2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah evet burda herkes anakucağına koyup hastaneden çıkarıyor evde dahi onda tutuyorlar bazen benimde kafam karıştı ama onların tam yatanları yokmu ki

işte benimde o yüzden kafam karıştı ya, ama kızlar hatırlarsanın eskiden bu elde taşınan düz çanta gibi bişeyler vardı, bebeği ona koyuyodu herkes, şimdi çıktı bu anakucakları, benim yan komşumda almanya da doğum yapmış olduğu için , biliyodur heralde diye düşünüyorum,

canım hastaneden bu ana kucaklarıyla çıkarılmasına izin veriliyor portbebeyle de ama sürekli de o ana kucağında gezdirilmeyecek ki hem 2 ay demişsin ilk 2 ay çok fazla çıkarılacağını sanmıyorum ana kucağıyla okadar etkilemez bence bebişi. port bebe yani 3 lü setler bana gereksiz gibi geliyor ben ana kucağı+araba düşünüyorum portbebe çok gereksiz gibi geliyor...

heee kızlar bir de bebişler için araba 0 aydan başamalı yani bebek arabası dğz yatar pozisyona gelebilmeli ben ce bu önemli ilk aylarda çıkarsak ta düz yatırıp çıkarabiliriz dışarı...

işte kendi arabamızda biyere giderken de sonuçta oturur pozisyonda olcak ana kucağında,işte o pozisyonda oturtulmamalıymış diyolar , bebek arabasına çıkarılıp takılabilen bi parça ya oda, ne biliym, bende duyduğumu paylaştım sizlerele

heee kızlar bir de bebişler için araba 0 aydan başamalı yani bebek arabası dğz yatar pozisyona gelebilmeli ben ce bu önemli ilk aylarda çıkarsak ta düz yatırıp çıkarabiliriz dışarı...

evt işte yada öle bişey, sonuçta doktora falanda çıkıcaz dimi

Didemcim bende yaptırıcam onlardan ama mıknatıslı istiyorum sürekli saklansın atılmasın diye, bebekli mıknatıslıysa o daha güzel bencede..

evt işte yada öle bişey, sonuçta doktora falanda çıkıcaz dimi

yani eğer zararlıysa da bu ana kucakları ilk 2 ay çok fazla kullanmamış oluruz bebek arabası düz yatar pozisyonda olunca port bebeğe gerek kalmaz.ama ilk 2 aydan sonra çok kullanılacağına eminim çünkü bizim bi tanıdığımızın bebişi çok hareketliydi hiiiçbiryerde durduramıyorlardı sadece ve sadece ana kucağına oturtunca duruyordu evde araba da heryyerde kullanılacak çünkü....

Kızlar bebek düz yatmaz bebek arabasınıniçine ana kucağı ters oturtulup kullanılıyormuş ilk 6 ay bana öyle dediler.

Bu arada fikirleriniz için çok sağolun sanırım bebekli olacak eşime de bir sorıyım da. 100 adet düşünüyorum mevlut için kayınvalidem filan memlekete de götürür artanını. Bu arada bebek çikolatası için ucuz bulan var mı

Evet cnm tabiiki duyduklarımızı paylaşıyoruz sonuçta..benimde inan araba konusunda kafam çok karışık..ama ben alırsam olmazsa olmazlarım arasında olanlar; tam yatabilme özelliği olmalı ( bu özellik senin bahsettiğin konu içinde zaten yeterli olur cnm) çift yönlü kullanabilme özelliği olmalı ve kesinlikle hafif olup tek elle açılıp kapanabilmeli..ben hep bu özelliklere yoğunlaşıp araştırıyorum..dediğim gibi tam yatar pozisyonu olunca arabanın port bebeye filan grekte kalmaz cnm..tabii bunlar benim düşüncelerim )

canım yatabiliyor biz özellikle sorduk chicconun bu modelinde düz yatar pozisyon var bilgin olsun her araba da yok ama.adam gözümün önünde yatırdı dümdüz oluyor bi ço arabada olmuyor...

içine cikolata mı dusunuyosun canım bebek şekerının...???

aynen benim düşündüklerimi düşünüyrsun sen de çift taraflı kullanılabilmeli tekerlekleri iyi olmalı 3 tekerlekli istemiyorum bir de 8 kg dan fazla istemiyordum ama beğendiğimiz model 10 kg sanırım.ama olsun mustakil apartmanda oturuyorum o yüzden sıkıntı olmayacak annem lerin de öyle girişte oturuyorlar o yüzden kg problem değil bir de sağlam olsun 2.çocuğuma da kullanabilleyim istiyorum....

canım bende alırsam doğumdan sonra alıcam ama yatırılabilme özelliğiyle chicco'nun ikili setini kesinlikle alıcam....

tmm evt bende ona yoğunlaşıym o zaman düz yatma özelliği olan bişeye, sağolun kızlar

Bizde geçen bebek ziyaretine gittik.bebiş 3 aylıktı tam..ve sürekli ana kucağında rahat ediyomuş annesi öyle dedi..bazen kendi yatağına yatırıyoruz orayı pek sevmiyo ana kucağını çok seviyo dedi.ev tipi ana kucağıda vardı evde.onlarda zaten kademeli ayarlanabiliyor.titreşim özellikleride var.bende zaten ev tipi ana kucaklarındanda düşünüyorum..onlar daha fonksiyonlu biraz dahada geniş ve rahatlar.hem oyuncak filanda asılıyo dönence gibi.bazı bebişler çok seviyomuş öle oyuncaklıları..

Cnm benimki kesinlikle hafif olmalı.çünkü ben 3.katta oturuyorum.maalesef asansör yok binada.ben normalde bile inip çıkarken yoruluyorum.bebişle,arabayla,çantayla ölürüm heralde..bi de bazı anneler ne olursa olsun mutlaka hafif araba alın diyolar..bebekte biraz büyüyünce zğır oluyo sürmesi yoruyo zor oluyo filan diyenleride okudum..onlarda öyle deyince zaten ben mecburiyetten en fazla 7 kilo olanlardan alıcam cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…