boyunuz nasıl uzuyo bu aradaselam herkese kimseler yok ama olsun
geçen perşembe bizimde aşımız vardı çok şükür ateşimiz olmadan atlattık biraz huysuzluğumuz oldu ama o kadar da olsun yani
kızım bir ayda 1.100 gr almış 2450 doğmuştu şimdiki kilosu 4700
boyunuz nasıl uzuyo bu aradaselam herkese kimseler yok ama olsun
geçen perşembe bizimde aşımız vardı çok şükür ateşimiz olmadan atlattık biraz huysuzluğumuz oldu ama o kadar da olsun yani
mşlh cnm
hayır erken deil.bende 41.gün sünnet ettirdim oğlumu.bence geç kalmadan yaptırın sizde.
Anakucaını (aseyma dan çaldım :))) aspiratörün altına ya da elektrik süpürgesi gerçi bugün 1800 w elektrik süpürgemiz bile fayda etmedi bizeselam kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun :)
benim oğlum gündüzleri uyumuyor artık daha doğrusu uyuyamıyor en fazla yarım saat(
her akşam saat 9 da uyuyordu ama bu gece daha uyuyamadı çok yorgun tavsiyesi olan var mı ??
Herkes keşke 3 ay sürse diyip duruyor ben yine 3 ayı bekliyorum bir umutla.Bıcak gibi kesiliyor diyorlar ne yani bi gün kalkıcaz bida hiç sancısı olmayacak mı CADIARZUhepimi,zin bebişleri aynı.gündüzleri uyumuyorlar maalesef.inş 3.aydan sonra düzene girer herşey.
Maaşallah canım bizimkiler hem doumdaş hemde adaş :)) benim kuzumda aslında öyleydi ilk 2 hafta daha gaz problemlerimiz başlamadan şimdi hacı yatmaz gibi inşallah biran evler geçer boshayallersmileherkesinkinin aksine bir uykucu oğlum var maşaallah. uyansada sevsek diye bakıyoz. uyanıncada öylece etrafına bakınıyor.
:roflol: süper yaa ne güzel :))ağlamaya bile üşeniyo. kısaca bir ses veryor. biraz bekliyor gelen olmazsa bida. hala gelmezsek eh biraz ağlıyayım diyor.
Maaşallah kuzuna canım bizda yarın aşıya gisiyoruz bakalım kaç kilo almışız en son 37 günlükken gtmiştik yrn 61 günlük olacaız ben de karar veremedm ateş düşürücü şurubu gitmeden m versem ama burada basen aşı vuran omuyor en iyisi eve gildiğim gibi vereyim dimi??selam herkese kimseler yok ama olsun
slm kızlar bizde burdayız. kızım 2 aylık sutum yetmeyince mecbur biberon vermeye başladım ama simdi baska bi problem. Memeyi istemiyor, sutum kesilmesin cok ısrar ediyorum, ağlıyor, kızıyor biraz emmiyor sonra bırakıyor. Ne yapıcam şaşırdım kaldım. Kandırmaya çalışıyorum ama cok zor. Kaşıkla ve bardakla vermeye çalıştım, bilmiyor ki meleğim, yarısı dokuluyor zaten, cok zor. Biberon herşeyi oldu galibaAynı problem yaşayanlar var mı?
slm kızlar bizde burdayız. kızım 2 aylık sutum yetmeyince mecbur biberon vermeye başladım ama simdi baska bi problem. Memeyi istemiyor, sutum kesilmesin cok ısrar ediyorum, ağlıyor, kızıyor biraz emmiyor sonra bırakıyor. Ne yapıcam şaşırdım kaldım. Kandırmaya çalışıyorum ama cok zor. Kaşıkla ve bardakla vermeye çalıştım, bilmiyor ki meleğim, yarısı dokuluyor zaten, cok zor. Biberon herşeyi oldu galibaAynı problem yaşayanlar var mı?
Her zamank gibi kimse yok.benim oğlanı uyandırmam gerek bütün gün çıırdıı için erken pili bitti gündüz neredeyse deil hiç hiç uyumuyor şimdide hiç uyanmadan sabaha kadar uyumasını istiyorum...
selam anneler nasılsınız
oğlumun bugün maşallahı var sabahtan beri emmek için uyanıyor sonra geri uykuya dalıyor valla bir haftadır çok yorulmuştum bugün biraz dinlendim çokkk şükür :))
Kızlar valla buralara kimseler uğramaz olmuş..bizlerde iyiyiz çok şükür..Kızım mutluluğum büyüyor hergün..hepinizi ve bebişlerinizi öpüyoruz..
İyi gecelerrrrrrrrrrrr :)
ne ıssız oldu burası.face de konuşuyoruz buraya kimsecikler gelmiyor.
neyse face de olmayanlar için küçük bilgi vereyim ben ve oğlum çok iyiyiz.herkesi öptüüükkkkkk
merhaba güzel annişler ve baldan tatlı bebekleri bizde oğluşumla iyiyiz çok şükür hepinizi kokulu öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?