2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben geldim bişey sormak istiyorum ateş ölçer alıcam da sizler almışsınızdır die tahmin ederek ne tavsiye edersiniz ?

canım valla eşim sipariş verdi ppeeehh yurtıdışından gelecekte hala geliyor yani gümrükte takılı kaldı herhalkaydirigubbakcemile3markasını hiç bilmiom iyi bişeymiş eşimin arkadaşı almış o tavsiye etmiş.iyi aklıma getirdin dur sorayım akşama..

Biz yeniden geldik...Kızlar az önce banyo yapıyorduk dikkatimi bir şey çekti.Göğüs uclarında süt gibi bir şey vardı kurumuştu.Sizdede böyle bir şey odumu hiç?

merhaba,

benimde göğüs ucum yara oldu,kabuk bağladı resmen.sütyen falan takamıyorum bıraksalar çıplak gezicem yani:)doktorumu aradım pürolan diye bi krem söyledi sabah akşam sür kontol için geldiğinde bi muyene edelim dedi..

oda iyiymiş :)))hadi bakalım tam eksik bitti derken birsey cıkıo delikafadulden neyse saol tatlım

Kızlar ben geldim bişey sormak istiyorum ateş ölçer alıcam da sizler almışsınızdır die tahmin ederek ne tavsiye edersiniz ?

Canım benim ben de aldım, araştırarak tabi.. En iyisi chicco kuzuş, hepsiburada da nalmıştım!! Bi de yeni doğan tırnak makası ve emzik de almıştım beraberinde.. Onlar da chicco cancan :CüvCüv:

kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)

Güle güle canımcım.

Dereceye gelince kızlar ben chicconun 5 sn de ölçenn dereceleri var ondan aldım önemli olan saniyesi dedi satıcı

Onat canım maşallah oğluna ay kocaman olmuş şimdi benim kızım da o kadar mıdır?en son ne zaman gtitmiştin kaç gramdı hatırlıyormusun?

Canım benim ben de aldım, araştırarak tabi.. En iyisi chicco kuzuş, hepsiburada da nalmıştım!! Bi de yeni doğan tırnak makası ve emzik de almıştım beraberinde.. Onlar da chicco cancan :CüvCüv:

canım cok saol arastırarak aldıysan ben birde bununla urasmıyım o saman direk chicco alim...tırnak makası ve emziği bnde aldım chicco'nun biberon felanda hep chicco da son kalan eksiklerde bitseydi rahatlıcam yrdım için tşk.

Canımcım elbise güzel de bence 1 yaşında filan olsalar elbise daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin canım yattığı yerden pek gözükmez diye dedim

sırf sızı gorebılmek için face uye oldum esımınkını kullanıyordum hallısnaya mesaj atımde benıde eklesın merakedıyorum sızı hem bebişlerimizide buradan goruruz ıyı oldu yane

İyi yaptınnnnn, insan konuştuğu kişiyi merak ediyo gerçekten. kaydirigubbakcemile3

Ay ben daha almadım .bilmiyorumkismile

herkese merhaba..

valla ben yetişemiyorum hızınıza.bi geçmişi okuyum diyorum bi bakıyorum herkesin mesaisi bitmiş:))

Selam , hoş geldin.opuyorumnanaktan

Kızlar bende yan odadaydım arjkadaşın doğum günü kutlaması vardı :))

Hani bize pasta .cokacimcoook cokacimcoook Doğum günü kutlu olsun arkadaşının.

kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)

hoş geldin . opuyorumnanaktan Maşallah bebişineeeee. herkes kilosunu söyledi de ben meraktan çatlıyorum yaaaaa.Yarın öğrenicem ben de kısmetse.

baskılı tşörtten eşime bahsettim atladı hemen babasının yavru kartalı yazdıracakmış.
bu erkeklerin takım sevdası işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…