2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim görmedin sanırım sayfalar çok hızlı????????????

ya birde bebek arabası varr onuda seneyee yaza alsam diorum ben ??? sizceee ?
cnm ben kzıım 9 aylıkken aldım başta da alsam sorun olmazmış,çünkü bi süre sonra ebbek ağırlaşınca portbebde taşımak zor oluyor ağır geliyor sana,çok pahalı bişeye gerek yok yatabilsin içinde yeter cnm ya

bence ihtiyacın olamz cnm eğer bir sağlık problemin olmazsa,alma derim
benim kzıım 1 hafta yoğun bakımda kaldı emzirmeye bile vermediler,bende kaldım hastanede orda pompa vardı onunla sağıp verdim ,eve gelince de kendim emzirdim hep,aman aman bi sütüm de olmadı ,çalışan anneler için ideal bence onlar
olurda gerekli olursa 1 saatte aldırısın cnm eşine
bence onun parasının yerine başka bişey al kuzuna

dediğin gbi cok uzak kaldım ama hamileliğimde o kdar sorun yasadım ki 3.ayımda dşük tehlikesi yasadım,4 aydan sonra ev aradım 2 ay byuncaa sornlar bitmedi kayınvalidemle oturuyordm bebek dğmadan cıkmak zorundaydım satn bnalırkn o saman bnm için daha kötü olucaktuı 6.ayımda ev tasıdım esya aldım hala daha eksiklerim bitti sayılmaz kosusturmaca devam edior,önceden evimde netm vardı şimdi bnca masraf arasında eve tel ve net bağlatmayı arka planaa attık neyse öle bi özet gectm arabaları aldıysanız coğunuz hangi marka model aldınız tavsiyeleriniz nedr yrdımcı olun nolur

Ya kızlar ya bıŞı sorcam sızn de belınız Çok aĞırıyormu dÜn ben resmen felÇ oldum gıbı :'( bırde aŞaĞıya Çok vuruyo uzandıĞım zaman yÜrÜdÜĞÜm zaman sanıyorum kı Çıkacak acep bÖle olanınız var mı yoksa tek ben mıyım

biz pier cardin aldık canım çok güzel araba aliminyum 8 kg alırsan aliminyum al onlar hafif gerçi 8 kg bile bana ağır geldi ya eşim kızmasın diye birşey demedim sen alabilirsen daha hafifini al sonuçta hep eşimiz yanımızda olmiycak

aynen tatlım artık gnümüz yaklasıyor normal sanırım bana doktorum bir krem verdi onu sürüyoruz

aLLAH' şükür iyi kızım da teyzesi büyümekle ve beni tekmelemekle meşgul
maşallah meleğine
son kararı erkekmiş cnm,tekrar gitmedik şimdi,bugün yarın gidicem bakalım ama %100 demişti
böyle güzel oldu bi kız bir erkek hihoyyyt
özlemcim görmedin sanırım sayfalar çok hızlı????????????

cnm gördüm de zeynepten fırsat kalmadı kaç kere yerimden kalktım çubuk kraker istiyormuş çitlenbik verdim susutukaydirigubbakcemile3

artık büyüdükleri için bel bacak kasık ağrıları normal özellikle ayaklar aşağıda ve darbeler sonrasında karın ağrısı çok oluoyr bende hatta artık sol ayağım uyuşmaya başladı şu 2 ayıda kazasız belasız atlatalım inş.

endişelenme cnm ya normal bu ağrılar bende de çok var
dayanamıyorum artık anca yatınca kesiliyo bazen ağrısı

olsun canım sen gel ara ara aklındakileri sor ben bütün gün burada olduğum halde sorularım oluyor..valla biz chicco nun trio for me kırmızı modelini aldık bebek arabası ve araba koltuğu bana biraz pahalı geldi ikisi 900 küsur eşim istedi arabası çok güzel kullanışlı ama..

Kızlar omurgamda 2 kıırk ve bel fıtığım var normalde ağrıyan belim gebelikte geçti maşallah diyim:))

bu dedığın odul almıs sanırım ama ılk doğduğundan ıtıbaren kullanılıyormukı

bıde onun oto koltuğu varmı

anammm maşallah sizeeeeeeeeee bu ne hızzz
okuyamıyorum valla
ben hem çocuklu hem ahmile bi bayanım az yavaş yaw:roflol:
yaşlandım mı ne?

Benim 5 aylıkken belim çok ağrıyordu, bir ara geçti ama şimdi yine ağrıyor senin dediğin gibi bebekde aşağıya çok baskı yapıyor sanki doğuracakmışız gibi dimi?

ya aaslında şöle hafif bi araabası olsa pierrre cardinin tanıdık var ama onuda kmse tavsiye etmiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…