Valla benim kociş çok olmasa da horlar bebişi uyandırır diye korkuyorum. Bir de kızlar ya şimdi bebişi odamına alıcaz ya ev de dolu kayınvalidem filan kalıcak eee gece kapıyı kapatıp yatıcaz bebiş üşümessin diye klima da açılmaz biz pişicez.
BGen bilmiyordum mikrodalga ile sterilize eden alet olduğunu şimdi sen diyince baktım çok mantıklı geldi ben de arzum alıcaktım bari bunu alıyım
kapı açık yatıcaksınız o zaman geçermi kayınvalidem yatak odası tarafına sıcak falan dersin kapıyı açık yatıyoruz dersin herhalde geçmez
Kızlar biraz yoğunum okuyorum ama yazamıyorum
Mikrodalga olmaaaazzzz. Lütfen almadan önce bunu okuyun:
http://sufizmveinsan.com/arastirma/microdalga.html
ertürk güzel bir isim ve pekte duyulmamış ama tabi kocanla senin aranda kim galip gelir bilemem :)
en son babalar duyarda vardı seneler önce kadın kocası horlamasın diye pijamasının sırtına teniz topu dikmişti bizde mi öyle yapsak :))
kıslar selam bende şöyle bir geçmişi okudumda sakiniz bugün , bende sola yatınca rahat edemiyorum sanki bebişim rahatsız oluyormu gibi geliyor , sağ daha rahjat , bakalım bu akçam kontrolğmüz var doktor amcasıyla oğluşumun , össsssssleeeeeeeeedddddddiiiiik babasıyla oğlumuzu
Bebek odasıyla yatak odası yanyana. Aradaki kapı açık kalır. Zaten yazın ortası.
Not: üzerime alındım...
merhaba kızceler nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Benim kerata biraz yavaş hareket ediyor gibi geldi bana 2 gündür bir gün çok hareketli bir bakıyosun yavaş sizdede oluyor mu kızlar...
merhaba kızceler nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Benim kerata biraz yavaş hareket ediyor gibi geldi bana 2 gündür bir gün çok hareketli bir bakıyosun yavaş sizdede oluyor mu kızlar...
o zaman sen hemen ayırıcakmısın bebeğini odasını bizim zaten odasıda bitişik arada kapı yok giyinme odası bebek odası olucak
Yaa benim annem bebek 1 yaşına kadar en az sizin yanınızda yatması lazım diyo..çünkü zaten sürekli emzirme,sürekli kontrol etcen diyo..allah korusun kusma boğulma vs ler için..bi de bebek öle yalnız bırakılmaz iyi değil der hep..o yüzden bizimki en az 1 yaşına kadar gece yanımızda yatcak..annemin talimatı böyle yanii:)
kapı açık yatıcaksınız o zaman geçermi kayınvalidem yatak odası tarafına sıcak falan dersin kapıyı açık yatıyoruz dersin herhalde geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?