2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar portbebe alacak olanlar:)
bebişler doğduğunda ağustos olacak inş.. ve çok sıcak olacak.. onu portbebeye koyamayız ki..
çok sıcak olur pişer içinde..
e kışa kadar da zaten büyümüş olacaklar portbebeye sığmayacaklar???

Ay çay dedi canım çekti ben de alıp içiyim bari yine midem yanarsa sorarım ben sana. Bu arada hazırlıklı olun 1-2 haftaya mide yanmaları başlayabilir ben de başladı berbat bişey

sagol gulum:):)): ayyy ben sımci 7 aylık hamılemıyım hehehe:):):)): kız valla sagol ne guzel eşime dıyom 7. aya gırcem dıye ınanmıyo ne cabuk dıyo:):):) ama içimdekı hıs melegımın temmuzda dogcagını soyluyo bakalım:):) eşimi korkutuyorum dıyorum bak sen ordayken ben burda dogururusam gorurusun dıye:):):) şimdi emınım 7. aya gırdıgımden:):)):

Amin kuşummm, kocalarımızın ilgi ve sevgisine en çok şimdi ihtiyacımız oluyor :asigim:

haklısın fındıgım kımse cekmez ınankı onlardan baska bızı... Allahım basımızdan eksık etmesın:):)

ayyyy aynııı biz gibisinz ben de eşime diyorum kendi arabamızla gidior bazen işe öyle çağırıyorlar bak diyorum benzinini al iş yerinin kartından ama sakın sakın fazladan kalmasın depoda çok korkarım öyle şeyden haramdan falan bi de bi arkadaşım yanımda gümüşçüden gümüşleri götürmüştü gözümün önünde kolunun içine sokmuştu nasıl fena olmuştum kaç gün etkisinden çıkamamıştım ayyyy ayyy..allah korusun bize uzak olsun haram...
ben almayacağım ama çok mantıklıııı ben hiç düşünmemiştim onua.sburada konuşmuştuk geçen gün hiçbirimizde düşünmedi gerçekten boğulur bebiş içinde
Kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın...

güle güle cnm....

dogru canım haklısın oda aynne oyle dusunuyo bıde cocuk olunca ınan daha bı tıtızlenıyo bu konularda... oda anca dogum olursa gelırım dıyo bakalım... ne guzel boyle dusunen bı eşin var tatlım Allahım mutlulugunuzu daim etsın ınsallah:)

ya kızlar birşey sormak istiyorum bu gün eşimin doğum günü vardiyalı çalıştığı için geç gelecekti işten ama arkadaşıyla konuşmuş arabanın lastiklerini değiştirmek için beşiktaşa gideceğim dedi yani işten erken çıkmış bende geçerken benide al sen lastikçide işlerini halledene kadar ben sahilde otururum dedim istemedi işim kaçta biter bilmiyorum dedi lastikçiyede işyerindeki arkadaşıyla gitti şimdi aradı araba için uygun lastik bulamamışlar yarın gelecek sipariş verdim dedi ne zaman eve geleceksin dedim arkadaşımla takılacağım 7 den önce gelmem dedi ve benim zoruma gitti çokmu ince düşünüyorum yoksa benim kocamın salaklığımı kızmakta haksızmıyım sizce bende bir yerlere gideriz diye hazırlayım diyordum tüm hevesimin içine etti yaaa ((((

7 aylık hamile değiliz kız tam 6 aylık dolu dolu ben soranlara artık 7.ayın içinde diyeceğim hatta bu sabah dedim bile.:)))12 13 gün sonra tam 6.5 aylık hamile olacağız dolu dolu...

7 aylık hamile değiliz kız tam 6 aylık dolu dolu ben soranlara artık 7.ayın içinde diyeceğim hatta bu sabah dedim bile.:)))12 13 gün sonra tam 6.5 aylık hamile olacağız dolu dolu...

olsun kız 7nın ıınde olsakta 7 aylık ıste amnnn dıle daha guzel gelıyo 7 aylık demek:)::)

evet kızlar bende bir hafta sonra gireceğim inşllh 7 ayıma oğluşumla.

benimde doktoruma göre40 . haftam 20 ağustos , doktorum15 - 20 arası hazırla kendini dedi ama kayınvaliden temmuzun sonunda olur dedi.

çünkü görümceme doktoru 22 temmuz dem,iş doğum tarihi için ,hatta görümcen 12 si olsun beraber kutlayarız doğum gününü diye dıa etmiş , doktor 222 sinde bekelrken 2 temmuzda doğu yapmış .

yani 20 gün öne atmış sezeryanda olunca , nedense sank, banada temmuz olacakmış gibi geliyor , gerçi kalsın tam gününü bekelsin isterim ama yaradanımın bileceği bişey.

ayyy kızma cnm ama bu adamlar odun yanii tam da benim bugünkü muhabbetin üstüne yazınca sen böyle neyse yorum yapmayacağım al birini vur ötekine aynı hepsi.salla gitsin sen de d.günü falan da kutlama ayy ne bileym veya bana bakma sen bugün çok öfkeliyim...

ben almayacağım ama çok mantıklıııı ben hiç düşünmemiştim onua.sburada konuşmuştuk geçen gün hiçbirimizde düşünmedi gerçekten boğulur bebiş içinde
geçen 6.ayda giyebileceği bir elbise beğendim.. ama kışa geliyor sonradan aklıma geldi benimde iyiki almadım dedim:)
mevsimleri hesap etmeli bişey alırken..:)

hediyeleşme listesinde;
*
BEBEGIIIIIM
*
dmtumt84(özel msj alımın dolu msj attım ama iletilemedi)
*
yasemeen
*
sinemyet
bilgilerinizi bana ulaştır mısınız.. pazartesiye kura çekilecek.. bilgileri olmayanı ekleyemeyeceğim..

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/363480-2010-agustos-anneleri-hediyelesiyor.html

Son düzenleme:

aaa ben hep düşünüyorum kıyafet konusunda bakarken hep birdahaki yaz kıyafeti alırken 10 aylık 9 aylık falan olanları tercih edicez işte bi de kilosunaa boyuna da bağlı biraz o yüzden şimdiden çok sonraki kıyafetleri almamak gerekir ama port bebe hiç aklıma gelmemiş...

ama öyleler hakkatten çok zoruma gitti ya bende salak gibi arasında bir yere gidelim desin diye bekliyorum klava:

Allah kimseye hayırsız uğursuz koca vermesin valla, bizim b,ir tanıdık var kadını da rezil ediyor yer yere borcu var çocuğun kurs parasını bile vermiyor. Benim eşim daha maaş yatınca kirayı filan ödeyelim demeye başlar 30unda maaş alır bizim kira 10unda biz hep önce öderiz korkudan borç kalmasın diye. Allah bin kere razı olsun valla maaşını bile direkt bana verir

kıslarrr benım kocıs gelır bırazdan ben kacar hepınızı cok cok optum kocman kokulu kokulu gorusuruz yarın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…