canım bende alırsam doğumdan sonra alıcam ama yatırılabilme özelliğiyle chicco'nun ikili setini kesinlikle alıcam....
tmm evt bende ona yoğunlaşıym o zaman düz yatma özelliği olan bişeye, sağolun kızlar
Bizde geçen bebek ziyaretine gittik.bebiş 3 aylıktı tam..ve sürekli ana kucağında rahat ediyomuş annesi öyle dedi..bazen kendi yatağına yatırıyoruz orayı pek sevmiyo ana kucağını çok seviyo dedi.ev tipi ana kucağıda vardı evde.onlarda zaten kademeli ayarlanabiliyor.titreşim özellikleride var.bende zaten ev tipi ana kucaklarındanda düşünüyorum..onlar daha fonksiyonlu biraz dahada geniş ve rahatlar.hem oyuncak filanda asılıyo dönence gibi.bazı bebişler çok seviyomuş öle oyuncaklıları..
Cnm benimki kesinlikle hafif olmalı.çünkü ben 3.katta oturuyorum.maalesef asansör yok binada.ben normalde bile inip çıkarken yoruluyorum.bebişle,arabayla,çantayla ölürüm heralde..bi de bazı anneler ne olursa olsun mutlaka hafif araba alın diyolar..bebekte biraz büyüyünce zğır oluyo sürmesi yoruyo zor oluyo filan diyenleride okudum..onlarda öyle deyince zaten ben mecburiyetten en fazla 7 kilo olanlardan alıcam cnm ..
Tatlım ana kucağınında sakıncaları var, geçenlerde bize bebekleri 5 aylık olmuş arkadaşlarımız geldi, bebeği sürekli ana kucağında tuttular, doktor anne karnındaki hissi veriyor demiş ama kocişle biz çok üzüldük çünkü çouğun boynu kısa kalmış sürekli onun içinde tutmalarından bence sadece taşıma amaçlı kullanılmalı çünkü kemikleri her şekile alabilir ufakken buda benden bir fikir olsun canım
Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsuncanım yatabiliyor biz özellikle sorduk chicconun bu modelinde düz yatar pozisyon var bilgin olsun her araba da yok ama.adam gözümün önünde yatırdı dümdüz oluyor bi ço arabada olmuyor...
içine cikolata mı dusunuyosun canım bebek şekerının...???
Tatlım ana kucağınında sakıncaları var, geçenlerde bize bebekleri 5 aylık olmuş arkadaşlarımız geldi, bebeği sürekli ana kucağında tuttular, doktor anne karnındaki hissi veriyor demiş ama kocişle biz çok üzüldük çünkü çouğun boynu kısa kalmış sürekli onun içinde tutmalarından bence sadece taşıma amaçlı kullanılmalı çünkü kemikleri her şekile alabilir ufakken buda benden bir fikir olsun canım
Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsun
Hımm bak şimdi bende bişey daha öğrendim..bunu bilmiyodumm..gerçi aldığımız yerdende söylerler heralde nasıl takıp kullanacağımızı.bide otomobilin içindede oto koltuğu arka cama bakacak şekilde yani çocuk arkaya bakacak şekilde oturtulmalıymış..ani frenlerde,kaza anlarında filan böyleymiş..bende bunu biliyorum..ne kadar çok yeni öğrendiğim şeyler var öğren öğren bitmiyoooo :)))
Valla doğrudur cnm ne diyeyimm..bizim gördüğümüz bebiş zaten sürekli onda değil ama onun içinde rahat ediyomuş işte..zaten bu bebekler ilk aylar sürekli yatmıyomuu..bide işte arada kucağımızda emzirmek için filan..yani yatakta yatmıcaklarmıı..uyanıkken gündüzleri veya akşamları aradada ana kucağına almamızda bi sakınca olmaz heralde..ama sürekli orda olmasıda dediğin gibi sakıncalı olabilir cnm...
hediyeleşme listesine katılmak isteyenler adreslerini mutlaka ulaştırsınlar......
(herwood,efsanur,soho,_angel,chroma,canzi3445,esterya,meltemcim,defne25,sersuma,serdemm,alyildiz,daisy6595 dışındakiler)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/363480-2010-agustos-anneleri-hediyelesiyor.html
kargo konusunu tekrar soruyorum????
gönderici mi ödesin????
yoksa
alıcı mı???
Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsun
Hımm bak şimdi bende bişey daha öğrendim..bunu bilmiyodumm..gerçi aldığımız yerdende söylerler heralde nasıl takıp kullanacağımızı.bide otomobilin içindede oto koltuğu arka cama bakacak şekilde yani çocuk arkaya bakacak şekilde oturtulmalıymış..ani frenlerde,kaza anlarında filan böyleymiş..bende bunu biliyorum..ne kadar çok yeni öğrendiğim şeyler var öğren öğren bitmiyoooo :)))
Valla ben de bunuı bilmiyordum:dance:
Bak ben ne aldım 2 gün önce çift yöne sallanabilir ve tam yatırma özelliği olan hani pembe falan oluyor cicili bişey ana kucakları var ya ondan aldım ilk 2 ay evde onun üzerine koymayı düşünüyorum... Dışarıya çıkıncada oto koltuğu olan ana kucağına koyucam ama onu 3 aylık olunca alıcam..
kızlar biz geldik dra gittik kızımız iyi maşallah 604 gram olmuş çok sevindim parmağını emiyordu bide hiç durmuyor yerinde resmen kendini gösterdi bize. ben bu ay biraz kilo almışım yani 3,5 kilo dr önce azcık dikkat et dedi sonrada neyse boyun uzun sıkma kendini dedi seviyorum drumu süper biri hiç kasmıyo tuzlu yememi istemedi hayatından tuzu çıkar bir süre dedi artık yapıcak bi şey yok bebeğim iyi olsunda. ayın 15inde de şeker yüklememle tahlillerimiz var inşallah iyi çıkar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?