2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya almadım onu daha onun gibi 1 2 şeyde kararsızım ne yapıcağmı bilmiorum alsamm mı?
yoksa gereksiz mi hala karar veremedim...

bebek losyonu almadım bebe yağı aldım yerini tutar mı bilmioyrum,yüz bezi edinmedm henz ''sart mı? '' brde ev tip ana kucağımız bgün yarın gelicek ama araba koltuğumuz henüz yok

canım benimde küvez ücreti ödenmiyor baştan araştırmıştım ben başından beri riskim vardı çünkü

lalışırız alışırız be daha ne günler bekliyo bizi ben inanıyorumalkisalkisalkis

4 ayıma kaadar 3 hastne değiştirdim bu dördüncü o kadr olsun artık ama tabiki onunda bir bildiği vardır blki doğum hakkında konusmayarak da konusuncada insan rahatlıyor ama yaa

bebek losyonu almadım bebe yağı aldım yerini tutar mı bilmioyrum,yüz bezi edinmedm henz ''sart mı? '' brde ev tip ana kucağımız bgün yarın gelicek ama araba koltuğumuz henüz yok

canım sanırım losyon sadece güzel kokması için ben bebek yağı aldım orada kalmış o..
yüz bezi burada bir arkadaş yazmıştı ilk doğumunda kocası bebeğin başında beklemiş sivrisinek falan varmış odada sabaha kadar beklemiş başında bebiş ısrımasın diyekaydirigubbakcemile3ana kucağı şu evde kullanılanlardan olmuyor canım hani açık her yanı böyle hafif sallanıyorr.hastaneden çıkartmak için araba koltuğu ya da ana kucağıda deniyor ya araba koltuğuna onunla izin veriyorlarmış.ya da port bebe hastaneden o şekilde çıkarıyorsun bebeği...

Nurcan dikkat et kız kendine aman ha yat uzan...

Çiğdemcim al şu pompayı dinle beni dünyaları aldın bebişe 100tllik pompa için eziyet mi çekicen hastanede ya süt basarsa Allah korusun aaa bak kızıyorum..

haklısın canancım ama artık riskin kalmadı sayılır di mi hani haftalar ilerliyor ya

Angelcnr canım çok normal benim 2-3 haftada 1 çağrırdı 27+4de gittiğimde 32+0da gel dedi riskler azalıyor ya ondan panik yapma bir dahakine zaten 2 haftaya düşücez

yok canım onu biliyorum bn ya portbebe işte yada araba koltuğu alıcam hastaneden cıkarmak için henüz buna karar vermedim aama ev için olanımızı aldık demek istedim sadce ya kndim içinde sadece bir gecelik bir emzirme sütyeni aldım şimdiye kadar

Yüz bezini sarı koyun sarılık olmasın derler batıl inanç belki ama ben inanırım

cnm dr.lar sarı bişey giydirmeyin bebğe diyorlar,sarılık olduğu anlaşılmazmış yüzüde sarı olsa kıayfetinin etkisi diye düşünülürmüş,uyarmıştı bizi dr.umuz kızıma hiç almadık,yüz örtüsü de hiç kullanamdım çok sıcaktı hava bunalmasın diye,hatta eldivenlerini bile 15 günlükken çıkarmıştım ben

arabanız varsa 13 kg ye kadar ihtiyacınız olacak araba koltuğuna.biz aldık bugün hatta eşim sipariş vermiş netten.portbebe çok gereksiz bence daha öncedekonuşmuştk burada çok kişi gereksiz oldunu düşünüyodu...

canım bence çok geç olur, şu aralar daha sık gitmek gerekir, bebeğin büyüme hızı önemli çünkü. Doktorun ilgisiz biri mi?
bilmiyorum canım ya aslında anlayışlı biri benim ilk bebek bende pek anlamıyorum[/B]saol cevap verdiğin için biz altınolutayız canım burası tatil beldesi köy statüsünde çok doktor ve hastane seçenekleri yok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…