günaydın güzel anneler ve bebişleri
günaydın kızlarrr..
selamlar herkeseee....opuyorumnanaktan
günaydın kızlaaaar....
Günaydın herkese,
Kızlar ya gebelik reflusu var sanırım bende. Bugün keşfettim kaç gündür midem yanıyordu öksürüyordum filan ya ama boğazlarım ağrımıyordu bugün okudum bu reflu((((
Çok kötü oldum ama nasıl halledicez bu işi midem cayır cayır yanıyor
günaydın canım
bende çok dertliyim o konuda sabahın şu saatinde elimde soda şişesi eğilmek falan ölüm bana
en son bu ay doktora gittiğimde gaviscon şurup verdi özelliklede gece yatarken iyi geliyor
genelde midem ağzımda uyanırım bende
off ne zor yaaaa
günaydın didemcim
doktoruna söyle şikayetlerini bakalım o ne diycek
hem belkide değilsindir belki reflu falan
kızlar ben çıkıyorum
anneme gidicem kendinize ve bebişlere iyi bakın
Kızlar merhaba,
günaydın tekrar hepinize. Mide yanmasını bende doktoruma söyledim bana rennıe duo şurup verdi. bebeğin mideye yaptığı baskıdan oluyormuş. yağlı kızartma yenmeyecek, çok hamurişi yanmeyecek dedi. Asitli içeceklerden kaçın dedi. Ben dediklerini yapıyorum meselaçok hafifledi. Dün kayınvalidemde börek yedim o zaman yandı dediğiniz gibi midem ağzımdaydı nefesimi bile kesiyor ama yemezseniz dikkat ederseniz sorun yok bence.
Çok zor tatlım gün boyu böyle benim 3 gündür. Soda iyi geliyor mu?Deniyim bari
Canım ona da bir şey demeye çekinir oldum hemen şu doktora görün şu tahlili yap hiç pratik değil hep kolaya kaçıp yığınla tahlil yaptırıyor...para tuzağı ya özel hastaneler sigorta limitimi bile bitirdi ama böyle giderse söyliycem
kıslar selam son 3 sayfayı okuyabildim , bebeğin hareketlerini konuşmuşsunuz bende son bir haftadır hissediyorum belirgin hareketlerini , ama babamız elini koyduğunda hissedemedi , bak dediğim anda hareketlerini saklıyor sanırı babasından , dışarıdan 2 kez gördüm karnıma baktığımda hareketini , yarın akşam gideceğim mehmet erenimi görmeye, inşllah herşey yolundadır.
Kızlar merhaba,
günaydın tekrar hepinize. Mide yanmasını bende doktoruma söyledim bana rennıe duo şurup verdi. bebeğin mideye yaptığı baskıdan oluyormuş. yağlı kızartma yenmeyecek, çok hamurişi yanmeyecek dedi. Asitli içeceklerden kaçın dedi. Ben dediklerini yapıyorum meselaçok hafifledi. Dün kayınvalidemde börek yedim o zaman yandı dediğiniz gibi midem ağzımdaydı nefesimi bile kesiyor ama yemezseniz dikkat ederseniz sorun yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?