2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ooo sayfalar yenilenmiş hayırlı olsun kızlar konumuz....
ee bu arada fecade bende buluşmka istiyorummm.... nerde buluşuyosunuz bakim:)

merhaba
benım bebeğim kakasını 5 gündür yapmıyo,böyle bir durumla karşılaşan varmı ne yaptınız ne kullandınız dr a götürücem öğleden sonra ama fikir olsun istedim bu arada kızım 73 günlük

mrh arkadaşlar uzun zamandan sonra yine burdayım yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun bugün bebeğim 2 aylık oldu allahım yavrularımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

anne sütüyle besliyosan sıkıntı yama canım benimkide 4 yada5 günde yapıyo. kabız olarak yapmıyor. anne sütü alan bebeğin 7 güne kadar yapöaöası normalmiş.

anne sütüyle besliyosan sıkıntı yama canım benimkide 4 yada5 günde yapıyo. kabız olarak yapmıyor. anne sütü alan bebeğin 7 güne kadar yapöaöası normalmiş.
çok saol içim rahatladı ,insan ne kadar panik oluyo bebeği öz konusu olunca,tekrar çok teşekürler

yeni sayfamız varr atıkk çok güzel herkese hayırlı olsun inşallah çok güzel şeyler paylaşırız.benim bebişimde 2 aylık oldu yarın aşılarımız var kilosunu boyunu çok merak ediyorumm.

anladımki artık hiç bi şey eskisi gibi olmayacak ne uykular ne ev hayatı nede sosyal hayatımız.hepimiz için yeni bi dönem ve alışma süreci.en kısa zamanda bu yeni hayata ayak uydururuz inşallah.

haftaya perşembe melüdümüz olacak inşallah.annem gelicek ve temizlik yapıcaz.bakalım bebekle nasıl olacak.ha bide yarın mevlid için alışveriş varr.Allahım herkese kolaylık versin banada... amiiinn.

merhaba annişler
facedeki sohbetlere katılmayı çok istiyorum ama benim özel mesajatma hakkım yok :sinifsinif:
beni deekleyin lütfennnnnn
gülay gürsoy çelik

yeni sayfamız hayırlı olsun kızlar antalyadan eni döndük yarın aşılarımız yapılacak dua edin ateşlenmesin kuzum.hepinizi öpüyorum

sonunda ben geldim ama kimsecikler yok her zamanki gibi.Allah ıma binlerce şükürler olsunki sorunları atlattık sayılır ama şu kurdeşen işini anlamadım yaa ilaçlarıda kullanmıyorum çünkü bebişkom pis pis kremden kokuyordu bacakalrımdaki geçti gibi ama lekeli gbi inşallah leke kalmaz çok üzülüyorum şmdide kollarıma sıçradı,dış kulak iltihabım tekrar etti ve bu arada ben doumdan sonra 35 gün kanamam oldu sonra 1 hafta da akıntı gibi geldi tam kurtuldum dedim pat regl oldum eskiden 7 en fazla 8 gün sürerdi reglim şimdi 13 gün oldu ama hala bitecekmiş gibi koyu renk ama yinede biraz geliyor (

Bu arada yen sayfamız hayırlı olsun artık bebişkolarla sizi çok ama çok özledik kuzum gece uyurdu ama bu 3-4 gündür gece de mıkır mıkır gaz problemiiz hadsafada artı her tarafımız kusmuk içinde çok ağlıyor çok bağırıyor. görümcemde bebişkonun kıyafetlerini ütüle ben ütülerdim diyip duruyor yahu ben wc ye zor gidiyorum ne ütüsü bugün wc yw gideyim dedim bir çığlık zor toparlandım tuvaletim totomda kaldı walla kaydirigubbakcemile3 ay yine eskisi gibi gülebilliyorum ne güzel :))

selam kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun :)
benim oğlum gündüzleri uyumuyor artık daha doğrusu uyuyamıyor en fazla yarım saat (
her akşam saat 9 da uyuyordu ama bu gece daha uyuyamadı çok yorgun tavsiyesi olan var mı ??

hepimi,zin bebişleri aynı.gündüzleri uyumuyorlar maalesef.inş 3.aydan sonra düzene girer herşey.

merhaba kk nın en güzel anneleri
monotonlaşan bir hayatla devam ettiğim şu günlerde ii olmaya çalışıyorum.oğlum uyumuyor.napalım herkesin yaşadıkları aynı.bunlar da geçecek.burda eski canlılık yok.malum face de ki grupta takılıyoruz.ama arada burayada uğruyoruz.kib cici kalın.

herkesinkinin aksine bir uykucu oğlum var maşaallah. uyansada sevsek diye bakıyoz. uyanıncada öylece etrafına bakınıyor.

ağlamaya bile üşeniyo. kısaca bir ses veryor. biraz bekliyor gelen olmazsa bida. hala gelmezsek eh biraz ağlıyayım diyor.

selam herkese kimseler yok ama olsun
geçen perşembe bizimde aşımız vardı çok şükür ateşimiz olmadan atlattık biraz huysuzluğumuz oldu ama o kadar da olsun yani
kızım bir ayda 1.100 gr almış 2450 doğmuştu şimdiki kilosu 4700

mşlh cnm
hayır erken deil.bende 41.gün sünnet ettirdim oğlumu.bence geç kalmadan yaptırın sizde.[/QUOTE]

nerde yaptırdınız sünneti. akrabalar ne dedi bu arada. büyük oğlumu iki yaşında sünnet yaptırdık. yakın çevreyi çağırıp yemek verdik. gene öylemi yapsak yoksa ileride büyükçe bir sünnet düğünümü yapsak diyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…