Yaa kızlar bişey dicem..ben şimdi gece yatınca hani sola yatın diyolar ya,sola yatıyom bebiş sanki rahatsız oluyo gibi vuruyo hep..kafası orda sanırım ondanmı acaba..bacaklarımın arasına yastıkta alıyorum..neyse sonra sağa dönüyom o zaman pek ses etmiyo bende öle kalıyorumm..bide uyurken bi bakıyom sırt üstü kalmışım..sırt üstü yatmayın diyolar yaa.. ben hep öle uyanıyomm yaa..zaten deli yatan bi tipimm..bişey olurmu yaa.her sabah kalkınca sinir oluyorum kendimee..benim bel,sırt,popo ağrılarım oluyor ya özellikle akşamları azıyoo uzanırken sırt üstü yatınca rahatlıyo oralarım..acaba gece farkında olmadan öle rahatlayınca o şekildemi kalıyomm..offff ne tarafıma nasıl yatcağımı şaşırdım ben yaaa.sizde durumlar nasılll???
merhaba güzel anneler hepiniz iyisinizdir umarım bizde babamızı işe gönderdik anca girebildik nete :)
Yaa kızlar bişey dicem..ben şimdi gece yatınca hani sola yatın diyolar ya,sola yatıyom bebiş sanki rahatsız oluyo gibi vuruyo hep..kafası orda sanırım ondanmı acaba..bacaklarımın arasına yastıkta alıyorum..neyse sonra sağa dönüyom o zaman pek ses etmiyo bende öle kalıyorumm..bide uyurken bi bakıyom sırt üstü kalmışım..sırt üstü yatmayın diyolar yaa.. ben hep öle uyanıyomm yaa..zaten deli yatan bi tipimm..bişey olurmu yaa.her sabah kalkınca sinir oluyorum kendimee..benim bel,sırt,popo ağrılarım oluyor ya özellikle akşamları azıyoo uzanırken sırt üstü yatınca rahatlıyo oralarım..acaba gece farkında olmadan öle rahatlayınca o şekildemi kalıyomm..offff ne tarafıma nasıl yatcağımı şaşırdım ben yaaa.sizde durumlar nasılll???
canım benimki sağa yatınca hiç durmuyor habire vuruyor gümbür gümbür tam sola dönüyorum kesiliyor yine hareket ediyor ama okadar çok değil.
sırtüstü yatmayın diyor dr.lar zaten ben de sırtüstü yatmayı sevmiyorum hep sola döniym istiyorm..
Hoşgeldiniz nurcan ve oğluşu mert)
bizimkinin daha adı yokk..yazamıyom öle sizin gibi..
ama babası bi isme taktı bilmiyom artıkkk...
Vallahi bebek başaşağı duruyorsa rahatsız olabilir. Ben de gece istemeden yüzüstü yatıyorum. Sürekli sağa sola yatmak bacaklarımda dayanılmaz ağrılara yol açıyor. Sürekli sırt üstü yatılmazmış. Bacaklarım ve kalçalarım ağrıyınca mecburen sırtüstü ayaklarımı da uzatıp acı geçene dek yatıyorum. Kramp da giriyor o kadar acıdan sonra. Allah'tan hiç yüzüstü yatamam.
canım yaaa ben genelde sola yatmaya özen gösteriyorum ama dediğin gibi ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum 30. haftaya kadar bir problem olmazmış ama 30.haftadan sonra sırt üstü yatmayın diyorlar
kızlar benim sol bacağımda dizimin arka tarafıda böyle içe doğru morluk gibi bişey oluşmuştu.damar damar böyle ben onu vurdurdumda oldu zannediyordum sonra baktım geçmio eşim de farketti damar damar koyu renk böyle kötü bi görüntü varismi acaba dedim..doktora gösterdim bu hafta gittim de bana aynen çıkkk damarların yüzeye yaklaşması gebelikte olur sonra da kaybolur dedi.ben de inandım sonra s.ocağında bugün ebe sordu bacaklarında şişlik var mı diye ben de morluğu gösterdim variss o dedi.doktorum değil dedi dedim hayırr belli işte varis dedi anlamadım ben hiç gebelikte böyle damarların yüzeye yaklaşması gibi bşey olur mu hiçbiyerde duymadım okumadım.ama varis gebelikte oluşbiliormuş bunu okumuştum napıyyym ben şimdi????????
hoş bulduk siercim nasılsın benim çocuklugumdan takıntım vardı bu isme kısmet böyleymiş sizinki ne diyor isim olarak
defnem sen nasılsın geçmişi okudum moralim bozuldu şimdi iyimisin
bende doyurdum karnımı geldim yedim sebzeleri iyi oldu etten sıkıntı geldi artık.
bu arada yatış pozisyonuyla ilgili bende gece dk başı uyanıyorum bi bakıyorum sırt üstü yatmışım hop tekrar sola yarım saat sonra yine sırt üstü uyanıyorum ama seviniorum en azından uyanıyorum çünkü gece yatmadan önce kendimi şartlıyorum sırt üstü yatma sırt üstü yatma diye diye uyuyorum :)))
varisle sanırım damarların yüzeye yaklaşması aynı kapıya çıkıyor ama çok fazla bi bilgimde yok yani varis için yapılabilicek bi şey yok sanırım
kızlar eşim dubaiden chicconun mikrodalga sterilizatörünü almış burada 50 kusur dü oradan 30 a almış bi de cam biberon almış 7 tl ye oda chicconun orada daha ucuz muş elektronik eşyalar falan da...
Gitmişken hepsini alsaydı bari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?