2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gönderir canım ya kapıda ödemeli olsa siparişi teslim almadan parayı ödemesen

Merhaba arkadaşlar :))
benim şeker testi 90 çıktı yani gayet normalmiş şükür..yarında tetanoz aşımın 2.si olcakk..onuda atlattımmı başka bişey başka bi test vs kalıyormu kızlar?? ben başka bişey bilmiyorum da....

maşallah canım ne güzel çıkmış inşallah benim 2. de güzel çıkar sıkıntı olmaz başka bşr test kalmıyor anım sadece doğuma yakın hemogram ve tit bakılıyor o kadar onlarda rutin yapılan tahliller zaten

Merhaba canım, hoşgeldin.
Şeker testin iyi çıkmış, aşının 2.sini de olmuşsun. 3. dozu ne zaman olacağını söylemişlerdir. Özel bir durum olmadıkça (kan sayımı, kan uyuşmazlığı vs) artık test aşı filan yok. 32. Haftaya kadar, ayda 1 doktora gideceksin, 32. haftadan 36. hafta arası 15 günde 1 doktora gideceksin. 36. haftadan sonra doktor ziyaretlerin haftada 1'e düşecek. 40. haftada hala doğum yapmadıysan 3 günde bir doktora gideceksin canımcım.

Teşekkürler canlarım :)) hemogram ve tit nedir canzi cim?
Cat im 2.yi daha yarın olcam yani olmadım daha..3 dozmu oluncak yani aşı??

kızlar akşam ne oldu saat 12 ye geliyordu yatağa yattım tabi 2 gündür göbişimin sol tarafını yonta yonta yavru morluk acısı gibi acımaya başladı oradan bişey çıkıp çıkıp iniyor bu günde halen devam ediyor aynı şey..ama sorunu kambur durarak çözüyorum eğer gergin durursam ciddi ciddi morluk ağrısı gibi acıyor.yine akşam 2 büklüm gittim yatağa yatıym bari dedim.(k.pederimin yanında oturamadım hareketlerimden anlıyor ne olduğunu orası çıkınca bastırmak istiyorum hemenkaydirigubbakcemile3)yatağa yattım bebişin rutin hareketleri devam ediyor ama ben farklı bişey hissettim titreme gibi mi desem sıçrama gibi desem daha doğru olur heralde ortalama 2-3 sn de bir bi sıçrama oluyor karnımda.Gayeeet ritmik bi şekilde.anlam veremedim başta sola dönüktüm sırtüstü yattım daha iyi duyayım diye karnımı da biraz gergin tuttum baktım halaa devam ediyor açtım çıplak olarak bakıyorum karnıma kolu baca oynuyor şişlikler geziyor karnımda ama onun dışınıda farklı bir hareket oluyor 2-3 sn geçmeden sıçrıyor içimde saat tuttum yaklaşık 6 dk kadar sürdü.sonra dedim kendime hıçkırdı mı acaba:1shok:yok artık dedim ama düşündüm düşündüm hıçkırma dan başka bişey olamaz dedim sonra gittim bu sabah sağlık ocağına 2.aşımı da oldum bu arada ebeye dedim aynen böyle anlattım hıçkırıyor dedi şaşırdım bu haftalarda hıçkırığını duyabilir miyim dedim?eğer hareketlerini çok net hissediyorsan duyabilirsin dedim şokk oldummm bidaha aynı şey olur mu acaba ayy çok tatlıydı yaaaaa...hıçkırmış benim yavrummm:sinifsinif:

Son düzenleme:
Defne cim bende bi ara hıçkırmalarını hissetmiştim..çok önceki haftalardan bile hissediyo cnm..yani senin haftana görede çok normal hissetmen..bende bölyle aynı noktadan ritmik şekilde atıyodu karnım..nettende araştırdım hıçkırıkmış..o haftamdada bebiş amniyon sıvısını yutmaya başlayıp hıçkırıkları başlarmış diyede okumuştum yanii..evet çok güzel ve değişik bi duygu o..normalde vurmalar böle daha keskin daha düzensiz yerlerden filan olur ama hıçkırıkta aynı yerden pıt pıt atıyo ritmik şekilde :)))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana da oluyor öyle şeyler. Bir yerini dayıyormuş gibi hissediyorum. Yer değiştirdiğini, döndüğünü hissediyorum rahatça. Ay lokumum benim :asigim: onu yaratana kurban olurum ben :asigim:

evet cnm rutin hareketleri belli zaten ordan oraya değişiyor kolu bacağı ama bu hıçkırmayı ilk defa duydum ya ben dikkat etseydim kesin daha önce de duyardım ama dikkat etmedim artık neresi neremde onu da gayet net biliyorummm3 gün önce usg dede öyleydi karnımın sol tarafında kafası sağda bacaklar yüzüstü yatıyotdu şimdi o soldaki şişlikte kafası muhtemelen kafasını kaldırıp kaldırıp indiriyor gibi me geliyor çünkü tam oraya kafasının arkası denk geliyorkaydirigubbakcemile3

evet onları ben de duyuyorum çok net bi şekilde mesela içimde derinlerde yaptığı hareketle karnımın yüzeyine yaptığı hareketi net bi şekilde ayırt edebiliyorum...

yok canım ikinciyi 140'ın üstünde çıkarsa yapıyorlar..,a.s
ben de çıktı da ikinciyi de yaptırdım ara ara yükseliyo sanırım benim şeker!
annem sinirdendir diyo..kaydirigubbakcemile3

sinir herşeyin sebebi valla cnm :) dikkat et kendine.
kendi adıma da çok sewindim,tatlıya çok düşkün olduğumdan çıkarsa napıcam demiştim ama şükür:)

Hıçkırık hepsinden kolay ayırdedilebiliyor, çünkü bebeğin amniyon sıvısı içinde o kadar seri tekme ya da yumruk atması pek muhtemel değil. Tekmeler daha sert oluyor, hıçkırık tık tık atma gibi :asigim: . Bebişle oynayın bir süre, bakın bakalım neler yapıyor: Ben bebişim her tekme attığında vurduğu yeri "gıdı gıdı" yaptım, hemen küt diye bir tane daha atmaya başladı. Daha -3 aylık oynamayı biliyor anneyle :asigim:

merhaba güzel anneler hepiniz iyisinizdir umarım bizde babamızı işe gönderdik anca girebildik nete :)

Yaa kızlar bişey dicem..ben şimdi gece yatınca hani sola yatın diyolar ya,sola yatıyom bebiş sanki rahatsız oluyo gibi vuruyo hep..kafası orda sanırım ondanmı acaba..bacaklarımın arasına yastıkta alıyorum..neyse sonra sağa dönüyom o zaman pek ses etmiyo bende öle kalıyorumm..bide uyurken bi bakıyom sırt üstü kalmışım..sırt üstü yatmayın diyolar yaa.. ben hep öle uyanıyomm yaa..zaten deli yatan bi tipimm..bişey olurmu yaa.her sabah kalkınca sinir oluyorum kendimee..benim bel,sırt,popo ağrılarım oluyor ya özellikle akşamları azıyoo uzanırken sırt üstü yatınca rahatlıyo oralarım..acaba gece farkında olmadan öle rahatlayınca o şekildemi kalıyomm..offff ne tarafıma nasıl yatcağımı şaşırdım ben yaaa.sizde durumlar nasılll???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…