2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki sağa yatınca hiç durmuyor habire vuruyor gümbür gümbür tam sola dönüyorum kesiliyor yine hareket ediyor ama okadar çok değil.
sırtüstü yatmayın diyor dr.lar zaten ben de sırtüstü yatmayı sevmiyorum hep sola döniym istiyorm..

canım yaaa ben genelde sola yatmaya özen gösteriyorum ama dediğin gibi ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum 30. haftaya kadar bir problem olmazmış ama 30.haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar

Vallahi bebek başaşağı duruyorsa rahatsız olabilir. Ben de gece istemeden yüzüstü yatıyorum. Sürekli sağa sola yatmak bacaklarımda dayanılmaz ağrılara yol açıyor. Sürekli sırt üstü yatılmazmış. Bacaklarım ve kalçalarım ağrıyınca mecburen sırtüstü ayaklarımı da uzatıp acı geçene dek yatıyorum. Kramp da giriyor o kadar acıdan sonra. Allah'tan hiç yüzüstü yatamam.

Evet cnm benimkide seninkinin tam tersi işte.sola yatınca gümbür gümbür.sağa yatınca hafifliyoo..eşimde çocuğu rahatsızmı ediyon acaba diyoo..iyice tırsıyomm.biliyo çünkü benim deli yattığımı :) normalde hamile değilken yüzüstü yatan biriydim.e tabi öle yatmam mümkün değil.hayatta sırt üstü yatamazdım.öle uyuduğumu hiç bilmem.şimdide sürekli öle uyanır buluyom kendimi yaaa..sinir oluyorumm..

Hoşgeldiniz nurcan ve oğluşu mert )
bizimkinin daha adı yokk..yazamıyom öle sizin gibi..
ama babası bi isme taktı bilmiyom artıkkk...

hoş bulduk siercim nasılsın benim çocuklugumdan takıntım vardı bu isme kısmet böyleymiş sizinki ne diyor isim olarak
defnem sen nasılsın geçmişi okudum moralim bozuldu şimdi iyimisin

bende doyurdum karnımı geldim yedim sebzeleri iyi oldu etten sıkıntı geldi artık.
bu arada yatış pozisyonuyla ilgili bende gece dk başı uyanıyorum bi bakıyorum sırt üstü yatmışım hop tekrar sola yarım saat sonra yine sırt üstü uyanıyorum ama seviniorum en azından uyanıyorum çünkü gece yatmadan önce kendimi şartlıyorum sırt üstü yatma sırt üstü yatma diye diye uyuyorum :)))

kızlar benim sol bacağımda dizimin arka tarafıda böyle içe doğru morluk gibi bişey oluşmuştu.damar damar böyle ben onu vurdurdumda oldu zannediyordum sonra baktım geçmio eşim de farketti damar damar koyu renk böyle kötü bi görüntü varismi acaba dedim..doktora gösterdim bu hafta gittim de bana aynen çıkkk damarların yüzeye yaklaşması gebelikte olur sonra da kaybolur dedi.ben de inandım sonra s.ocağında bugün ebe sordu bacaklarında şişlik var mı diye ben de morluğu gösterdim variss o dedi.doktorum değil dedi dedim hayırr belli işte varis dedi anlamadım ben hiç gebelikte böyle damarların yüzeye yaklaşması gibi bşey olur mu hiçbiyerde duymadım okumadım.ama varis gebelikte oluşbiliormuş bunu okumuştum napıyyym ben şimdi????????

dün hıdırelezdi dilekler kabul oluyordu..ama ben burada söylemeyi unuttum..bende unuttum gerci dilek tutmayı..

Evet cnm bizim en sonki randevumuzda bebek başaşağıymış dediğin gibi olabilir o zaman..yüzüstü zaten karnımdan şu an hayatta yatamamda sırt üstü uyanınca telaş yapıyorum kendimcee..

canım yaaa ben genelde sola yatmaya özen gösteriyorum ama dediğin gibi ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum 30. haftaya kadar bir problem olmazmış ama 30.haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar

30.HAFTAYA KADAR NORMALSE O ZAMAN İYİ CNM YAA RAHATLATTIN BENİİİ..

varisle sanırım damarların yüzeye yaklaşması aynı kapıya çıkıyor ama çok fazla bi bilgimde yok yani varis için yapılabilicek bi şey yok sanırım

Annemde de varis vardı. Doğumdan sonra geçmezse, damar cerrahi bölümüne gidip tedavi yollarını öğrenebilirsin.

hoş bulduk siercim nasılsın benim çocuklugumdan takıntım vardı bu isme kısmet böyleymiş sizinki ne diyor isim olarak
defnem sen nasılsın geçmişi okudum moralim bozuldu şimdi iyimisin

Ne güzel cnm keşke benimde öle takıntım filan olsaydı rahat ederdim şimdi en azından ) Eşimin adı ERDEM..beğendiği isim ERTÜRK..kendisine yakın bir isim olması,pek olmaması herkeste,anlamının güzel olması(yiğit türk) bi de türkçe olması gibi nedenlerden bu isme odaklandı..işin tuhafı ben buldum bu ismi..erdem e yakın isimler varmı diye nete bakıyodum..kağıda yazdım bir-iki isim.o sırada bizimki geldi zaten..baktı yazdıklarıma ertürk süper dedi..tamam bu dedi..sürekli ertürk diyoo o günden berii..soranlarada öle söylüyo..ben daha yok koymadık diyom ama o hayır ismi ertürk diyoo...bide bana zaten sen buldun diyede kızdırıyo beni..

Afiyet olsunn:)) allahtan bende sürekli uyana bi tip olduğum için döndürüyom kendimi..karnımda nasıl gerilmiş oluyoo sırtüstü uyanıncaa..off valla alarm taktırcam sırtımaa.yatağa sırtım değdikçe uyandırsın beniii....:)))))

varisle sanırım damarların yüzeye yaklaşması aynı kapıya çıkıyor ama çok fazla bi bilgimde yok yani varis için yapılabilicek bi şey yok sanırım

Bende aynı senin gibi biliyorumm.varisle damarların belirginleşmesi aynı şey diye yanii..

ertürk güzel bir isim ve pekte duyulmamış ama tabi kocanla senin aranda kim galip gelir bilemem :)

en son babalar duyarda vardı seneler önce kadın kocası horlamasın diye pijamasının sırtına teniz topu dikmişti bizde mi öyle yapsak :))

kıslar selam bende şöyle bir geçmişi okudumda sakiniz bugün , bende sola yatınca rahat edemiyorum sanki bebişim rahatsız oluyormu gibi geliyor , sağ daha rahjat , bakalım bu akçam kontrolğmüz var doktor amcasıyla oğluşumun , össsssssleeeeeeeeedddddddiiiiik babasıyla oğlumuzu

kızlar eşim dubaiden chicconun mikrodalga sterilizatörünü almış burada 50 kusur dü oradan 30 a almış bi de cam biberon almış 7 tl ye oda chicconun orada daha ucuz muş elektronik eşyalar falan da...
Gitmişken hepsini alsaydı bari kaydirigubbakcemile3

Valla benim kociş çok olmasa da horlar bebişi uyandırır diye korkuyorum. Bir de kızlar ya şimdi bebişi odamına alıcaz ya ev de dolu kayınvalidem filan kalıcak eee gece kapıyı kapatıp yatıcaz bebiş üşümessin diye klima da açılmaz biz pişicez.

BGen bilmiyordum mikrodalga ile sterilize eden alet olduğunu şimdi sen diyince baktım çok mantıklı geldi ben de arzum alıcaktım bari bunu alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…