2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm.

Kızlar ya bazen su gibi akıntım oluyoneden acaba? Su kaybı felan değildir herhalde değilmi? Özellikle oğlumçok hareket edince oluyor bu..:sinifsinif:

demetcim yine gezceksin bugün hee
kendine dikkat et cnm bol bol dinlenki gribe falan yakalanma sakın
bizde kızımla bugün ananesine gidicez zemuszemus

Günaydın herkese,

Kızlar ya gebelik reflusu var sanırım bende. Bugün keşfettim kaç gündür midem yanıyordu öksürüyordum filan ya ama boğazlarım ağrımıyordu bugün okudum bu reflu((((
Çok kötü oldum ama nasıl halledicez bu işi midem cayır cayır yanıyor

günaydın canım

bende çok dertliyim o konuda sabahın şu saatinde elimde soda şişesi eğilmek falan ölüm bana
en son bu ay doktora gittiğimde gaviscon şurup verdi özelliklede gece yatarken iyi geliyor
genelde midem ağzımda uyanırım bende
off ne zor yaaaa

Çok zor tatlım gün boyu böyle benim 3 gündür. Soda iyi geliyor mu?Deniyim bari

günaydın didemcim
doktoruna söyle şikayetlerini bakalım o ne diycek
hem belkide değilsindir belki reflu falan

Canım ona da bir şey demeye çekinir oldum hemen şu doktora görün şu tahlili yap hiç pratik değil hep kolaya kaçıp yığınla tahlil yaptırıyor...para tuzağı ya özel hastaneler sigorta limitimi bile bitirdi ama böyle giderse söyliycem

kıslar selam son 3 sayfayı okuyabildim , bebeğin hareketlerini konuşmuşsunuz bende son bir haftadır hissediyorum belirgin hareketlerini , ama babamız elini koyduğunda hissedemedi , bak dediğim anda hareketlerini saklıyor sanırı babasından , dışarıdan 2 kez gördüm karnıma baktığımda hareketini , yarın akşam gideceğim mehmet erenimi görmeye, inşllah herşey yolundadır.

Kızlar merhaba,

günaydın tekrar hepinize. Mide yanmasını bende doktoruma söyledim bana rennıe duo şurup verdi. bebeğin mideye yaptığı baskıdan oluyormuş. yağlı kızartma yenmeyecek, çok hamurişi yanmeyecek dedi. Asitli içeceklerden kaçın dedi. Ben dediklerini yapıyorum meselaçok hafifledi. Dün kayınvalidemde börek yedim o zaman yandı dediğiniz gibi midem ağzımdaydı nefesimi bile kesiyor ama yemezseniz dikkat ederseniz sorun yok bence.

Doğrudüzgün bir şey yiyemiyorum ki zaten ama daha da dikkat edeceğim işallah sorun olmaz bebiş aç kalmasın diye yemeğe de çalışıyorum bakalım ne yapacağız artıkkafamçokkarıştı

evet canım dindiriyor yangını deneyebilirsin
inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu şikayetlerden

selam canım
yolundadır herşey merak etme

merhaba canım
evet mayalı yağlı şeyler fena yapıyor maleseflmaz:

selamlar herkse sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum malesef mide yanması ekşimesi bende de sorun her gün 1 adet maden suyu içiyorum ydiklerime dikkat ediyorum ilaç daha henüz kullanmadım ama bu hamileliliğin ilerleyen haftalarının başlıca sıkıntısı malesef azcık daha sabır edip çekeceğiz doğumdan sonra herşey geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…