2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hehe gene kimse yok benim oğlan gündüzleri hiiç uyumadıı için ve nettim kopup durduu için giremiyorum boş topiiee bekçilie geldim :))

Herkes selam yazıyo ama kimse karşılaşamıyo bi türlü DDDDDDD Kızımın fotoğrafını ekliyim de face te olmayanlar görsün :)))))))))))

ya benim face sayfamda kapanmışdı yeniden açtım ordan da takip edemiyorum
ama halisnaya yazcam mutlaka
ben gündüz sürekli bade ile oldugumdan ancak 11 de girebiliyorum 11'e kadar uyumuyorama bende bi resim ekleyim bari teyzelerimize :)

Eklentiler

• $59190_158585874168324_100000507376083_451464_3705173_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0616.webp
    15 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fotoğraf0634.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 90
oyyy maşallah bu kuzucuklara çok tatlılar
artık kimseler olmuyo burda bende galiba sırf bu yüzden bi face açıcam
sohbet etmeyi özledim sizlerle

Selam kızlar, kimse yok... Oğlum çok zor uyuyor, alıştırdılar sallamaya. Uykusu gelince ağlamaya başlıyor :1ninca: . Ayaklarım, bacaklarım, belim kopuyor resmen; ondan nete pek giremiyordum. Benim tatlı kocacığım bana netbook hediye etti. Artık daha fazla vaktim olacak. En azından, oturduğum yerden nete girebileceğim...

Bebekleriniz ne kadar güzel maşallah Rabbim kuzularımızı korusun... Benim oğluşum da bir şey söyleyince "aguaguagu" diye cevap veriyor. :asigim:

çiğdemcim ne zamandır girmiyodun bende merak etmiştim
en azından ben arada sırada girip ben iyim de ve bebişinin iyi olduğunu söyle yeter
artık bebişlerimiz ses çıkartıp gülüyolar dün benim kzım ilk defa sesiyle güldü :asigim:
ne kadar güzel onların her anını gözlemliyebilmek
benim kzımda sallanarak uyuyo ama biraz dalana kadar yatağında yada anakucağında sallıyorum
buralar artık çok boş kaldı kimseler gelmiyo senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…