2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarNasılsınızKüçük prens ve prenseslerimiz nasıllar
Biz sürekli dışardayız benim beyfendi hep gezmek ,dolşamak,oynamak istiyorTuvalete hala alıştıramdım1-2 hafta sonra açacağım artık alışır umarımYeme konusunda belli olmuyor bazen güzel bazen kötü

Son düzenleme:
Bende bi canavar var ne durdan ne yapmadan ne hayirdan anliyo..sürekli ağlıyo hiç biseyden memnun olmuyo henüz tuvaletede alistiramadim..açık bıraktığım an yerler göl oluyo ))) nasıl basedicem hepsimi boyleki bunlarin??

merhabalaaarr herkesee.benim büdüşüm artık abi.biraz yaramazız.yemek konusunda çok nadir iştahla yiyioruz.abi olduk ama kıskanıyoruz.:)) ama biribirimizle çok güzel sohbet ediyoruz.tv film izlerken filmde olanları bile yorumluyor.:)))kreş düşünömüyorum şimdilik.yengesi bakıyor böcüklerime.ikisini ayırmak istemedim en azından bir yıl kadar beraber olsunlar istedim.tuvalet alışkanlığımız çok şükür şeytan kulağına kurşun epey yol katettik.çişini artık kendi söylüyor.kakada birazcık sorun yaşıyoruz.oda kabız olduğu için çoğu zaman anlıyorum tuvalete götürüyorum.inşallah kendi de söylemeye başlar.geceleride tutuyor birkaç gün üst üste tutabiliyor.sabah kalkınca bezimiz kupkuru.ama erken uyursa o gece yapabiliyor.bir kızım oldu.şuan 8 aylık.adı ebrar.durumlar bizde böyle.

selamlar nevgülcüm
benimki artık kreş yollarında
hatta küçüğü de düşünüyorum vermeyi çünkü işe başlamayı düşünüyorum artık
malesef bakacak kimse yok,istediğim gibi bakıcı da bulamadım
bakıcı arayışı çok zor, en sonunda kreşe karar verdik

tuvalet sorunumuz henüz çözülmedi bizim de
zorlamak da istemiyorum
kardeşi bezli olduğu için inat ediyor diye tahmin ediyorum
kendi istekli olsun diye biraz daha bekleyeceğim

benim oğlan 1 yaşında oldu canım
maşallah kızına da o da büyümüş

kelebekim canım benim oğlumda başta öyle inat etti.ben kızdım çoğu zaman ama kızmamak gerekiyormuş.bunu anladım.hep güzellikle artık tuvalete yapması gerektiğini büyüdüğünü söylemek lazım.ve onun ilgisii tuvalete çekecek bişeyler yapmak gerekiyor.ben şarkı besteledim düşün.tuvalete hayvan resimleri yapıştırdım.oyun hale getirdim tuvalete gitme işini.daha bi heveslendi.sende deneyebilirsin.

hayvan resimlerini deneyeyim nevgülcüm teşekkürler
bir çözüm bulmama gerek artık,
hayırlısı olsun canım

klozete oturturken ayağının altına bir şey falan da koymak gerekiyor,
kendini güvende hissetsin diye falan
deniyorum hepsini
ama inat ediyor benimki ağlıyor istemiyorum diye

Merhaba hanımlar
Bizdede durum aynı hala tuvalete alıştıramadımÖnce okul vardı kızların onlarla ilgilenmekten olmadı ,sonra memlekete gittim orda hiç olmuyorGeldim ramazan girdi imkan yok uğraşamadımBayrama memlekete gideceğim dönüşte mutlaka alıştırmam lazımDaha önce denedim olmadı o zaman belki olur

arkadaşlar çocuklarını kreşe anaokuluna gönderenler. yardım... sizce devlet anaokulumu, özel kreş mi? denizlide önerceğiniz bir yer varmı?

merhaba nevrestecim
nasılsın?
topiklerini takipteyim sürekli, çok beceriklisin maşallah.
bu tuvalet konusu gözümde iyice büyüdü ya:18:
hayırlısıyla alıştırsak artık

arkadaşlar çocuklarını kreşe anaokuluna gönderenler. yardım... sizce devlet anaokulumu, özel kreş mi? denizlide önerceğiniz bir yer varmı?
emb bence bu konu tamamen öğretmenle ilgili
öğretmen iyiyse devlet özel fark etmez,
denizliyi malesef hiç bilmiyorum

İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Çok teşekkürler canım
Evet benimde öyle nasıl hallederiz bilmiyorum

bayramdan sonra beraber başlayalım
benimki lazımlıkta da oturmuyor
altına yapıyor sonra basıyor çığlığı
Ben haziran başı gibi denedim olmadı hep yaptıktan sonra söyledi Lazımlığa benimkide oturmuyor biraz oturuyor sonra acıdı deyip kalkıyorTuvalettede suyla oynamak istiyorKlozete mi alıştırsam dedim onada alışırsa gittiğim yerde sorun olur mu bilemedim:26:Bayram sonu memleketteyiz canım ağustosun sonuna doğru geleceğim o zaman mutlaka alıştırmalıyım

kardeşinin bezi var ya
kıskanıyor çok, ondan da yapıyor benimki.

ne güzel canım ailenle bol bol zaman geçirirsin,
benim iki küçük çocukla yolculuk çok zor

slm kızlar umarım herkes iyidir bizde haberler kötü ogluma bugün bayramlık almaya gitmiştik ve avm de bi magzada tabureden düştü ve kafasına 3 dikiş atıldı bu gün ömrümden ömürgitti rabbim kimseyi evladıyla sınamasın yavrum bide ben aglıyorum diye beni tesseli ediyo acımıyo anne diye kurban olurum aşkım benim bide zımbayla dikiş atılıyomuş artık 10 gün kafasında kalıcakmış gördükçe dayanamıyorum banyoda yapmıcak ki eymen günde 2 3 kere yıkanıyodu çocugum kendimi çok suçlu hissettim keşke gitmeseydim diyorum şimdi ama nafile dua edinde teyzeleri biran evel geçsin şu ongün tuvalet egitimine gelirsekte yaklaşık iki aydır alıştı geceleride baglamadım altını açtıktan sonra geceleride yapmıyo altına 28 kilo kilomuz biraz fazlabayramdan sonra diyete başlıcaz annalı ogullu şimdilik bizden bukadar allaha emanet olun kuzuları çok öpüyorum

Merhaba, uzun zaman oldu buralar çok ıssız kalmış. Biz çok iyiyz. Demirhan evde bir suredır h3n2vırusu yuzunden okula da gondermedım. Seneye özel kolej anaokuluna vermek ıstıyorum, siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne çabuk geçti günler çocuklarımız büyüdüler okula bile başladılar :) düşünüyorumda ne güzel paylaşımlarımız vardı ...

Slm arkadaslar bende 2010 ağustos annesiyim ..
Oğlusum krese gidiyor kocaman oldu..
2013 Mart doğumlu bir kizim var
şimdi 6 haftalik hamileyim 3. ye inşallah oda ağustosta doğacak ..
Ben 7 sene anne olmayı bekledim Rabbim 5 senede 3 evlat la sevindirdi beni ...
Onlar benim kabul olan dualarim umutlarım herseyim ..

herkese merhabalar umarım hepiniz ve güzel yavrularınız iyidir. Hakikatten ne de çabuk geçiyor zaman daha dün gibi teker teker doğuma gitmelerimiz , ilk kalp atışlarını paylaşmalarımız .... Bizler de iyiyiz malum kış bizim cüce okula başladı envai çeşit mikropla bizi şenlendiriyor 4 aydır hastalık hareketsizlik ve benim kiloları tıkır tıkır almam ile yuvarlanıp gidiyoruz :)) Biz edoşu ilk devletin anaokuluna verdik yarım gün sabahtan öğlene kadardı ama çok harala gürele bir sistem gözlemledim allaha emanetlerdi kötü davranışlar laflar dışında hiçbirşey öğrendiği yoktu buyüzden özele verdik sigarayı bıraktık 12 ay taksit yaptılar imkanları zorladık . İstanbuldan taşındık (Altınoluk) burada nerdeyse yarı fiyatına özel okul fiyatları. Tüm gün olmasına daha alışamadı uykusu geliyor bizi özlüyor v.s. ama bale ingilizce aktiviteler vs geçen sene vermedim okula oturup kalkıp yedik haydi anne kek yapalım börek yapalım bütün gün çizgi film:)) Hepimiz alışacağız artık yeni durumumuza da , Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…