dün benim kızım bir geriniyordu görmeniz lazım süperdi maşallah kuzuma drda gerin bakalım bi ay sonra görürüm ben seni sığıyormusun bakalım oraya tadını çıkar diyor:))
bizim sepet var yani sepette ne kadar yatabileceğine bağlı yanımızda kalması yani 4 aylıkken falan sığmaz sanırım yada bilmiyorum sığarsa yatar yanımda sığmazsa odasına zaten dediğim gibi kapı bile yok arada sadece duvar şimdiden çok fazla bi şey söylemek istemiyorum çünkü belli olmuyor bazı çocuk yatmıyor odasında inşallah yatar. 6 aylık bi bebeğin odasında yatmasında sakınca yok bence yani oda çok uzak değilse yatabilir çünkü 6. ayda artık bebekler bazı tehlikelerden kendilerini koruyabiliyorlar mesela kafasını çevirebilir vs.
Bu arada buluşmaya gelicek arkadaşlar aç gelin yemek yiyelim
aa aç gelmem mi , sürekli açım zaten o gün duble aç olucam hehe sempatiksalakcinni
kızlar feci bi halsizliğim var.
midem çok fena öğle yemeği bile yiyemedim 1 lokma.halsizlik çöktü anlatamam baş dönmesi de oluyor :S
2 gündür demir ilacımı vitamin ilacımı falan içmiyorum halsizlik yapar mı sizce?
Çiğdemcim sonuç itibariyle şimdi bu sterilizatör zararlı mı diyosun yaneeee...???????
Ya ama en azından başkanın tel. nosunu alsak biz olur geç kalırız filan
ay ilahi msjını görür görmez gülmeye başladım bugün 2 msjından biri yemek kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
Ama şekercim benim için en önemli şey bu ara yemek yemek şimdi ben aç gelirim o tok gelir der çay içelim ben acıkır dayanamam kızım acıkırsa naparım ben. Bu arada 2 tane de çikolata yedim akşam da pasta yiycem:)))
kesinlikle yapar hemen demir ilacını iç tecrübeyle sabit anlattıkların hafta sonu bende öyleydim ilacı hemen nöbetçi ezcane bulup aldım yazdırmadım bile
Şimdi bir de şey biz kapıda mı bekliycez o biraz tuhaf geldi gelen ne diycem merhaba ben serdem mi diycem ay çok komik olucak ama
Şimdi bir de şey biz kapıda mı bekliycez o biraz tuhaf geldi gelen ne diycem merhaba ben serdem mi diycem ay çok komik olucak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?