2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sepetlerde ilk 4-5 ay yatar ama dönmeye hareketlenmeye başlayınca tehlikeli olacağından o zaman yatağına alıyosun diyorlar..senin belki bebişini takip edebilecek kadar yakın olma durumun vardır dediğin gibi cnm..yani odanız müsait gibi..ama ben anneme6.aydan sonra ayıralım filan dediğimde yookkk olmazzzz diyo.yanında bakman rahat olur geceleri diyo kafanı kaldırıp takip edersin sürekli diyo..bide bizim çocuk odası biraz uzak ondanda öle diyo..

ya benim kontrole daha çok var 25 mayısta bende çok merak ediyorum acaba napıyo içerde diye, bide ben bugün çalışmak istemiyorum işten çıkıp eve gidip uzanmak istiyorum, öff hiç havamda değilim, evimle işim yan yana evim bana bakıyoooo

kızlar feci bi halsizliğim var.
midem çok fena öğle yemeği bile yiyemedim 1 lokma.halsizlik çöktü anlatamam baş dönmesi de oluyor :S
2 gündür demir ilacımı vitamin ilacımı falan içmiyorum halsizlik yapar mı sizce?

işte 1 yaşına kadar yatırıncada çocuklar bilinçleniyor bu sefer hiç ayrılmak istemiyorlar annenin yanından çünkü onlarda kendilerini öyle güvende hissediyor valla baya karışık ama benim annemde hep şey der bebek yanlız yatabilir o annelerin üşendiğinden söylediği uydurma kalkıp odaya gidip emzirmek zoruna gidiyor herkesin der :))

kesinlikle yapar hemen demir ilacını iç tecrübeyle sabit anlattıkların hafta sonu bende öyleydim ilacı hemen nöbetçi ezcane bulup aldım yazdırmadım bile

ay ilahi msjını görür görmez gülmeye başladım bugün 2 msjından biri yemek kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

Ama şekercim benim için en önemli şey bu ara yemek yemek şimdi ben aç gelirim o tok gelir der çay içelim ben acıkır dayanamam kızım acıkırsa naparım ben. Bu arada 2 tane de çikolata yedim akşam da pasta yiycem:)))

Şimdi bir de şey biz kapıda mı bekliycez o biraz tuhaf geldi gelen ne diycem merhaba ben serdem mi diycem ay çok komik olucak ama

:roflol:akşam planıda hazır şimdiden :teytey::teytey:

Bu arada buluşmaya gelicek arkadaşlar aç gelin yemek yiyelim

hahaha ısmarlıycan mı şekerimmmkaydirigubbakcemile3
hallisna başkana danışalım bence ben sürekli açım zaten ama sıkılanlar falan olabilir bilmiorm yani ilk tanışmada yemek işi karar verin siz ben uyarım

kesinlikle yapar hemen demir ilacını iç tecrübeyle sabit anlattıkların hafta sonu bende öyleydim ilacı hemen nöbetçi ezcane bulup aldım yazdırmadım bile

off benimde aklıma o geldi çünkü hiç olmuyordum böyle.hemen eşime söylimde getirsin bari yoksa bayılacağım

Şimdi bir de şey biz kapıda mı bekliycez o biraz tuhaf geldi gelen ne diycem merhaba ben serdem mi diycem ay çok komik olucak ama

o benimde kafamı kurcalıyo çok komik olcakk, gerçi tanımada sorun yaşamıycaz ama ne biliym tesadüfen orada olan bi hamileyede merhaba demek istemem, bön bön bakar heralde noluyo diye, bilmiyorum kapıda heralde, yada içerde teraslı bi cafe varsa ordamı olsaydı

aman sorma o benim de aklıma geliyor ne komik ama yaaaa bi de kocişler getiricek bizi göndericez onları bari onları da toplayalım otursunlar biyerde babalık muhabbeti yaparlarkaydirigubbakcemile3
ya şimdi ben karrıştırırım da beee seni falan kesin tanırım da herkesi çıkartamam nasıl olur bilmiyorum tuhaf bi durum aslında.nurcanı da tanırım kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…