2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kocaman olmuş kızın kiloyu dert etme canım ben de 11 kilo aldım napalım iyi olsunlar da...Şeker yüklemen de iyi çıkar sen gönlünü ferah tut ben c.tesi gideceğim işallah iyi haberlerle gelirim bende:lepi:

ayyy ben de anlatamadım galibaaa anladım senin dediğini ben ama şöyle de olabiliyor bu benim beğendiğim puset çift taraflı kullanılabiliyor.Yani kendine de çevirebiliyorsun.oturma yeride dümdüz yatabiliyor adam dedi ki doğduğundan itibaren bu şekilde kullanabilirsiniz bunun için tasarlanmış dedi...ana kucağını düz yatırmıpta içine koymak için değil bebişi yatırabilmek için içine bak istersen arabanın özelliklerine ana kucağı olmadan 0-36 ay diyor...anlaşıcaz inşallah senin dediğini de anladım ana kucağı içine oturtulabiliyor yüzü sana dönük olarak.

ayyy hiç bi fikrim yok gönderen mi ödese daha iyi olur acaba sanki öyle daha iyi olur ama bilmiyorum yine...

Çiğdemcim benim aldığım iki yöne dönmüyor yani tek yönlü kullanılıyor içine ana kucağı oturtmazsan bebişi göremezsin

http://www.bebefix.com/x_tiny-love-...kn=Oyun+Hal%FDlar%FD+%26amp%3B+Oyuncaklar%FD+

Linki ekleyebilmişimdir umarım..oyun, cimnastik halısı deniyor ismine..

Ayy çok tatlı bişey bayıldım, bundan da mı alsam acaba eyvahedigeldismile
Bu arada Eda Su'nun odasına duvar kağıdını yaptırdık, halısını da aldık Koyunlu da çok güzel çiçekli bebek odası halılar var bilginize bir de oyun parkını aldık arkadaşlar, bu ayın sonundada odasına 3 kapılı olup amlarında perdeler olan dolaplar var ya onda alıcağız bizim odamız tamamlanmış olacak nerdeyse:)

evet baya sakin arada saçmalayıp laf sokuyor ama sonra özür diliyor yapıcak bi şey yok :) bu arada çok ilginç dr usgyi açar açmaz bizim kızın işaret parmağı havadaydı resmen hıı yapıyordu drda dönüp bi şeyemi kızdırdınız bu kızı bak napıyor dedi şok olduk tabi eşimle :))

Çiğdemcim benim aldığım iki yöne dönmüyor yani tek yönlü kullanılıyor içine ana kucağı oturtmazsan bebişi göremezsin

Haaa..kıs öle desene benide şaşırttın:)) yani senin araba sana dönmediği içinnn öle anlattın senn.bende diyomki alla alla nasıl ters koncak ana kucağı diyede düşünüp duruyodummm...naniknanik

gönderici ödesin canım sonuçta aynı şey olacak ha aldığını ödemişsin ha gönderdiğini ödemişsin bare tam olsun hediye + kargo ödensin gitsin canım

bu arada sevindirici bi haber kayınvalidem bizem evede lazım bi yatak falan dedi artık eşimin istediği yatağı falanda kayınvalidemlerin evi için alırız sorunda ortadan kalkmış olur :)))

anaaam bizim dediğimiz model değil bu o zaman ama ben diyorum heryerde çok pahalı bizim dediğimiz e ama aynısı gibi anlamadım ben:uhm:

asspirin cnm bu bebekom izmirde de var ben oradaki mantar modelini çok beğenmiştim ama ne hikmetse istanbul da yok yeri bunların sizinki hangi model???

Bende aynen çok beğendim cnm bunu..annemde görmüş ballandıra ballandıra anlatınca bende alıcam..bebek içinde biçok faydaları varmış..

kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar merabaaaa...
geçmişi okudum biraz... ben ikiz olduğum için sizin arabaolayım farklı oluyor. ama benden size tavsiye büyük ve ağır şeyler almayın çünkü kullanılmıyor. herkes 7 aydan sonra baston arabaya geçiyor inanın bana. puset olayıda bence kişisel kimi çocuk bayılıyor onda olmaya kimisi yırtıyorda yırtıyor kendini
serdemcim şekerlere bakdım bence kelebekli güzel. ama ben o sitedede var hasır patik ondan yapıcam kendim...
istoçda malzemeleri satılıyormuş sanırım ordan alıp kendim yapmak isityorum alınca fikir olsun sizede koyarım resmini inşallah...
bu hafta sonu bende başlıycam inşallah artık eksikleri tamamlamaya....
bu arada şeker yüklemesini yaptıran arkadaşlar bana ça gel dediler ne kadar sürüyor işlem kaç defa kan lıyolar damar yolu açdırayım eğerki çok alınıyorsa kan...ayyy şekerli su içilip nası beklenir ya üff......

Haaa..kıs öle desene benide şaşırttın:)) yani senin araba sana dönmediği içinnn öle anlattın senn.bende diyomki alla alla nasıl ters koncak ana kucağı diyede düşünüp duruyodummm...naniknanik

Ben anlatamadım canım galiba :)Neyse sonunda anlaştık
anaaam bizim dediğimiz model değil bu o zaman ama ben diyorum heryerde çok pahalı bizim dediğimiz e ama aynısı gibi anlamadım ben:uhm:

Valla canım bu tek yönlü chicconun diğerleri 3lüydü ve de 1000tlnin üstüydü benim baktığım yerde biz de bunu aldık. Adam zaten küçükken ana kucağı koyunca size dönüyor büyüyünce de etrafı seyretsin napıcak size dönüp dedi bize de mantıklı geldi aldık kraftında var çift yönlü benziyor hem o 350 civarı ama ben chicco olsun dedim satıcı daha güvenli dedi. Amann be ne biliyim aldık işte

Canım sizin bebek odanızı mı annenler seçmişti yoksa sadece yatak mı?(bebekomdan mı)

asspirin cnm bu bebekom izmirde de var ben oradaki mantar modelini çok beğenmiştim ama ne hikmetse istanbul da yok yeri bunların sizinki hangi model???

4 kapılı klasik model yazan linki ilk açınca karşına çıkan odan yani bende görmedim ama ona benziyormuş yani anladığıma göre hemen hemen aynı artık haziran başı gelicek eve o zaman kendimde görürüm resminide çekerim sizin için opuyorumnanaktan

Cnm ben şekerli suyu içtim.tam bir saat sonra kan alındı.sadece bir tüp.şekerli suyu içince hiç bişey yiyip içmeyin dediler.ama anlattığım gibi bana aç veya tok gelinmesi konusunda farketmez dediler.sanırım her dr her hastane farklı bu konuda..ama o kadarda bayan bişey değil merak etme.şekerli su işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…