oğlum iyi şükür teyzesi bu sabah aklıma digitürkteki masal radyosu geldi onu açtım anakucağında uumaya çalışıyor ben de yardımcı olmak için yavaş yavaş sallıyorum
Kimse benimle konuşmuyo.
aşkolsun cnım benim olur mu öyle şey
kızlar dün burada bu televizyon meselesi ile ilgili yazıları okudum artık tv açmamaya karar verdim şimdi sadece masal radyosu açık
Benim oğlum en güzel yatağında uyuyor daha çok uyuyor yatağında.Çiğdemcim nasılsın şekerim ya görüşemedik doğumdan beri. Bu arada geçmiş olsun şeker. oğlun iyidir umarım.
Ama ama ama mafoldumben
Kıss süpermiş, sen söylemesen haberim olmazdt. Çok sağol lokumum olumunekankayizsmile . Bambiyi dinleyerek uyuyor oğluşum :asigim:
Aah ah ne iyi senin oğlun. Benimkini alıştırdılar sallamaya. Ayağımda sallıyorum uykusu gelince. Yoksa ağlayarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Ben iyiyim demetcim nasıl olayım? Oğlum da iyi. Geçen hafta biokimyada karaciğer dokusuna baktılar. Değerleri düşmüş şükürler olsun. Sen nasılsın? Bebişkon nasıl??
Süper yapmış onu kim açtıysa. Çenem yoruluyordu okumaktan.
Benimki sürekli sallansın istiyor, ana kucağına koysam uyanır. Sadece akşamları 9buçukta sallıyorum; gece uykusuna yatıyor.
benim oğlum 11 olmadam asla uyumuyor
Ben de bugün başladım internetten masal dinletmeye ama bilgisayarın olduğu oda da uyuması da sağlıklı olmaz dimi(((
Bir deneyeyim işe yararsa cd çalar bir de masal kasedi alırım olmazsa...
ben demın cıkmak zorunda kaldım canım ben fırsat buldukca artık her gun gırcem ınsallah goruselım bol bolbenim face de hesabım yok olsun da istemiyorum nete de sadece sizlerle dertleşmek bşeyler paylaşmak için giriyorum
selam kıslar nasılsınız?
İlk defa sitede birilerini gördüm şaşırdım valla ya.Herkes facede ya buralara kimsecikler uğramıyor valla.
Nasılsınız bebişler nasıl sl34 ve onat?
Vallahi benimki saat 10'a 5 kala en geç, aç bile olsa uykusu geliyor. Normalde 1,5 saatten fazla uyanık kalamıyor. Uyutana kadar da ağlıyor. Akşam uyumasını istediğin saatte karnını tıka basa doyur hemen uyut. 1 haftada alışır.
benim akşamları sütüm olmadığı için mama veriyorum dün gece 120 cc mama yapıp 9.30 banyo yapıp 10da mamasını verdim yok şekerim yine 11 kadar ağladı
zaten açken hayatta uyumuyor 10 dakka sonra cıyak cıyak ağlayarak uyanıyor
kızlar gece uykularınız nasıl kac saat uyuyor bebısler ?????benım kaynana kızıyr sakın cok uyutma cocuk ac kalmasn dıyede merak ettım sızınkıler nasıl kıloları nasıl?benımkı 3 ayına gırdı suan 7kılo
kızlar gece uykularınız nasıl kac saat uyuyor bebısler ?????benım kaynana kızıyr sakın cok uyutma cocuk ac kalmasn dıyede merak ettım sızınkıler nasıl kıloları nasıl?benımkı 3 ayına gırdı suan 7kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?