Kızlar ben geldim bişey sormak istiyorum ateş ölçer alıcam da sizler almışsınızdır die tahmin ederek ne tavsiye edersiniz ?
Biz yeniden geldik...Kızlar az önce banyo yapıyorduk dikkatimi bir şey çekti.Göğüs uclarında süt gibi bir şey vardı kurumuştu.Sizdede böyle bir şey odumu hiç?
Yolla canım sen de yavru kartal doruk yaz arkasına
oda iyiymiş :)))hadi bakalım tam eksik bitti derken birsey cıkıo delikafadulden neyse saol tatlımcanım valla eşim sipariş verdi ppeeehh yurtıdışından gelecekte hala geliyor yani gümrükte takılı kaldı herhalkaydirigubbakcemile3markasını hiç bilmiom iyi bişeymiş eşimin arkadaşı almış o tavsiye etmiş.iyi aklıma getirdin dur sorayım akşama..
Kızlar ben geldim bişey sormak istiyorum ateş ölçer alıcam da sizler almışsınızdır die tahmin ederek ne tavsiye edersiniz ?
Canım benim ben de aldım, araştırarak tabi.. En iyisi chicco kuzuş, hepsiburada da nalmıştım!! Bi de yeni doğan tırnak makası ve emzik de almıştım beraberinde.. Onlar da chicco cancan :CüvCüv:
sırf sızı gorebılmek için face uye oldum esımınkını kullanıyordum hallısnaya mesaj atımde benıde eklesın merakedıyorum sızı hem bebişlerimizide buradan goruruz ıyı oldu yane
herkese merhaba..
valla ben yetişemiyorum hızınıza.bi geçmişi okuyum diyorum bi bakıyorum herkesin mesaisi bitmiş:))
Kızlar bende yan odadaydım arjkadaşın doğum günü kutlaması vardı :))
kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
Canımcım elbise güzel de bence 1 yaşında filan olsalar elbise daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin canım yattığı yerden pek gözükmez diye dedim
kızlar ben deldım bebısım cok sukur ıyı 1,750 olmus +-250 dedı doktor kan ıdrar tahlılı aldılar yıne sımdılık normal dedı cok sukur darısı herkesın basınaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?