2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süper olur bence canım eşine zahmet olacak bizim adımıza teşekkür edersin

çalışsınn o kadar işi ne :))) çok yakın gerçekten iş yeri cevahire, ben cevahir de dedim o kendi dedi zaten ben gider size yer bakarım diye, yarın baksın bana söylesin konuşup karar veririzz

süper... hemde açık hava olacak.. valla süper oldu:)
yarın ben evde yokum bana da özelden atarmısın canım bilgileri..
yer bulma işi sende ozaman..
aksi bir durum olmazsa 12kişiyiz..

tmm cnm muhakkak bildirirm, karar veririz hepimiz ortaklaşa, giderizzz, ay süper olcak

ızmir'de Buca Kadın Doğum hastanesine gidenler, resmi internet sitesinde, sol tarafta "aylık hekim çalışma tablosu" yazısına tıklayıp, tabloyu pclerine indirebilirler.

merhaba güzel anneler buluşma konuşulmuş bakıyorumda ben çoğunuzu tanırım gibime geliyor çünkü face bakıyorum arada resimlerinize ama isim olarak karıştırabilirim :)

tERALI CAFEDE FıYATLARA da bir baksın eşin canım rica etsen eğer çok kazıksa(hani tera cafe ya 1 yemeğe 50tl vermeyelim) orada çok takılmayız

canım en iyisi sabah kalkınca içmek aslında kahvaltıdan en az yarım saat önce falan ama içemiyorum ben aç diye yatarken dedi dr.o zamanda aç gibi oluyorsun zaten tam tok olmuyorsun ama ben bişeyler yiyip hemen ardından içiordm son günlerde o yüzden etki etmiyormuş ebe öyle dedi en az 1 saat bişey yememiş olmak gerekiyor anlayacağn

sakın foto çekinmeyi unutmayın koca göbişlerinizle bizide düşünün lütfen yüzlerinizi göstermeden eklersiniz fotolar

tERALI CAFEDE FİYATLARA da bir baksın eşin canım rica etsen eğer çok kazıksa(hani tera cafe ya 1 yemeğe 50tl vermeyelim) orada çok takılmayız

tmm cnm haklısın onuda söylerim, ama mesela burada paladıum da özsüt var çok güzelde terası var oradada böle bi cafe baksın diycem, öle çok şık olması gerekmiyo dimi

Ben de çok şık olmasını istemem normal hep gittiğimiz gibi yerler olsun sanki hergün hiltonda yemek yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…