2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hakkı beyin muayenehanesine gitmiştik bi kere ,yerinde yoktu. Sonra devlette yine ona gitmiştim.O zamanlar devlet hastanesindeydi, saatlerce bekletti bizi. Doğuma gitmiş meğerse. :1shok: Kendi özel hastasına yani.Anadoluya gidiyorum ben hala, neden kapanıcakmış ki acaba ? :bbo: daha yeni açıldı .:bbo: Hayatta fiyatlar nasıl ? Anadoludaki doktorumu seviyorum ben yaaa.Hakkı beyin eşide doğumla ilgili bölümde doktordu sanırım.

merhaba güzel anneler ben anca gelebildim niye acaba hep geç kalıyorum muhabbete uykuyu çok seviyorum ondan her halde öpüyorum sizi geçmişi okuyup gelem :)

bende oradacalısıyordum ya ben calısırken bile 4 ay üst üste maaş alamamıştım simdi yine vermiyormus

merhaba güzel anneler ben anca gelebildim niye acaba hep geç kalıyorum muhabbete uykuyu çok seviyorum ondan her halde öpüyorum sizi geçmişi okuyup gelem :)

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Geçmiş biraz fazla uzun, ben yeni bitirdim okumayı. kaydirigubbakcemile3

Serdemcim ben 33 yaşındayım canım.Kızım anasınıfındayken 6 yaşında istedik ama 4 yıl olmadı çok şükür bugüne nasipmiş hayırlısı böyleymiş hem şimdi benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum kızım bana baya bi yardımcı olucak yerimseniben

Ay burası çok sıcak klimayı açtım ben çok terliyorum şekerler sizdede oluyor mu menapoza girmiş hatunlar gibi yaniiiimmm:bbo:

Sabah yoklamasında canan eksik kaldı gelir birazdan nurcan da uğrar selam verir:)))Bir de demet daha uğramadı.

uğradım slm verdim didoşum sen iste yeterki :)

aaaa kızlar bu hıçkırık hergün oluyor oğluşuma hatta günde 2 defa...
size de de oluyor mu.?

bendede oluyor canım bazen günde 2 kere bazende hiç olmuyor belki oluyorda ben hissetmiyorda olabilirim :)

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Geçmiş biraz fazla uzun, ben yeni bitirdim okumayı. kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk canım bakalım ben ne zaman bitirecemm :)

Nurcan hoşgeldin canım uyu uyu bakalım kaç gün kaldı uyuyabileceğin:)

hoşbuldukkkkk
şunun şurasında 60 gün sonra allahın izniyle uykuya paydos edeceğim onun için depolamak şar didemcim ya :lepi:

ben herhalde 1,5 ay daha calısırım diye düşünüyoum cünkü kzıımla daha cok vakit geçirmek istiyorıum :)

Olmaz mı olur tabii çok erken anne olmuşsun zaten ilkinde bu daha tecrübeli yaşllarına denk gelir hem ne güzel Allah 1 kızın varken 1 de erkek nasip etmiş

merhaba güzel anneler ve melekleri opuyorumnanaktan

Naber canım hoşgeldin iyi misin?

Depola depola ben de yağları depoluyorum ama onlar daimi sanırım

Ben de 1,5 ay diyordum 31. haftaya geldim tıkandım valla 35. haftayı göresem yeter emin ol 1-2 hafta sonra hayat çok zor gelmeye başlıycak tatlım

hihoyyythihoyyyt

Depola depola ben de yağları depoluyorum ama onlar daimi sanırım[/QUOTE]

allah iyliğini versin kız ders çalışırken ii geldi :))))

yok didemcim yaaa iki yürüyüş birkaç mekik ayriyetten masalın koşturmacası sende kalmaz yağ falan güven bana :)))

Merhaba kızlar sabah geldim gittim şimdi yeni geldim geçmişi okudum başarıular dileyen arkdaşalarım teşekkür ederim kilo konusun dalmışsınız gördüğüm kadarıyla ben aldım başımı gidiyorum allah sonumu hayır etsin 14 kilo aldım şimdiye kadar bebişimde 1 kilo olmuştur şuan haftasonu 930 du .Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde kiloları sonra düşünürüz artık...

Çevremdeki herkes bana karnın çok büyük diyor ya birgün resmini koycam bende o zaman bakarsınız yanlız şuan sınava çalışmam lazım .ders çalışmaya gidiyorum....öğrencilerim gitti dersim bitti şimdi ben ders çalışıcam görüşürüz.BUralardayım yine ama...

sağlık olsun didemcim ya benimde 12 kilo oldu ama hiç oralı değilim başkası aldı sanki o kiloları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…