- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
hayat hastahanesinde yapıcam kısmetse hakkı beye gidiyorum o biraz daha ilgili birde eşimin arkadaşı herşeyde arayabiliyorum birde sancım tuttuğunda daha yakın ne bilim şimdilik o gibi anadolu hastahanesi kapancak filan diye duydum sonra son aylarda hastahane aramayayım dedim o yüzedn sen anadoluya devam dimi :)))
Hakkı beyin muayenehanesine gitmiştik bi kere ,yerinde yoktu. Sonra devlette yine ona gitmiştim.O zamanlar devlet hastanesindeydi, saatlerce bekletti bizi. Doğuma gitmiş meğerse. :1shok: Kendi özel hastasına yani.Anadoluya gidiyorum ben hala, neden kapanıcakmış ki acaba ? :bbo: daha yeni açıldı .:bbo: Hayatta fiyatlar nasıl ? Anadoludaki doktorumu seviyorum ben yaaa.Hakkı beyin eşide doğumla ilgili bölümde doktordu sanırım.
merhaba güzel anneler ben anca gelebildim niye acaba hep geç kalıyorum muhabbete uykuyu çok seviyorum ondan her halde öpüyorum sizi geçmişi okuyup gelem :)
Benim 11 yaşında bi kızım var canım şimdide oğluş olacak inş.
Sabah yoklamasında canan eksik kaldı gelir birazdan nurcan da uğrar selam verir:)))Bir de demet daha uğramadı.
aaaa kızlar bu hıçkırık hergün oluyor oğluşuma hatta günde 2 defa...
size de de oluyor mu.?
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Geçmiş biraz fazla uzun, ben yeni bitirdim okumayı. kaydirigubbakcemile3
Nurcan hoşgeldin canım uyu uyu bakalım kaç gün kaldı uyuyabileceğin:)
Serdemcim ben 33 yaşındayım canım.Kızım anasınıfındayken 6 yaşında istedik ama 4 yıl olmadı çok şükür bugüne nasipmiş hayırlısı böyleymiş hem şimdi benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum kızım bana baya bi yardımcı olucak yerimseniben
merhaba güzel anneler ve melekleri opuyorumnanaktan
uğradım slm verdim didoşum sen iste yeterki :)
bendede oluyor canım bazen günde 2 kere bazende hiç olmuyor belki oluyorda ben hissetmiyorda olabilirim :)
hoş bulduk canım bakalım ben ne zaman bitirecemm :)
hoşbuldukkkkk
şunun şurasında 60 gün sonra allahın izniyle uykuya paydos edeceğim onun için depolamak şar didemcim ya :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?