- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Nurcan dikkat et kız kendine aman ha yat uzan...
Çiğdemcim al şu pompayı dinle beni dünyaları aldın bebişe 100tllik pompa için eziyet mi çekicen hastanede ya süt basarsa Allah korusun aaa bak kızıyorum..
haklısın canancım ama artık riskin kalmadı sayılır di mi hani haftalar ilerliyor ya
Evet ya sanaldaki samimiyet yüzyüze olmuyor neyse ona da alışırız be çiğdoş.
Bu arada canancım sizin fiyat iyiymiş benim de özel sigortam olmasa hayatta 3300e doğurmazdım ama Allah'tan küvez için sgk ile anlaşmalı bir hastane benimki böylece herhangi 1 terslikte de milyarlar ödemiycem onları da sorun özel hastanede doğum yapacak olan arkadaşlar. Arkadaşımın ikizleri 50 gün küvezde kaldılar özelde 100milyar tutacaktı devlete geçtiler 5000 verdiler. Mesela Allah korusun benim bebişimin kalması gerekse %100 karşılıyor sgk sadece günlük kontrol eden doktora para ödüyorsun onu da bebişin özel sigortası karşılayacak işallah
ne kaynanası be..gelmesin okadar erken kız ne işi var..doğumdan sonrada kalıcak zaten dimi...hem niye giremiycen ki otur pc nin başına ilgilenme onunla daha iyi olur...
cnm dr.lar sarı bişey giydirmeyin bebğe diyorlar,sarılık olduğu anlaşılmazmış yüzüde sarı olsa kıayfetinin etkisi diye düşünülürmüş,uyarmıştı bizi dr.umuz kızıma hiç almadık,yüz örtüsü de hiç kullanamdım çok sıcaktı hava bunalmasın diye,hatta eldivenlerini bile 15 günlükken çıkarmıştım ben
arabanız varsa 13 kg ye kadar ihtiyacınız olacak araba koltuğuna.biz aldık bugün hatta eşim sipariş vermiş netten.portbebe çok gereksiz bence daha öncedekonuşmuştk burada çok kişi gereksiz oldunu düşünüyodu...
cnm arabanız varsa portbebye hiç gerek yok boş yere masraf vallaarabanız varsa 13 kg ye kadar ihtiyacınız olacak araba koltuğuna.biz aldık bugün hatta eşim sipariş vermiş netten.portbebe çok gereksiz bence daha öncedekonuşmuştk burada çok kişi gereksiz oldunu düşünüyodu...
özleem hoşgeldin..kızın napıo çok tatlı maşallah yaa face de gördüm..
cnm arabanız varsa portbebye hiç gerek yok boş yere masraf valla
ama araba olmayınca bizim gibi baya işimize yaradı doğrusu 6-7 aylık olana kadar her yere gittik onunla otobüste falan bebek arabasından daha rahat oluyor
hoşbulduk cnm nasılsın?sağol güzelim,bi de dillenmeye başladı hiç sorma öldürüyo beni annemmm diye koşup geliyo yanıma,dün babası cep öğretti,ellerini koyuyo ceett diyo sıpa ya,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam vermeden pat diye daldım kusura bakmayın kzılar
herkesler iyidir inş
kuzum kaynanyla oynuyo dağıttılar oyuncakalrı bende size bi bakayım dedim
pek fazla kalamıyorum sizinle özlüyorum valla
inş bundan sonra daha çok gelebilrim
bilmiyorum canım ya aslında anlayışlı biri benim ilk bebek bende pek anlamıyorum[/B]saol cevap verdiğin için biz altınolutayız canım burası tatil beldesi köy statüsünde çok doktor ve hastane seçenekleri yok burada
CANIM TABİ BENİMKİ KULAKTAN DOĞMA SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ BU ARADA güzel kızın nasıl?
hadi gözünaydın canım doktorunu hastaneni netleştirmen çok iyi olmuş.
fiyatta çok iyi bizimkinde 1000 tl normal doğum içinde saçma sapan şeyler var kuaförüydü şerbetiydi bilmem ne...
hoşgeldin canım beğenmene çok sevindim bu arada maşallah zeynep bebeğe :)
Seymacım maşallah kızına bak küçük diyordun 1 de:))) Eşin naapıyor canım?Ne zaman gelecek
canım ya arabamız yk bnm ehliyette yok saten esimde kuruyemiş dükkanımız var sık dısarı cıkamadındn ihtiyacda duyamıyoruz haliyle ama oto koltuklarndan istiyorum ynede hst.vs gtürürken neticede biseye konması gerekicek die dşünüorum portbebe kullanıslı olmadığından istemiorm yksa hast.cıkarmak için ii gbi gelior aslında hersey bi dert yaa bak yine dşünmeye basladım ne yapsam die
inanıyorsan al tabi cnm sen inanç çok önemli için rahat olur
ben inanmam çöyle şeylere çoğunu da yapmadım zaten
netten çok şey okudum çoğunu da yaptım kızıma
ne kadar çabuk ellerini açarsan o kadar iyimiş mesela motor gelişimi erken olur elleme dokunma hissi çok gelişirmiş bebeğin
kızımda iyi cnm şimdi kalktı uykudan oyuna daldı
sen nasılsın cnm bebişin nasıl?
güzelim araban yoksa ne diye alıcaksın onu onların içine bebeğide koyunca dahada ağırlaşıyor gezdirmek için olmaz mesela tam yatan bebek arabası almalısın hastanaden çıkarken birde aşısı için portbebe alıcaksın ben öyle yaptım canım araban olsa al derdim
ya birde bebek arabası varr onuda seneyee yaza alsam diorum ben ??? sizceee ?
Nurcan dikkat et kız kendine aman ha yat uzan...
Çiğdemcim al şu pompayı dinle beni dünyaları aldın bebişe 100tllik pompa için eziyet mi çekicen hastanede ya süt basarsa Allah korusun aaa bak kızıyorum..
haklısın canancım ama artık riskin kalmadı sayılır di mi hani haftalar ilerliyor ya
evet canım bızde oyuzden gelemıyorum altın oluğa olur erken doğar falan ne yaparız dıye
pekı edremıt nasıl orada doktor yokmu ne bılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?