2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar anca okudum geçmişi geldim doğum sendromunun ne oldugunu bilmiyodum ama dün eşime ben doğum sendromu yaşıyorum artık sıkıntılar basıyor dedim mafoldumben biraz psikolojik olarak dokunsan ağlıcam modundayım gece 3 te uyandım 6 bucuga kadar uyumadım hemoroid problemim var 3 gündür bu gece kanamaya başladı artık doktora ulaşamıyorum sabahtan beri sinir oldum bide dün kötü bi doğum hikayesi okudum bütün gece ağladım sonra

selam vermeden pat diye daldım kusura bakmayın kzılar
herkesler iyidir inş
kuzum kaynanyla oynuyo dağıttılar oyuncakalrı bende size bi bakayım dedim
pek fazla kalamıyorum sizinle özlüyorum valla
inş bundan sonra daha çok gelebilrim

yaa haklısın aslında birden ihtiyacım olursa ne yaparım diye düşünüorm...
150 lira verip en yakın yerden alıcam ozaman mecburen 110 tl ye nette var.
ama ya hiçihtiyacım olmazsa kızarım kendime ozaman da...

Ya ben dışardan doktor götüreceğim için SGK karşılamıyor, özel sigortamızda yok, biz 1400 tl ödiycez hastaneye normalde 700 Tl, ama ben sormadım küvezi, şimdi bizim aslında sigortamız var allah korusun yoğun bakım gerekirse küveze falan alırlarsa sigorta karşılamaz mı tedaviyi kafam karıştı şimdi?

ne kaynanası be..gelmesin okadar erken kız ne işi var..doğumdan sonrada kalıcak zaten dimi...hem niye giremiycen ki otur pc nin başına ilgilenme onunla daha iyi olur...

Ya canım ben izne zaten 36. haftada çıkıcam ilk hafta ancak evle uğraşırım 37de de geliyor yani umarım 37den önce gelmez. 38-39da da doğum işte hayırlısıyla...Pc ise onun ve görümcemin kalacağı odada o yüzden sıkıntı olur yoksa kime ne...Amannn ben de eşime söylerim yatak odasına alırım laptopu uzanıyım der takılırım siizinle

CANIM TABİ BENİMKİ KULAKTAN DOĞMA SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ BU ARADA güzel kızın nasıl?

ya sanırım bebek arabasından bahsedildi uff dükkandayım müşteri felan akıl karısıyoo :)))

Son düzenleme:
cnm arabanız varsa portbebye hiç gerek yok boş yere masraf valla
ama araba olmayınca bizim gibi baya işimize yaradı doğrusu 6-7 aylık olana kadar her yere gittik onunla otobüste falan bebek arabasından daha rahat oluyor
özleem hoşgeldin..kızın napıo çok tatlı maşallah yaa face de gördüm..

hoşbulduk cnm nasılsın?sağol güzelim,bi de dillenmeye başladı hiç sorma öldürüyo beni annemmm diye koşup geliyo yanıma,dün babası cep öğretti,ellerini koyuyo ceett diyo sıpa ya,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya birde bebek arabası varr onuda seneyee yaza alsam diorum ben ??? sizceee ?

özlemcim sana da sorayım yaa.ben şimdi doğumdan sonrada çalışmayacağım göğüs pompasına ihtiyacım olur mu benim..diyorum boşuboşuna almayayım süt falan sağmıycam ben ama olurda ya sütüm gelmezse o zaman gelsin diye sağılıormuş.ya da çok gelirse o zaman da fazla sütü almak için sağıormuşsun ne yapacağımı bilemedim ya ihtiyacım olmazsa diyorum sağıp dondurmayacağım ben sütümü ama bilemedim...

evet canım bızde oyuzden gelemıyorum altın oluğa olur erken doğar falan ne yaparız dıye

pekı edremıt nasıl orada doktor yokmu ne bılım

CANIM TABİ BENİMKİ KULAKTAN DOĞMA SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ BU ARADA güzel kızın nasıl?

inanıyorsan al tabi cnm sen inanç çok önemli için rahat olur
ben inanmam çöyle şeylere çoğunu da yapmadım zaten
netten çok şey okudum çoğunu da yaptım kızıma
ne kadar çabuk ellerini açarsan o kadar iyimiş mesela motor gelişimi erken olur elleme dokunma hissi çok gelişirmiş bebeğin
kızımda iyi cnm şimdi kalktı uykudan oyuna daldı
sen nasılsın cnm bebişin nasıl?

hadi gözünaydın canım doktorunu hastaneni netleştirmen çok iyi olmuş.
fiyatta çok iyi bizimkinde 1000 tl normal doğum içinde saçma sapan şeyler var kuaförüydü şerbetiydi bilmem ne...

cok sagol tatlım... ınan uzerımden koca bı yuk kalktı.. ılk defa duyuyom dogum ıcın kuafor falan ben ya

hoşgeldin canım beğenmene çok sevindim bu arada maşallah zeynep bebeğe :)

hosbuldum tatlım... :)

Seymacım maşallah kızına bak küçük diyordun 1 de:))) Eşin naapıyor canım?Ne zaman gelecek

valla canım cok sukur nası uzuluyodum 2 gundur.. besleyemıyom cocugumu dıye:) eşimde okula gıdıp gelıyomus bıde burdan gıderken hasta oldu baya kotu 10 tane penısılın vermıs doktor şimdi iyiyimiş 18 hazıranda burda ıns... 19 hazıranda doktor kontrolune beraber gıdıcez ıns

güzelim araban yoksa ne diye alıcaksın onu onların içine bebeğide koyunca dahada ağırlaşıyor gezdirmek için olmaz mesela tam yatan bebek arabası almalısın hastanaden çıkarken birde aşısı için portbebe alıcaksın ben öyle yaptım canım araban olsa al derdim

aLLAH' şükür iyi kızım da teyzesi büyümekle ve beni tekmelemekle meşgul

missgrafik takma kafana canım takınca daha kötü oluyor geçmiiş olsun bu arada..
DİDEM sakın sakın o pc yi al odana bak ben evdeyim ne kadar çok yazıorum vala kızarım he..klava:
AYSUNELMAS cnm bence hiç hiç gerek yok araba koltuğuna elde taşınmaz onunla.
zor olur bence portbebe sizin için daha uygun hem bak özlem ne yazmış..
bebek arabasına gelince araba yok madem bence bebek arabası almalısın gibime geliyor en azından doğduktan 1 2 ay sonra falan tam yatanlardan alırsan 0 yaştan itibaren kullanırsın canım bunların hepsini konustuk biz burada uzak kaldığın için bizden aklında çok soru işareti kalmış herşeyde:)))))
ben aldım bu arada bebek arabasını bi çok kişide aldı sanırım.
ÖZLEM ben de iyiyim cnm yerim senin o tatlı kızını senin 2.erkekmi olacaktı tatlım yaa sana bi kız dediler bi erkek dimi en son ne olacak dedi dr.????

bilmiyorumkismile cok zormus bu eksiklerle urasmak gercekten de yaa tşk.ederim bilgine bnm byin yine karıstı bi yndan da durdu

ya birde bebek arabası varr onuda seneyee yaza alsam diorum ben ??? sizceee ?

canım bende oyle dusunmustum ama arabamız var oto koltuğu lazım ole bak ıstersen hem daha uyguna gelıyor bıde bebısı hastaneden cıkartırken gotururken bıyere kullanıslı yanı ben fıkrımı değiştirdim

simdi hangısınden alsak dıye dusunuyorum

jane slalom pro bebek arabası alan varmı aranızda yada maxi-cosı

canım herşey şuanda yolunda ama birgünü birgününü tutmuyor bu bebişlerin canım ama inşallah allahın izni ile tamamlayacağız ümitliyim canım

evet canım bızde oyuzden gelemıyorum altın oluğa olur erken doğar falan ne yaparız dıye

pekı edremıt nasıl orada doktor yokmu ne bılım

canım sana şöyle diyim kızkardeşim örneğin avcılarda oturuyor istanbulda 100 tane hastane ister özel doğum evi fiyat seçenekleri gönlüne göre seçiyorsun edremitte bir özel var oda sezeryanda 2 buçuk alıyor ssk lıda küvez falan gerekirse ayrı ücret onedenle devlet hastanesinde doktor var zaten 2 doktor var onlardan birine gidiyorum 100 lira aylık muayne özel oda tutucaz birde doktora vericez biraz ama henüz sormadık öyle işte fazla seçenek yok canım/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…