2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yani yaa bişeymi kaçırdım ben neyden yaptırıcan yoksa siz özelden mi konuşuyosunu iki didem heee?????

sen facebooka bakarken kaçıdın herhalde. simplycolors diye bir site var. bebek ve çocuk ürünleri üzerine yazı baskısı yapıyor onun linkini göndermiştim be dideme. ben ege için yaptırıcam demiştim ya babalar gününde. onu konuştuk

Didem valla süper hediyeler hazırlamışsın hep..yaratıcılık iyiymiş sende.bende çok severim bu tarz şeyleri senin gibi..ama senin fikirler çok hoş..bravo valla sana..

allah sevindirmek istediği kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş seninki de öyle oldu şimdi

kaydirigubbakcemile3 kız alemsin sen :)))

Merhaba kızlar biz geldik..

Hoşgeldiinnnn :))

yaaa bende face den sizi görmek istiyorum.ama işyerinden face e girmek yasak!!evdede net yok henüz.yeni taşındıkta biz ben izne ayrılmadan eve de alıcaz anca o zamn görebilrim bende sizimafoldumben

ahh saol canım. ben de fikir çok valla. ama maalesef bana uygulayan yok. :sinifsinif: mesela benim doğumgünlerim falan hep unutulur. ya da çok sıradan geçer.

sitedekiler çook şekermiş..valla ben babalar gününü bile unutmuştum..iyiki hatırlattınız kızlar..bende bişeyler hazırlayım şurdan..

harika bişey olmuş didemcim. benim kocam futboldan anlamaz. ben de yeşil ya da mavi t-shirt üzerine %100 babasının oğlu yazdırayım dedmim. ama tam karar vermedim.

ahh saol canım. ben de fikir çok valla. ama maalesef bana uygulayan yok. :sinifsinif: mesela benim doğumgünlerim falan hep unutulur. ya da çok sıradan geçer.

hep öyle olur zaten sen ne kadar değer verirsen seninki de öyle sönük geçer

Genelde öyle olur zaten cnm :)) ama işte herkes yapamaz bu tarz şeyleri..ne yapcan idare et artık )

herkeze merhaba ben geldımmm:):) bebeişimin camasırlarını yakıdm serdık kurumasını beklıyorum... allahım bu bıle ne guzel bı mutlulukmus :):)

herkeze merhaba ben geldımmm:):) bebeişimin camasırlarını yakıdm serdık kurumasını beklıyorum... allahım bu bıle ne guzel bı mutlulukmus :):)

hoşgeldin tatlımmopuyorumnanaktan
bende artık evde durup bebişimim kıyafetlerini düzenleyip yerleştirmek istiyuoruuummm:sinifsinif:

yaaa ben de yaptırayım ama olmaz ki yaaa sen ne yaparsan ben de onu yapıom yaa hep kopya çekiyom senden hem nası alınıyor ki benim sanal kartım yok nasıl alıcam???
sanal kartla oluyo demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…