özlemcim sana da sorayım yaa.ben şimdi doğumdan sonrada çalışmayacağım göğüs pompasına ihtiyacım olur mu benim..diyorum boşuboşuna almayayım süt falan sağmıycam ben ama olurda ya sütüm gelmezse o zaman gelsin diye sağılıormuş.ya da çok gelirse o zaman da fazla sütü almak için sağıormuşsun ne yapacağımı bilemedim ya ihtiyacım olmazsa diyorum sağıp dondurmayacağım ben sütümü ama bilemedim...
cnm ben kzıım 9 aylıkken aldım başta da alsam sorun olmazmış,çünkü bi süre sonra ebbek ağırlaşınca portbebde taşımak zor oluyor ağır geliyor sana,çok pahalı bişeye gerek yok yatabilsin içinde yeter cnm yaya birde bebek arabası varr onuda seneyee yaza alsam diorum ben ??? sizceee ?
özlemcim sana da sorayım yaa.ben şimdi doğumdan sonrada çalışmayacağım göğüs pompasına ihtiyacım olur mu benim..diyorum boşuboşuna almayayım süt falan sağmıycam ben ama olurda ya sütüm gelmezse o zaman gelsin diye sağılıormuş.ya da çok gelirse o zaman da fazla sütü almak için sağıormuşsun ne yapacağımı bilemedim ya ihtiyacım olmazsa diyorum sağıp dondurmayacağım ben sütümü ama bilemedim...
missgrafik takma kafana canım takınca daha kötü oluyor geçmiiş olsun bu arada..
DİDEM sakın sakın o pc yi al odana bak ben evdeyim ne kadar çok yazıorum vala kızarım he..klava:
AYSUNELMAS cnm bence hiç hiç gerek yok araba koltuğuna elde taşınmaz onunla.
zor olur bence portbebe sizin için daha uygun hem bak özlem ne yazmış..
bebek arabasına gelince araba yok madem bence bebek arabası almalısın gibime geliyor en azından doğduktan 1 2 ay sonra falan tam yatanlardan alırsan 0 yaştan itibaren kullanırsın canım bunların hepsini konustuk biz burada uzak kaldığın için bizden aklında çok soru işareti kalmış herşeyde:)))))
ben aldım bu arada bebek arabasını bi çok kişide aldı sanırım.
ÖZLEM ben de iyiyim cnm yerim senin o tatlı kızını senin 2.erkekmi olacaktı tatlım yaa sana bi kız dediler bi erkek dimi en son ne olacak dedi dr.????
hosgeldın seyma özlettın kendını maasallah kızına boyu kac olmus pekı
canım bende oyle dusunmustum ama arabamız var oto koltuğu lazım ole bak ıstersen hem daha uyguna gelıyor bıde bebısı hastaneden cıkartırken gotururken bıyere kullanıslı yanı ben fıkrımı değiştirdim
simdi hangısınden alsak dıye dusunuyorum
jane slalom pro bebek arabası alan varmı aranızda yada maxi-cosı
Ya kızlar ya bİŞİ sorcam sİzn de belİnİz Çok aĞırıyormu dÜn ben resmen felÇ oldum gİbİ :'( bİrde aŞaĞıya Çok vuruyo uzandıĞım zaman yÜrÜdÜĞÜm zaman sanıyorum kİ Çıkacak acep bÖle olanınız var mı yoksa tek ben mİyİm
maşallah meleğineaLLAH' şükür iyi kızım da teyzesi büyümekle ve beni tekmelemekle meşgul
son kararı erkekmiş cnm,tekrar gitmedik şimdi,bugün yarın gidicem bakalım ama %100 demiştimissgrafik takma kafana canım takınca daha kötü oluyor geçmiiş olsun bu arada..
DİDEM sakın sakın o pc yi al odana bak ben evdeyim ne kadar çok yazıorum vala kızarım he..klava:
AYSUNELMAS cnm bence hiç hiç gerek yok araba koltuğuna elde taşınmaz onunla.
zor olur bence portbebe sizin için daha uygun hem bak özlem ne yazmış..
bebek arabasına gelince araba yok madem bence bebek arabası almalısın gibime geliyor en azından doğduktan 1 2 ay sonra falan tam yatanlardan alırsan 0 yaştan itibaren kullanırsın canım bunların hepsini konustuk biz burada uzak kaldığın için bizden aklında çok soru işareti kalmış herşeyde:)))))
ben aldım bu arada bebek arabasını bi çok kişide aldı sanırım.
ÖZLEM ben de iyiyim cnm yerim senin o tatlı kızını senin 2.erkekmi olacaktı tatlım yaa sana bi kız dediler bi erkek dimi en son ne olacak dedi dr.????
özlemcim görmedin sanırım sayfalar çok hızlı????????????
defne25 sağol cnm...
bluspirito ben maxi cosi almayı planlıyorum
Ya kızlar ya bİŞİ sorcam sİzn de belİnİz Çok aĞırıyormu dÜn ben resmen felÇ oldum gİbİ :'( bİrde aŞaĞıya Çok vuruyo uzandıĞım zaman yÜrÜdÜĞÜm zaman sanıyorum kİ Çıkacak acep bÖle olanınız var mı yoksa tek ben mİyİm
dediğin gbi cok uzak kaldım ama hamileliğimde o kdar sorun yasadım ki 3.ayımda dşük tehlikesi yasadım,4 aydan sonra ev aradım 2 ay byuncaa sornlar bitmedi kayınvalidemle oturuyordm bebek dğmadan cıkmak zorundaydım satn bnalırkn o saman bnm için daha kötü olucaktuı 6.ayımda ev tasıdım esya aldım hala daha eksiklerim bitti sayılmaz kosusturmaca devam edior,önceden evimde netm vardı şimdi bnca masraf arasında eve tel ve net bağlatmayı arka planaa attık neyse öle bi özet gectm arabaları aldıysanız coğunuz hangi marka model aldınız tavsiyeleriniz nedr yrdımcı olun nolur
biz pier cardin aldık canım çok güzel araba aliminyum 8 kg alırsan aliminyum al onlar hafif gerçi 8 kg bile bana ağır geldi ya eşim kızmasın diye birşey demedim sen alabilirsen daha hafifini al sonuçta hep eşimiz yanımızda olmiycak
biz pier cardin aldık canım çok güzel araba aliminyum 8 kg alırsan aliminyum al onlar hafif gerçi 8 kg bile bana ağır geldi ya eşim kızmasın diye birşey demedim sen alabilirsen daha hafifini al sonuçta hep eşimiz yanımızda olmiycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?