2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla çiğdoş sen bütün gün evdesin daha rahat havalandırırsın kapaklar açık olsa da ben evin camlarını kapatıp işe geliyorum hem demet demişti sanrıım koku giderici şeyler satılıyormuş olmazsa onlardan alırsın bu arada benimki artık iyice kapakların içine kafanı uzatıp derin derin koklayınca duyuluyor :)))

yaa açarm açmaz mıyım hiç her sabah açarım ben kapakları hatta gece bilem açık kalsın 3.kattayız biz bişey olmaz olmadı koku giderci şeylere bakarız...

hosbulduk tatlım... ben hacısakırın granul sabunu ıle yıkadın yumusatıcı olarakda bıngonun beyaz olanı varya onu aldık.. ıkısının kokusu super olmus cok begendım canım ınan...

hosbulduk tatlım... cumartesı gelıyomu ooo hayırlı olsun canım cok sevındım..:)

hahaha PIN ben bugün ya kaçırıyorm bişeyleri ya yanlış anlıyorum ama sanki seninkide
direk benim aklıma gelen gibi bi msj olmuş hahaha:))))))

aminnn didoba didemcim ama çok şirin maşallah yaa şimdide bir başka şirin oğlun geçen fotolarınıza baktım hele o salıncak olayına ne güldüm anlatamam.çok tatlı bi yavru allah bağışlasın.

o salıncak olayı gerçek. ege resmen 3-4 ay orada uyudu. sonra salıncak satın aldık biz. 1 yaşına kadar da orda uyudu sonra yatağına koyduk.:roflol:

hangi yazı karakterlerini seçtiniz de oldu başka seçenek yok çünkü..
aralarda boşluk olmuyor?sanki en güzel

-comicsans
-hiphopdemi
-kıds
en güzel bunlar oluyo gibi özellikle hiphop?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…