2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benimki kesinlikle hafif olmalı.çünkü ben 3.katta oturuyorum.maalesef asansör yok binada.ben normalde bile inip çıkarken yoruluyorum.bebişle,arabayla,çantayla ölürüm heralde..bi de bazı anneler ne olursa olsun mutlaka hafif araba alın diyolar..bebekte biraz büyüyünce zğır oluyo sürmesi yoruyo zor oluyo filan diyenleride okudum..onlarda öyle deyince zaten ben mecburiyetten en fazla 7 kilo olanlardan alıcam cnm ..[/QUOTE]

bende bu aldığınız arabaları 3 yaşından sonra kullanamıyacaksınız, o zamanda baston araba almak istiyeceksiniz diyenleri duydumm, amannn ne biliym alıcam işte şu ikililerden oturucam aşağı öff daral valla her kafadan bi ses

canım bende alırsam doğumdan sonra alıcam ama yatırılabilme özelliğiyle chicco'nun ikili setini kesinlikle alıcam....

Cnm bende belki doğumdan sonra alıcam..kararsızım ama dediğim özelliklerde kampanyalı bi zaman olursada alınabilir tabii..bakıcaz artık

tmm evt bende ona yoğunlaşıym o zaman düz yatma özelliği olan bişeye, sağolun kızlar

Evet cnm tam yatma özelliği olunca gerek yok başka bişeye..ben bide nedense o port bebelere bi ısınamadım gitti :)) bana hep oldum olası bi garip gelmiştir.hiç sevemedim yani..o yüzden almayı kesinlikle düşünmüyom ben cnm :))

Tatlım ana kucağınında sakıncaları var, geçenlerde bize bebekleri 5 aylık olmuş arkadaşlarımız geldi, bebeği sürekli ana kucağında tuttular, doktor anne karnındaki hissi veriyor demiş ama kocişle biz çok üzüldük çünkü çouğun boynu kısa kalmış sürekli onun içinde tutmalarından bence sadece taşıma amaçlı kullanılmalı çünkü kemikleri her şekile alabilir ufakken buda benden bir fikir olsun canım

bende bu aldığınız arabaları 3 yaşından sonra kullanamıyacaksınız, o zamanda baston araba almak istiyeceksiniz diyenleri duydumm, amannn ne biliym alıcam işte şu ikililerden oturucam aşağı öff daral valla her kafadan bi ses[/QUOTE]

:)) Aynen cnm bizimde kafalar karışık..işte o yüzden buralarda paylaşıyoruz ya duyduklarımızı, fikirlerimizi..sen al cnm ikililerden..ne yani o zaman hiç araba almayalım 3 yaşındamı araba alcaz çocuğa o zaman.zaten 3 yaşta küçük bi yaş değilkii..onu o zaman gelince düşünürüz..
dur bak sana bişey anlatayım iyice kafan karışsın..:)))))) bizim bi akraba var.kız çocuğunu arabaya bindiremedi bile biliyomusun..çocuğu yaklaşık 1 yaşına kadar bindirdi sonrasında hiç binmedi velet :)) arabaya koyduğu an basıyodu feryadı..araba kaldı öylece..yani bazı çocuklarda araba sevmiyo kendi gitmek istiyo falan filan..yani 3 yaşına bi gelsinlerde bastona o zaman bakarız tecrübeleniriz zaten iyice..yaaa böle işte cnmm..:))))))

işte bak belki benim komşuda omurgasına zararlı derken bunu kastetmiştir, bilmiyorum,

canım yatabiliyor biz özellikle sorduk chicconun bu modelinde düz yatar pozisyon var bilgin olsun her araba da yok ama.adam gözümün önünde yatırdı dümdüz oluyor bi ço arabada olmuyor...
Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsun

içine cikolata mı dusunuyosun canım bebek şekerının...???

Yok canım şeker mevlut için biblolu çikolata hastaneye gelenlere düşünüyorum

Valla doğrudur cnm ne diyeyimm..bizim gördüğümüz bebiş zaten sürekli onda değil ama onun içinde rahat ediyomuş işte..zaten bu bebekler ilk aylar sürekli yatmıyomuu..bide işte arada kucağımızda emzirmek için filan..yani yatakta yatmıcaklarmıı..uyanıkken gündüzleri veya akşamları aradada ana kucağına almamızda bi sakınca olmaz heralde..ama sürekli orda olmasıda dediğin gibi sakıncalı olabilir cnm...

ya ben cok ıstıyrum hedıyelesme ısını ama hıccc vaktım yok.... 15ınde ben zaten yolarda olcam sonra dısarı cıkıp hedıye almak benım ıcın zor o yuzden bıdahakıne katılırım ıns

Bak ben ne aldım 2 gün önce çift yöne sallanabilir ve tam yatırma özelliği olan hani pembe falan oluyor cicili bişey ana kucakları var ya ondan aldım ilk 2 ay evde onun üzerine koymayı düşünüyorum... Dışarıya çıkıncada oto koltuğu olan ana kucağına koyucam ama onu 3 aylık olunca alıcam..

merhaba kızlar bıtaraftan temızlık yapıyorum yorulunca gelıp gecmısı okuyorum ama yetısemedım hızınıza

hepınız iyisiniz dimi bız yorulduk oğlumla temızlık yapmak cok zor gelıyor artık önceden olsa herseyı dip bucak 1 gunde yapardım

Hımm güle güle kullanın cnmm..bende ev tipi ana kucağı alcam kesinlikle..cnm iki ay değil daha fazla da kullanabilirsin onu bence..

Bide benim annem bi bebek ziyaretinde bişey görmüş..onuda göstereyim bakın size..linki eklemeye çalışayımm..

kızlar biz geldik dra gittik kızımız iyi maşallah 604 gram olmuş çok sevindim parmağını emiyordu bide hiç durmuyor yerinde resmen kendini gösterdi bize. ben bu ay biraz kilo almışım yani 3,5 kilo dr önce azcık dikkat et dedi sonrada neyse boyun uzun sıkma kendini dedi seviyorum drumu süper biri hiç kasmıyo tuzlu yememi istemedi hayatından tuzu çıkar bir süre dedi artık yapıcak bi şey yok bebeğim iyi olsunda. ayın 15inde de şeker yüklememle tahlillerimiz var inşallah iyi çıkar hepsi

masallah canım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…