ben de çayımı içtim geldim size baktım şimdi gidiyorum bi duşa gireyim bakayım
Şeyma cnm çok sevindim 1 hafta 1 haftadır ben de eşime bahsediyordum hep şırnaktaki kız
falan diye sürekli anlatıyordm:))))
Bu arada 7.ayımıza girdik bitanem ben 4 mayısta sen 5 mayısta girmiş oldun 6 bitti benim hesabımca şekerim nasıl hesapladığımıda biliorsunuz satımızan 30 gün 30 gün ilerleyerek ay hesabı yapıorm bu hesaba göre de tam 9 ay 10.gün bebişin tah.doğm.tarihini veriyor bence en doğru hesap böyle benim doktorumda ohoooooo bir uçuyor ki sormayın 10 gün saonra 6 bitecek dedi o tam 9 ay da doğuracağımı düşünüyor...
Amin kuşummm, kocalarımızın ilgi ve sevgisine en çok şimdi ihtiyacımız oluyor :asigim:
ayyyy aynııı biz gibisinz ben de eşime diyorum kendi arabamızla gidior bazen işe öyle çağırıyorlar bak diyorum benzinini al iş yerinin kartından ama sakın sakın fazladan kalmasın depoda çok korkarım öyle şeyden haramdan falan bi de bi arkadaşım yanımda gümüşçüden gümüşleri götürmüştü gözümün önünde kolunun içine sokmuştu nasıl fena olmuştum kaç gün etkisinden çıkamamıştım ayyyy ayyy..allah korusun bize uzak olsun haram...Bence şeymacım 1 tane yeter getiren de olur ben hiç almadım şuan masalım 5 battaniyesi oldu. Bu arada bence de eşin rapor almasın öğrencileri de düşünmek lazım di mi? Hem dediği gibi helal para gibisi olmaz sonra rahatsız olur ben kendi eşimden bilirim bir kere şirket aracıyla antalyaya gittik benzini biz koyduk ogsyi şirketten kullandık döndük yol boyu haram yedik vericem parasını dedi. Döndük unuttu o hafta pgs bozuldu 2 hafta cebinden ödedi bak dedi misliyle çıktı diye .
ben almayacağım ama çok mantıklıııı ben hiç düşünmemiştim onua.sburada konuşmuştuk geçen gün hiçbirimizde düşünmedi gerçekten boğulur bebiş içindearkadaşlar portbebe alacak olanlar:)
bebişler doğduğunda ağustos olacak inş.. ve çok sıcak olacak.. onu portbebeye koyamayız ki..
çok sıcak olur pişer içinde..
e kışa kadar da zaten büyümüş olacaklar portbebeye sığmayacaklar???
Kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın...
Bence şeymacım 1 tane yeter getiren de olur ben hiç almadım şuan masalım 5 battaniyesi oldu. Bu arada bence de eşin rapor almasın öğrencileri de düşünmek lazım di mi? Hem dediği gibi helal para gibisi olmaz sonra rahatsız olur ben kendi eşimden bilirim bir kere şirket aracıyla antalyaya gittik benzini biz koyduk ogsyi şirketten kullandık döndük yol boyu haram yedik vericem parasını dedi. Döndük unuttu o hafta pgs bozuldu 2 hafta cebinden ödedi bak dedi misliyle çıktı diye .
Ay çay dedi canım çekti ben de alıp içiyim bari yine midem yanarsa sorarım ben sana. Bu arada hazırlıklı olun 1-2 haftaya mide yanmaları başlayabilir ben de başladı berbat bişey
sagol gulum:):)): ayyy ben sımci 7 aylık hamılemıyım hehehe:):):)): kız valla sagol ne guzel eşime dıyom 7. aya gırcem dıye ınanmıyo ne cabuk dıyo:):):) ama içimdekı hıs melegımın temmuzda dogcagını soyluyo bakalım:):) eşimi korkutuyorum dıyorum bak sen ordayken ben burda dogururusam gorurusun dıye:):):) şimdi emınım 7. aya gırdıgımden:):)):
haklısın fındıgım kımse cekmez ınankı onlardan baska bızı... Allahım basımızdan eksık etmesın:):)
7 aylık hamile değiliz kız tam 6 aylık dolu dolu ben soranlara artık 7.ayın içinde diyeceğim hatta bu sabah dedim bile.:)))12 13 gün sonra tam 6.5 aylık hamile olacağız dolu dolu...
sagol gulum:):)): ayyy ben sımci 7 aylık hamılemıyım hehehe:):):)): kız valla sagol ne guzel eşime dıyom 7. aya gırcem dıye ınanmıyo ne cabuk dıyo:):):) ama içimdekı hıs melegımın temmuzda dogcagını soyluyo bakalım:):) eşimi korkutuyorum dıyorum bak sen ordayken ben burda dogururusam gorurusun dıye:):):) şimdi emınım 7. aya gırdıgımden:):)):
haklısın fındıgım kımse cekmez ınankı onlardan baska bızı... Allahım basımızdan eksık etmesın:):)
ya kızlar birşey sormak istiyorum bu gün eşimin doğum günü vardiyalı çalıştığı için geç gelecekti işten ama arkadaşıyla konuşmuş arabanın lastiklerini değiştirmek için beşiktaşa gideceğim dedi yani işten erken çıkmış bende geçerken benide al sen lastikçide işlerini halledene kadar ben sahilde otururum dedim istemedi işim kaçta biter bilmiyorum dedi lastikçiyede işyerindeki arkadaşıyla gitti şimdi aradı araba için uygun lastik bulamamışlar yarın gelecek sipariş verdim dedi ne zaman eve geleceksin dedim arkadaşımla takılacağım 7 den önce gelmem dedi ve benim zoruma gitti çokmu ince düşünüyorum yoksa benim kocamın salaklığımı kızmakta haksızmıyım sizce bende bir yerlere gideriz diye hazırlayım diyordum tüm hevesimin içine etti yaaa((((
geçen 6.ayda giyebileceği bir elbise beğendim.. ama kışa geliyor sonradan aklıma geldi benimde iyiki almadım dedim:)ben almayacağım ama çok mantıklıııı ben hiç düşünmemiştim onua.sburada konuşmuştuk geçen gün hiçbirimizde düşünmedi gerçekten boğulur bebiş içinde
olsun kız 7nın ıınde olsakta 7 aylık ıste amnnn dıle daha guzel gelıyo 7 aylık demek:)::)
geçen 6.ayda giyebileceği bir elbise beğendim.. ama kışa geliyor sonradan aklıma geldi benimde iyiki almadım dedim:)
mevsimleri hesap etmeli bişey alırken..:)
hediyeleşme listesinde;
*BEBEGIIIIIM
*dmtumt84
*yasemeen
*sinemyet
bilgilerinizi bana ulaştır mısınız.. pazartesiye kura çekilecek.. bilgileri olmayanı ekleyemeyeceğim..
ayyy kızma cnm ama bu adamlar odun yanii tam da benim bugünkü muhabbetin üstüne yazınca sen böyle neyse yorum yapmayacağım al birini vur ötekine aynı hepsi.salla gitsin sen de d.günü falan da kutlama ayy ne bileym veya bana bakma sen bugün çok öfkeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?