Valla çiğdoş sen bütün gün evdesin daha rahat havalandırırsın kapaklar açık olsa da ben evin camlarını kapatıp işe geliyorum hem demet demişti sanrıım koku giderici şeyler satılıyormuş olmazsa onlardan alırsın bu arada benimki artık iyice kapakların içine kafanı uzatıp derin derin koklayınca duyuluyor :)))
yaa açarm açmaz mıyım hiç her sabah açarım ben kapakları hatta gece bilem açık kalsın 3.kattayız biz bişey olmaz olmadı koku giderci şeylere bakarız...
Hoşgeldin şeymacım..ayy tahmin ederim ne güzel bişeydir onlarla uğraşmak..ben daha yapmadım o işleri bu ayın ortası gibi oda boya olcak izmirden annem gelcek onu bekliyorum yani anlayacağın..bu arada çamaşırları neyle yıkadın cnm..ben dalanın roxi sabun tozu diyolar ya bitkiselmiş, ondan kullanayım diyorum da..yumuşatıcı kullanmayıda düşünmüyorum..önerilmiyo çünkü.
hosbulduk tatlım... ben hacısakırın granul sabunu ıle yıkadın yumusatıcı olarakda bıngonun beyaz olanı varya onu aldık.. ıkısının kokusu super olmus cok begendım canım ınan...
KIZ PIN haftaya kadar bekler mi banyo wc allah allah 2 günde bir yıkarım ben kuşum...
şeymaaam hoşgeldin ben yaptım o işleri bitirdim hepsini ütüledim eksikte kalmadı alınacak..
cumarteside odası geliyor ama hemen yerleştiremem odasını.
didem sen ne zaman yerleştiricen masalın kıyafetlerini?odanın kokusu çıktı mı?
aminnn didoba didemcim ama çok şirin maşallah yaa şimdide bir başka şirin oğlun geçen fotolarınıza baktım hele o salıncak olayına ne güldüm anlatamam.çok tatlı bi yavru allah bağışlasın.