2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bencede çok şık olmasına gerek yok sonuçta çok gülüp muhabbet edeceğiz millet tuaf tuaf bakmasın bize ii şeymacım sen nasılsın

hosbulduk canlarım... iyiyim cok sukur ıste hala yeme yıyorum::):) şimdi siz gıdın bulusun orlarda ohhh ne guzelll... karar verdım kendıme bulusma ayarlıyom.. şırnakta tek kısılık kendım katılcam ıste ohhhh :):):)

hşgeldin şeyma görünmedin bugün

ayyy canım sorma eşimınbos gunu bugun evdeydı... gecede bı yagmur yagdı gok gurlerı sımsek falann... nası korktum karnım agrımaya basladı kastım kendımı galıba korkudan:):) sabahta kahvaltı hazırla yıka kaldır temzıle alısverıs falan derken anca gelebıldım :):) sen nasılsın canım:):)

ben iyiyim az önce kızımı uyandırdım sabahtan beri uyuyodu :))) eşim duysa kesin çok kızar ama napıyım hoşuma gidiyo tekmeleri :)))

kızlar valla en güzel anneler kulubune baktım tekrardanda hepinizin maşallahı var ne güzel hatunlarsınız siz öyle :)bayanssulusmile

kızlar bu sallanan ana kucakları elektiriklemi çalışıyor yani kablolumu ama allah korusun ya tehlikeli olmaz mı acaba

Benimki akşamdan beri uyumadı sanırım bu kız çok zilli olacak ama bazen de bir uyuyor zor uyandırıyorum o zaman çok evham yapıyorum

benimkide uyuyordu uyandırdım 10 15 kere tekmeledi hop tekrar uyudu ee iki gündür uyumadı ama akşam başlar kesin :))

Benimki akşamdan beri uyumadı sanırım bu kız çok zilli olacak ama bazen de bir uyuyor zor uyandırıyorum o zaman çok evham yapıyorum

didemcım benımkıde hıccc uyumuyo uyutmuyoda ya... doguncanası bı cadı olcak cok merak edıyorum valla:) gecen gun mutfaktaydım ust komsulardan bırı çöpunu assagı salladı... oda paaattt dıye dusunce ben bır korkum bı sıcradım... ben korkunca zeynep daha bı korktu kıpırdamayan cocuk bı anda bı vurdu... hanı yenı dogmus bebkler ses duyunca ırkılırler ya aynı onun gıbı bı ırkıldı yavrummm uzuldum sonra....

bu arada dönencelerle ilgili kaç gündür aklımda hep unutuyorum söylemeyi bi göz dru tanıdığımız hoş bi şey olmadığını çok yakından bebeklerin dönence takip etmelerinin ilerde göz bozukluklarına davetiye çıkardığını söyledi hatta 2 tane çocuğu var ikisinde de kullanmamış yani bilginiz olsun

yAVRUM benim kıyamam ben ona korktu mu... Masal da ben gerilince genelde öyle yapıyor bşr şeyden korkmadım o yğzden bilmiyorum ama işte filan 1 olay olunca o gün deliriyor içeride

Süperrrr ben de nereden alsam diyordum almam bende. :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…