağı ile çıkarıyoruz hastaneden bile, bilemiyorum ne yapıcam , onuda almak için 3 lü set arabalardan almam lazım
Canım hoşgeldin ben 3 ay önce aldım 14şubatta. Beylikdüzüne giderken solda beka plaza var
http://www.nar-bebe.com/Chicco-CT-02-Travel-Set-Satrun,PR-3334.html
adresi de bu ama 580e çıkmış. Ben aldığımda 500dü. Ama hala hediyesi var git bak istersen tatlım
Yan komşum alman benim onada danıştım , ikili set almak istiyoruz ya hepimiz, aslında ana kucağı ile gezmesi için çok erken diyo kadın,
almanyada kesinlikle yasak bebeği doğar doğmaz o ana kucağına bindirmek omurgasına zararlıymış, onlar 2 ay port bebe denilen düz yatar pozisyondaki arabada taşıyolarmış, omurgası için en sağlıklısı o ama burada da biz ana kucağı ile çıkarıyoruz hastaneden bile, bilemiyorum ne yapıcam , onuda almak için 3 lü set arabalardan almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?