DOĞ. GİDERKEN BEBİŞ İÇİN GER.OLANLAR
En küçük boy bebek bezi
Bebek poposu için ıslak mendil
Bebek şampuanı
Bebek losyonu
Hastane çıkışı
biberon
Yüz bezi
Başlıklı Havlu
Araba koltuğu--ana kucağı
iç dış zıbın takımı
Fotoğraf makinesi/kamera
eksik ya da gereksiz olabilir bazıları fikirlerinizi söylerseniz ben de tamamlarım..
o neymiş öyle yaa doğum sendrou nee???
prensesss hoşgeldin cnm...
Evet ya sanaldaki samimiyet yüzyüze olmuyor neyse ona da alışırız be çiğdoş.
Bu arada canancım sizin fiyat iyiymiş benim de özel sigortam olmasa hayatta 3300e doğurmazdım ama Allah'tan küvez için sgk ile anlaşmalı bir hastane benimki böylece herhangi 1 terslikte de milyarlar ödemiycem onları da sorun özel hastanede doğum yapacak olan arkadaşlar. Arkadaşımın ikizleri 50 gün küvezde kaldılar özelde 100milyar tutacaktı devlete geçtiler 5000 verdiler. Mesela Allah korusun benim bebişimin kalması gerekse %100 karşılıyor sgk sadece günlük kontrol eden doktora para ödüyorsun onu da bebişin özel sigortası karşılayacak işallah
Evet ya sanaldaki samimiyet yüzyüze olmuyor neyse ona da alışırız be çiğdoş.
Bu arada canancım sizin fiyat iyiymiş benim de özel sigortam olmasa hayatta 3300e doğurmazdım ama Allah'tan küvez için sgk ile anlaşmalı bir hastane benimki böylece herhangi 1 terslikte de milyarlar ödemiycem onları da sorun özel hastanede doğum yapacak olan arkadaşlar. Arkadaşımın ikizleri 50 gün küvezde kaldılar özelde 100milyar tutacaktı devlete geçtiler 5000 verdiler. Mesela Allah korusun benim bebişimin kalması gerekse %100 karşılıyor sgk sadece günlük kontrol eden doktora para ödüyorsun onu da bebişin özel sigortası karşılayacak işallah
ayyy ne güzel konuşmussunuz yaa ben doktorumdan iyice soğuyorum yaa içimden hakaret edesim geliyor valla kadına..ben diyorum doğum hakkında 1 2 şey sorucaktm doğum hakkında konuşmak için daha erken diyor hızlı hızlı 2 dk sını fazladan almamı istemiyor uyuz kadınnn..
arkadaşlar size birşey sorucam en son bir ay önce gittik doktora dediki 1 buçuk ay sonra gelin muaynahaneye çok değilmi birbuçuk ay ne biliym sizindemi öyle
Hoşbulduk canım,
Doğum sendromu diye bişey varsa ben yeni çıktım o zaman, çünkü hep sezeryan istiyordum ama şimdi bi cesaret geldi normal doğum yapacağım kızlar Allah nasip ederse tabi:)))
bebek losyonu almadım bebe yağı aldım yerini tutar mı bilmioyrum,yüz bezi edinmedm henz ''sart mı? '' brde ev tip ana kucağımız bgün yarın gelicek ama araba koltuğumuz henüz yok
yok canım onu biliyorum bn ya portbebe işte yada araba koltuğu alıcam hastaneden cıkarmak için henüz buna karar vermedimcanım sanırım losyon sadece güzel kokması için ben bebek yağı aldım orada kalmış o..
Yüz bezi burada bir arkadaş yazmıştı ilk doğumunda kocası bebeğin başında beklemiş sivrisinek falan varmış odada sabaha kadar beklemiş başında bebiş ısrımasın diyekaydirigubbakcemile3ana kucağı şu evde kullanılanlardan olmuyor canım hani açık her yanı böyle hafif sallanıyorr.hastaneden çıkartmak için araba koltuğu ya da ana kucağıda deniyor ya araba koltuğuna onunla izin veriyorlarmış.ya da port bebe hastaneden o şekilde çıkarıyorsun bebeği...
yA BEN izne çıkınca bu kadar giremem nete kaynana filan derken ben özlerim sizi(
Yüz bezini sarı koyun sarılık olmasın derler batıl inanç belki ama ben inanırım
yok canım onu biliyorum bn ya portbebe işte yada araba koltuğu alıcam hastaneden cıkarmak için henüz buna karar vermedimaama ev için olanımızı aldık demek istedim sadce ya kndim içinde sadece bir gecelik bir emzirme sütyeni aldım şimdiye kadar
bilmiyorum canım ya aslında anlayışlı biri benim ilk bebek bende pek anlamıyorum[/B]saol cevap verdiğin için biz altınolutayız canım burası tatil beldesi köy statüsünde çok doktor ve hastane seçenekleri yok buradacanım bence çok geç olur, şu aralar daha sık gitmek gerekir, bebeğin büyüme hızı önemli çünkü. Doktorun ilgisiz biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?