2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yemeğe gidiyorum kızlar gelirim yarım saate bak işin varsa çiğdoş çık yada git yemek pişir sonra ben gelince ben gidiyorum deme

ben de gidicem şimdi kuaföre kaşlarımı aldırym biraz bakiim kendime...
yarında elbisemi aldım mı ohh tam düğünlüküm valla...

bende düne kadar bir tane corap almıştım birda annem ayakkabı filan almıştı iş paraya bakıyo dünb gittik işte o havuzlu han denilen yere biberondan ateş ölçerine zıbınına battaniyesine kadar herşeyi bir yerden alıp cıktık aman sağ olsunlar eskileri giysinler cocugun yediği helal giydiği haram derler iki defa ya giycek ya giymicek hemen küçülcek sen daha ii bilirsin gerçi :)))

ben o ayna olayını deneyim dedim ama mümkün değil beceremedim.halim komediydi.
rahat oluyor ama ağda sonrasında bebek gibi oluyosun acımıyo değil ama yarım saat acıyosa 3 hafta rahatsın

Ben yemeğe gidiyorum kızlar gelirim yarım saate bak işin varsa çiğdoş çık yada git yemek pişir sonra ben gelince ben gidiyorum deme

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım yemek olmaz bu saatte ben istesem de kaynanam olmaz der biliorum hep onun saatine uydururum mecburen 4 ten sonra o da..bana kalsa gün içinde canımın istediği bir saatte yapayım yemeğimi ama olmuyor işte...

Selam kızlarrrrrrr. a.s. Geçmişi okuyodum, sonra dedim önce bi selam veriyim kızlara.Diğer sayfadan da geçmişi okurum. Didem'cim hemen hediyene bakıyorummmm. Merak ettim.

göğsüme krem sürüyordum azıcık fazla bastırmışım sanırsam :)) fiykkk diye bişiy fırladı karşıya :)))ama süt rengi değildi beyaz dı netten baktım bu zamanlarda normalmiş :)))

benim aklıma kabus diyince nedense kaynanam geliyo :))
cok şükür herşeyi,ni aldık ama kocam bir ara fenalık geçiriyordu :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benim kocam ev erkeğidir, sevmez çok gezsin. Ama bebek alışverişinde 100 tane yere girdi çıktı; evlat olunca farklı oluyor tabi.

ben de gidicem şimdi kuaföre kaşlarımı aldırym biraz bakiim kendime...
yarında elbisemi aldım mı ohh tam düğünlüküm valla...

Ben de gitmek istiyorum düğüne :çok üzgünüm: .

Baktım didemcim hediyene, çok güzelmiş cici bici. Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin.

sen de gel pisimmmkaydirigubbakcemile
neyse ben gidiom şimdi görüşürüs kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…