2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim göbişte kocaman oldu sığmıyor bi yere kayınvalidem kilo alıyosun ama bi tek göbeğinden belli başka yerinde bi şey yok diyor ama iş yerinde aynı zamanda hamile kaldığımız arkadaşın ki benimkinin 3 katı falan

ya amannn 7. aya geldık surda nerdeyse tabı kılo alcaz alla alla zapzayıpta dogumhaneye gırcek halımız yok demı ama:):):)

didemcım bu arada eşimde benle gelıyo beraber antalyaya 1 hafta kalıp donucek buraya ıns... sonrada hazıranın ortasında tamamen donucek yanıma ıns... cok mutluyum bu yuzden:):)

Ay canım nasıl sevindim anlatamam eşime bile anlatmıştım seni malesef eşiyle ayrı kalacaklar diye valla aşırı mutlu oldum Allah hiç ayırmasın sizi....

gözün aydın şeyma bende sevindim bu arada ailende antalya da mı ve internet var mı orda yoksa giremiyicekmisin

ben 8 kilo aldım dr 15 e kadar yolun var bi şey olmaz dedi 3,5 ay kaldı dedi bu durumda daha 7 kilo alabilirim :)))

Ay canım nasıl sevindim anlatamam eşime bile anlatmıştım seni malesef eşiyle ayrı kalacaklar diye valla aşırı mutlu oldum Allah hiç ayırmasın sizi....

gözün aydın şeyma bende sevindim bu arada ailende antalya da mı ve internet var mı orda yoksa giremiyicekmisin

cok tesekkur ederım... ınan naı zor gelıyodu... eşim dıyo sımdı oraya alısırsam bura donmek zor olcak dıye... valla ıcımden ıns donme buraya dıyorum ya hayırlısı:):):) rapor al dıyorum... yersız yere neden layım bız o parayı yıcez zeynebede yedırcez dıyo alın terım olmayan para sonucta dıyo... oda haklı tabı bakalım hayırlısı artık:):):) kayınvalıdemde var net gelırım bol bol yıne ıns...

bende kendımce 8-9 kılo almıs durumdayım ve hıccc takmıyorum valla yemeye devam:):):)

didemcım bu arada eşimde benle gelıyo beraber antalyaya 1 hafta kalıp donucek buraya ıns... sonrada hazıranın ortasında tamamen donucek yanıma ıns... cok mutluyum bu yuzden:):)

Canım çok sevindirik oldum. İnşallah hiç ayrı kalmazsınız. :asigim: :1hug:

kızlarrr şimdi kadıfe battanıyeden 1 tane alsam yeterlı olur mu sızce... cunku ananesı kapanıp kundak olan kıslık bı battanıye almıs bıde ben alcam... bıde kadıfe yeterlı olurmu kı yoksa 2 tanemı olsun kadıfe battanıye??

ben de çayımı içtim geldim size baktım şimdi gidiyorum bi duşa gireyim bakayım
Şeyma cnm çok sevindim 1 hafta 1 haftadır ben de eşime bahsediyordum hep şırnaktaki kız
falan diye sürekli anlatıyordm:))))
Bu arada 7.ayımıza girdik bitanem ben 4 mayısta sen 5 mayısta girmiş oldun 6 bitti benim hesabımca şekerim nasıl hesapladığımıda biliorsunuz satımızan 30 gün 30 gün ilerleyerek ay hesabı yapıorm bu hesaba göre de tam 9 ay 10.gün bebişin tah.doğm.tarihini veriyor bence en doğru hesap böyle benim doktorumda ohoooooo bir uçuyor ki sormayın 10 gün saonra 6 bitecek dedi o tam 9 ay da doğuracağımı düşünüyor...

Bence şeymacım 1 tane yeter getiren de olur ben hiç almadım şuan masalım 5 battaniyesi oldu. Bu arada bence de eşin rapor almasın öğrencileri de düşünmek lazım di mi? Hem dediği gibi helal para gibisi olmaz sonra rahatsız olur ben kendi eşimden bilirim bir kere şirket aracıyla antalyaya gittik benzini biz koyduk ogsyi şirketten kullandık döndük yol boyu haram yedik vericem parasını dedi. Döndük unuttu o hafta pgs bozuldu 2 hafta cebinden ödedi bak dedi misliyle çıktı diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…