2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bu kaynanalar herşeye karışmasa olmaz mı acaba
eee sen ne yapıyorsun peki kalkıyor musun beslemeye ben uyumazsam sütüm olmuyor

Hmm Allah kolaylık versin canım ya...

Benimki 10'da yatıyor, 2,5-3 gibi kalkıyor. Sonra ortalama 3,5-4 civarı yatıp en geç 7'de kalkıyor. Benimki de 2,5 aylık 6600gr olmuş.

saolun sekerler benımkıde normal uyuyor ozman saolun.bebıslerınızede masallah allah nazardan saklasın benımkıde 2 aylıkken 6.bucuk kıloydu buay az aldı belkı 7yı az gecmıstır ben nazara cok ınanıyorum saolsun burda bırı var durmadan nazar edıyor

bende aynı şeye inanıyorum bu ay ancak 6.5 olmuştur az kilo aldı nazar değiyor bebişime eskisi gibi iştahlı değil sanki

Görmeden nazar değmesine inanmıyorum ben. Sonuçta nazar bakış demek. Bir de anne-babanın çok nazarı değermiş. Onu biliyorum.

Görmeden nazar değmesine inanmıyorum ben. Sonuçta nazar bakış demek. Bir de anne-babanın çok nazarı değermiş. Onu biliyorum.

seker benı yanlıs anladın burda dedıgım topıkte degıl ya :)apartmanımızda bırısı var ondan bahsedıyorum onun bebegı az kılo alıyor dıye durmadan senınkı ıı senınkı beyaz senınkı uzadı dıyıp durdu benım bebegm ondan az aldı dedım

tabi ki görmek lazım geçen oğlumla sahile yürüyüşe gittik kadının biri sordu 2 aylık dedim amaaaaaan iyi büyümüş dedi eve geldik cıyak cıyak oğlum 2 gün emmek istemedi düzgün uyumadı bile
tabi benim de nazarım deeğiyordur bazen içime sokasım geliyor sımsıkı sarılmak istiyorum

hoşbuldum kızlar bebişlerimizle ilgili bildiklerimizi merak ettiklerimizi paylaşabileceğimiz bir konu başlığı açıcaktım ki sizi buldum.inşallah bebişleriniz iyidir sağlıklıdır huzurludur.umarım birbirimize destek oluruz her konuda.bebeğim iki buçuk aylık Allah onları korusun cümlemizi içindede bizim bebeklerimizi.

bende aynı şeye inanıyorum bu ay ancak 6.5 olmuştur az kilo aldı nazar değiyor bebişime eskisi gibi iştahlı değil sanki

babanneme dedım babanne nazar degdı cocuga dıyede ne dusunuyorsa allah ona 2 katını versın de yanında bıdaha dıyemez dedı bende ole yapıyorum artık:)

bu arada kızlar oğlum hala uyumadı ana kucağını sallamaktan bacağım ağrıdı uysa da yemek yapsam evimi toplasam

Ay pardon kızlar ya, ben "burda" deyince yanlış anlamışım. :tomato:

bu arada kızlar oğlum hala uyumadı ana kucağını sallamaktan bacağım ağrıdı uysa da yemek yapsam evimi toplasam

Ben ayağımda sallayıp ana kucağına koyuyorum. Çabuk uyuyor, ama bir saat ayağımda tutmam gerekiyor. Bir de fena alışkanlık yaptı.
Ay aklıma geldi: Hani diyordum ya ben "oğlan aynı babasına benzerse hastanede çıngar çıkarcam babasına (kimden bu bebek, bana benzemiyo?) diycektim ya; çocuk bana benzedi. Sadece mavi gözleri...
Mavi demişken, bebeklerinizin göz rengi değişti mi?

bizim de mavi ama il doğduğunda daha lacivert gibiydi şimdi daha mavi

şükür ya face face dediler burayı bom boş ettiler... benim face hesabım erkek nicli olduğu için kabul edilmedim ve çok sıkıldım buralarda. benim kızımda 2 ayını bitirdiğinden beri huyu değişti. daha uzun aralıklarla emmeye başladı önceden ne zamn versem alırdı artık 2 yada 3 saatte bir emiyor. kuru meyeyi almaya başladı birz onunda etkisi vafr galiba. bide bu gece 12 de yattık sabah 7 kalktık normal mi acaba sabah kalktığımda şok oldum.

ay nekadar güzel maşallah 7 saat norma mi bilmem ama çok güzel o kadar uyanmadan uymak 41 kere maşallah

Çok uykusu gelirse normaldir. Benimki de bir kere aralıksız 6 saat uyumuştu. Ben de uyuyakalmışım. Kalktığında açlıktan ölüyordu. Benim memelerimi de hiç sormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…