nasıl yani yaa bişeymi kaçırdım ben neyden yaptırıcan yoksa siz özelden mi konuşuyosunu iki didem heee?????
ben hediye yerine böyle şeyler yapmayıı daha çok seviyorum. daha anlamlı oluyor. anneme de cd hazırlamıştım anneler gününde candan erçetinin annem annem şarkısı üzerine doğumumdan düğünüme kadar annemle birlikte fotoğraflarımdan slight hazırlamıtım çok hoş olmuştu
allah sevindirmek istediği kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş seninki de öyle oldu şimdi
Merhaba kızlar biz geldik..
ben eskiden şişli de oturuyordum cnm istanbulda
Merhaba kızlar biz geldik..
Didem valla süper hediyeler hazırlamışsın hep..yaratıcılık iyiymiş sende.bende çok severim bu tarz şeyleri senin gibi..ama senin fikirler çok hoş..bravo valla sana..
kaydirigubbakcemile3 kız alemsin sen :)))
Hoşgeldiinnnn :))
sen facebooka bakarken kaçıdın herhalde. simplycolors diye bir site var. bebek ve çocuk ürünleri üzerine yazı baskısı yapıyor onun linkini göndermiştim be dideme. ben ege için yaptırıcam demiştim ya babalar gününde. onu konuştuk
yOK KIZ https://www.simplycolors.com.tr/artikel.php?type=8&kleur_id=10 SİTEYE girdim bodynin rengini sarı yazısını sarı seçtim ön tarafına babasının fanatik kızı
arkasaına da masal yazdırıcam .
Oldu da bitti işte eşim havalara uçar bence sen de yaptır ama t-shitrt de olabilir daha karar vermedim
Ben de beyoğlunda oturuyodum evlenmeden önce. Belki karşılaşmışızdır. kaydirigubbakcemile3
olabilir çünkü ben taksimden hiç çıkmazdım eskiden ama bi 6 yedi yıl önce
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan
ahh saol canım. ben de fikir çok valla. ama maalesef bana uygulayan yok. :sinifsinif: mesela benim doğumgünlerim falan hep unutulur. ya da çok sıradan geçer.
ahh saol canım. ben de fikir çok valla. ama maalesef bana uygulayan yok. :sinifsinif: mesela benim doğumgünlerim falan hep unutulur. ya da çok sıradan geçer.
herkeze merhaba ben geldımmm:):) bebeişimin camasırlarını yakıdm serdık kurumasını beklıyorum... allahım bu bıle ne guzel bı mutlulukmus :):)
Didemcim çiğdem utnacından yer.in dibine geçti sesi çıkmıyor:))
yOK KIZ https://www.simplycolors.com.tr/artikel.php?type=8&kleur_id=10 SİTEYE girdim bodynin rengini sarı yazısını sarı seçtim ön tarafına babasının fanatik kızı
arkasaına da masal yazdırıcam .
Oldu da bitti işte eşim havalara uçar bence sen de yaptır ama t-shitrt de olabilir daha karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?