kızlar biz geldik dra gittik kızımız iyi maşallah 604 gram olmuş çok sevindim parmağını emiyordu bide hiç durmuyor yerinde resmen kendini gösterdi bize. ben bu ay biraz kilo almışım yani 3,5 kilo dr önce azcık dikkat et dedi sonrada neyse boyun uzun sıkma kendini dedi seviyorum drumu süper biri hiç kasmıyo tuzlu yememi istemedi hayatından tuzu çıkar bir süre dedi artık yapıcak bi şey yok bebeğim iyi olsunda. ayın 15inde de şeker yüklememle tahlillerimiz var inşallah iyi çıkar hepsi
Valla ben de bunuı bilmiyordum:dance:
Yaaa...)
merhaba kızlar bıtaraftan temızlık yapıyorum yorulunca gelıp gecmısı okuyorum ama yetısemedım hızınıza
hepınız iyisiniz dimi bız yorulduk oğlumla temızlık yapmak cok zor gelıyor artık önceden olsa herseyı dip bucak 1 gunde yapardım
Hoşgeldin kolay gelsin cnm..ama o kadar çok yorma kendini.valla ben eşimden yardım alarak yapıyorum..özellikle süpürge tutarken çoookk fena belim sırtım ağrıyo..evde büyük baya..o yüzden sende üstten üstten yap en azından..
kızlar biz geldik dra gittik kızımız iyi maşallah 604 gram olmuş çok sevindim parmağını emiyordu bide hiç durmuyor yerinde resmen kendini gösterdi bize. ben bu ay biraz kilo almışım yani 3,5 kilo dr önce azcık dikkat et dedi sonrada neyse boyun uzun sıkma kendini dedi seviyorum drumu süper biri hiç kasmıyo tuzlu yememi istemedi hayatından tuzu çıkar bir süre dedi artık yapıcak bi şey yok bebeğim iyi olsunda. ayın 15inde de şeker yüklememle tahlillerimiz var inşallah iyi çıkar hepsi
Maşşallah kızına..kilosuda çok iyiymiş..toplamda kaç kilo almışsın peki şimdiye kadar?
ayyy ben de anlatamadım galibaaa anladım senin dediğini ben ama şöyle de olabiliyor bu benim beğendiğim puset çift taraflı kullanılabiliyor.Yani kendine de çevirebiliyorsun.oturma yeride dümdüz yatabiliyor adam dedi ki doğduğundan itibaren bu şekilde kullanabilirsiniz bunun için tasarlanmış dedi...ana kucağını düz yatırmıpta içine koymak için değil bebişi yatırabilmek için içine bak istersen arabanın özelliklerine ana kucağı olmadan 0-36 ay diyor...anlaşıcaz inşallah senin dediğini de anladım ana kucağı içine oturtulabiliyor yüzü sana dönük olarak.Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsun
Yok canım şeker mevlut için biblolu çikolata hastaneye gelenlere düşünüyorum
hediyeleşme listesine katılmak isteyenler adreslerini mutlaka ulaştırsınlar......
(herwood,efsanur,soho,_angel,chroma,canzi3445,esterya,meltemcim,defne25,sersuma,serdemm,alyildiz,daisy6595 dışındakiler)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/363480-2010-agustos-anneleri-hediyelesiyor.html
kargo konusunu tekrar soruyorum????
gönderici mi ödesin????
yoksa
alıcı mı???
http://www.bebefix.com/x_tiny-love-...kn=Oyun+Hal%FDlar%FD+%26amp%3B+Oyuncaklar%FD+
Linki ekleyebilmişimdir umarım..oyun, cimnastik halısı deniyor ismine..
Çiğdemcim benim aldığım iki yöne dönmüyor yani tek yönlü kullanılıyor içine ana kucağı oturtmazsan bebişi göremezsin
hediyeleşme listesine katılmak isteyenler adreslerini mutlaka ulaştırsınlar......
(herwood,efsanur,soho,_angel,chroma,canzi3445,esterya,meltemcim,defne25,sersuma,serdemm,alyildiz,daisy6595 dışındakiler)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/363480-2010-agustos-anneleri-hediyelesiyor.html
gönderici mi ödesin????
yoksa
alıcı mı???
Hayatım anlatamadım araba düz yatıcak ki ana kucağı içine oturtulsun. Böylece anneye de dönmüş oluyor ilk 6 ay bebeği görmeden arabada gezdşrmek boğulmasın diye çok sakıncalıymış arabayı düz konuma getirip ana kucağını ters olarak içine oturtup kitliyorsun
Hımm bak şimdi bende bişey daha öğrendim..bunu bilmiyodumm..gerçi aldığımız yerdende söylerler heralde nasıl takıp kullanacağımızı.bide otomobilin içindede oto koltuğu arka cama bakacak şekilde yani çocuk arkaya bakacak şekilde oturtulmalıymış..ani frenlerde,kaza anlarında filan böyleymiş..bende bunu biliyorum..ne kadar çok yeni öğrendiğim şeyler var öğren öğren bitmiyoooo :)))
evet ben bunu biliyordum ana kucakları öyle monte ediliyor arabaya ne zamanki gerçek araba koltuğu olacak bebişlerimizin o zaman öne bakacaklar direk kayıyorlarmış bu ana kucaklarında çünkü....
Çiğdemcim benim aldığım iki yöne dönmüyor yani tek yönlü kullanılıyor içine ana kucağı oturtmazsan bebişi göremezsin
gönderici mi ödesin????
yoksa
alıcı mı???
bence gonderen odesin...
Ayy çok tatlı bişey bayıldım, bundan da mı alsam acaba eyvahedigeldismile
Bu arada Eda Su'nun odasına duvar kağıdını yaptırdık, halısını da aldık Koyunlu da çok güzel çiçekli bebek odası halılar var bilginize bir de oyun parkını aldık arkadaşlar, bu ayın sonundada odasına 3 kapılı olup amlarında perdeler olan dolaplar var ya onda alıcağız bizim odamız tamamlanmış olacak nerdeyse:)
evet baya sakin arada saçmalayıp laf sokuyor ama sonra özür diliyor yapıcak bi şey yok :) bu arada çok ilginç dr usgyi açar açmaz bizim kızın işaret parmağı havadaydı resmen hıı yapıyordu drda dönüp bi şeyemi kızdırdınız bu kızı bak napıyor dedi şok olduk tabi eşimle :))
Haaa..kıs öle desene benide şaşırttın:)) yani senin araba sana dönmediği içinnn öle anlattın senn.bende diyomki alla alla nasıl ters koncak ana kucağı diyede düşünüp duruyodummm...naniknanik
anaaam bizim dediğimiz model değil bu o zaman ama ben diyorum heryerde çok pahalı bizim dediğimiz e ama aynısı gibi anlamadım ben:uhm:
evet baya sakin arada saçmalayıp laf sokuyor ama sonra özür diliyor yapıcak bi şey yok :) bu arada çok ilginç dr usgyi açar açmaz bizim kızın işaret parmağı havadaydı resmen hıı yapıyordu drda dönüp bi şeyemi kızdırdınız bu kızı bak napıyor dedi şok olduk tabi eşimle :))
asspirin cnm bu bebekom izmirde de var ben oradaki mantar modelini çok beğenmiştim ama ne hikmetse istanbul da yok yeri bunların sizinki hangi model???
kızlar merabaaaa...
geçmişi okudum biraz... ben ikiz olduğum için sizin arabaolayım farklı oluyor. ama benden size tavsiye büyük ve ağır şeyler almayın çünkü kullanılmıyor. herkes 7 aydan sonra baston arabaya geçiyor inanın bana. puset olayıda bence kişisel kimi çocuk bayılıyor onda olmaya kimisi yırtıyorda yırtıyor kendini
serdemcim şekerlere bakdım bence kelebekli güzel. ama ben o sitedede var hasır patik ondan yapıcam kendim...
istoçda malzemeleri satılıyormuş sanırım ordan alıp kendim yapmak isityorum alınca fikir olsun sizede koyarım resmini inşallah...
bu hafta sonu bende başlıycam inşallah artık eksikleri tamamlamaya....
bu arada şeker yüklemesini yaptıran arkadaşlar bana ça gel dediler ne kadar sürüyor işlem kaç defa kan lıyolar damar yolu açdırayım eğerki çok alınıyorsa kan...ayyy şekerli su içilip nası beklenir ya üff......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?