merhabalaaarr herkesee.benim büdüşüm artık abi.biraz yaramazız.yemek konusunda çok nadir iştahla yiyioruz.abi olduk ama kıskanıyoruz.:)) ama biribirimizle çok güzel sohbet ediyoruz.tv film izlerken filmde olanları bile yorumluyor.:)))kreş düşünömüyorum şimdilik.yengesi bakıyor böcüklerime.ikisini ayırmak istemedim en azından bir yıl kadar beraber olsunlar istedim.tuvalet alışkanlığımız çok şükür şeytan kulağına kurşun epey yol katettik.çişini artık kendi söylüyor.kakada birazcık sorun yaşıyoruz.oda kabız olduğu için çoğu zaman anlıyorum tuvalete götürüyorum.inşallah kendi de söylemeye başlar.geceleride tutuyorbirkaç gün üst üste tutabiliyor.sabah kalkınca bezimiz kupkuru.ama erken uyursa o gece yapabiliyor.bir kızım oldu.şuan 8 aylık.adı ebrar.durumlar bizde böyle.
selamlar nevgülcüm
benimki artık kreş yollarında
hatta küçüğü de düşünüyorum vermeyi çünkü işe başlamayı düşünüyorum artık
malesef bakacak kimse yok,istediğim gibi bakıcı da bulamadım
bakıcı arayışı çok zor, en sonunda kreşe karar verdik
tuvalet sorunumuz henüz çözülmedi bizim de
zorlamak da istemiyorum
kardeşi bezli olduğu için inat ediyor diye tahmin ediyorum
kendi istekli olsun diye biraz daha bekleyeceğim
benim oğlan 1 yaşında oldu canım
maşallah kızına da o da büyümüş
kelebekim canım benim oğlumda başta öyle inat etti.ben kızdım çoğu zaman ama kızmamak gerekiyormuş.bunu anladım.hep güzellikle artık tuvalete yapması gerektiğini büyüdüğünü söylemek lazım.ve onun ilgisii tuvalete çekecek bişeyler yapmak gerekiyor.ben şarkı besteledim düşün.tuvalete hayvan resimleri yapıştırdım.oyun hale getirdim tuvalete gitme işini.daha bi heveslendi.sende deneyebilirsin.
merhaba nevrestecimMerhaba hanımlar
Bizdede durum aynı hala tuvalete alıştıramadımÖnce okul vardı kızların onlarla ilgilenmekten olmadı ,sonra memlekete gittim orda hiç olmuyor Geldim ramazan girdi imkan yok uğraşamadım Bayrama memlekete gideceğim dönüşte mutlaka alıştırmam lazım Daha önce denedim olmadı o zaman belki olur
emb bence bu konu tamamen öğretmenle ilgiliarkadaşlar çocuklarını kreşe anaokuluna gönderenler. yardım... sizce devlet anaokulumu, özel kreş mi? denizlide önerceğiniz bir yer varmı?
İyiyim canım sağol sen nasılsın?merhaba nevrestecim
nasılsın?
topiklerini takipteyim sürekli, çok beceriklisin maşallah.
bu tuvalet konusu gözümde iyice büyüdü ya:18:
hayırlısıyla alıştırsak artık
emb bence bu konu tamamen öğretmenle ilgili
öğretmen iyiyse devlet özel fark etmez,
denizliyi malesef hiç bilmiyorum
İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Çok teşekkürler canım
Evet benimde öyle nasıl hallederiz bilmiyorum
Ben haziran başı gibi denedim olmadı hep yaptıktan sonra söyledibayramdan sonra beraber başlayalım
benimki lazımlıkta da oturmuyor
altına yapıyor sonra basıyor çığlığı
Ben haziran başı gibi denedim olmadı hep yaptıktan sonra söylediLazımlığa benimkide oturmuyor biraz oturuyor sonra acıdı deyip kalkıyor Tuvalettede suyla oynamak istiyor Klozete mi alıştırsam dedim onada alışırsa gittiğim yerde sorun olur mu bilemedim:26:Bayram sonu memleketteyiz canım ağustosun sonuna doğru geleceğim o zaman mutlaka alıştırmalıyım
Canım senin işin daha zor kardeşinden dolayı dahada inatlaşabilirkardeşinin bezi var ya
kıskanıyor çok, ondan da yapıyor benimki.
ne güzel canım ailenle bol bol zaman geçirirsin,
benim iki küçük çocukla yolculuk çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?