evet valla bu aşı olayı da baydı beni
aşılarla ilgili kötü şeyler de söyleniyor ya,
düşünmemeye çalışıyorum artık
çocuklarına aşı yaptırmak istemeyenler epey çoğalmış
ben kesinlikle cesaret edemem öyle bir şeye
sağlık ocağında olabilir de, mesela su çiçeği aşısı yapılacak ama ellerinde olmuyor falan
Ozaman yine bu bir dönemHem güzel hem kötü
Ben de ilkini özel yaptırdım ikinci bu sıralar yapılması lazım çok değildi zatn yaptırırız artık
Evet hiç yaptırmayanlar var ama ben cesaret edemem bitirdik zatenSen de yaptır oğluna boşver takma kimseyi
benimki bana çok yapışık değil ama huysuzluk gene başladı
havalar bir düzelse hemen parka gideceğiz kuzumla, daralıyor evde sanırım
Evet öyle sorunlar da çıkıyor olmazsa kendin yaptırısın
Öylebiz neyse ki okula gidiyoruz arada yakın bize dönüşte eve gitmeyelim diyor..Parka gidiyoruz biraz Ama senin küçük bebek var havaların bayağı düzelmesi lazım çıkman için
Görüşürüz canım kolay gelsinİşte böyle böyle büyüyorlar. Aşısı, bezi, maması derken 2,5 yıl geçti. Özlemişim sizleri. Şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın. Sevgiler.
Öylebiz neyse ki okula gidiyoruz arada yakın bize dönüşte eve gitmeyelim diyor..Parka gidiyoruz biraz Ama senin küçük bebek var havaların bayağı düzelmesi lazım çıkman için
İşte böyle böyle büyüyorlar. Aşısı, bezi, maması derken 2,5 yıl geçti. Özlemişim sizleri. Şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın. Sevgiler.
Benimki de öyleevet canım
oğlum da biraz ele gelir bir kaç aya kadar inşallah
kızlar sizinkilerin tv ile arası nasıl?
benimki hep seyretmek istiyor
sınır koymakta çok zorlanıyorum gerçekten
benimki kardeşi büyük olsa ona saracak ama daha oynayamıyorlar :)
yaz gelse hayırlısıyla tv derdi de biter
gezer dururuz
ben geçen sene hamileydim ondan pek gezemedim
bu sene çok hevesliyim
Allah kısmet ederse, inşallah
Evet canım ben de aynı umutlar içindeyim çocuklar da sıkılıyorAmin canım inşaallah küçükte büyür yaza kadar bayağı
evet canım çok iyi geldi konuşmak, moral oldu bana
ben çıkıyorum
öpüyorum kocaman sizi
Evet artık okula kadar başka aşımız kalmadı. :)
Merhabalar.
uzun zaman önce forumlardan okuduğuma göre siz de uzun süreli bir vajinal mantar sıkıntısıyla karşı karşıya kalmışsınız. Ben de aynı dertten muzdaripim. Sizin geçmiş olmasına çok sevindim. aynı zamanda bebeğiniz de büyümüş, Hayırlı olsun, ben de şu hastalıktan kurtulayım anne olmak istiyorum:) rica etsem lütfen bana vajinal mantar için kullandığınız 6 günlük fitilin adını yazar mısınız? hatırlıyorsanız tabi... forumda bulamadım daçok teşekkür ederim şimdiden..
tüm güzellikler sizinle olsun:)
Selam herkese gecmise bakarken kafamdan kaynar sular dokuldu resmen eliszza yi kaybwtmisiz demek offf allahim yaa allah geride kalanlara sabir versin kizina doyamadi((offf cok kotu oldum allahim kimseyi evladindan sevdiklerinden ayirmasin....biz iyiyiz kizimla alcidan kurtuldum simdi cok iyiyim ama bu 2013 yilinin basi bize iyi gelnefi sanirim benim ayagim kirildi tam gecti derken annemde bu hafta ameliyat oldu umarim bundan sonrasi bizim icin iyi olur.bundan sobra daha sik ugriycam ins.
kızlar selamlar
havalar azıcık güzelleşti, dışarda mısınız?
biz her gün park seferlerine başladık
dönüşümüz çok zor oluyor, asla eve dönmek istemiyor
yemesi epey azaldı bu ara,
en sevindiğim şey çocuklarla daha kolay kaynaşıyor
hemen onların yanına gidip konuşmak istiyor çok seviniyorum
kreş işimiz eylüle kaldı ondan parklarda arkadaşlarıyla takılacak bu yaz.
beze devam ediyoruz, yazı bekliyoruz,
son durumlar böyle bizde
sizler nasılsınız?
meral, karanfil, nevreste, ayşecik, aysu, rüyabuse, başka unuttuğum var mı, nerelerdesiniz?
Meraba:) biz daha gezmelere pek baslayamadik malu ufaklık 3 aylikruzgar cok olmasa cikicamda olmuyor maalesef.haftasonu çıkıyoruz yine.
Benim kizimda oyle hemen gidip konuşmak ister:)parkta cok iyi oluyo valla,ama bu sene salıncakli parklara gitmicemsalıncaklarin önünden gecmemeyi öğrenemedi ve onu kontrol etmek cok zor hemen unutuyor e bebek kucagimdaysa hemen de koşup yetisemem..işim zor bir yıl geçse çabucak diyorum..
Küçük kızim mavis oldu onuda parklara hergun nasıl götüricem bilmem(
Bide benim belim cok ağrıyor neden bilmiyorum.emzirme kaynakli mi yoksa başka birsey mi bilemedim.farklı bir ağrı,belimin tam ortasında..doktora bir ara görünmem lazım..cok konuştum:)
Bu arada merak ettim eliza kim?
slm kızlar umarım herkes iyidir sayfalarımız azda olsa ilerlemişeymenim 96cm 25 kilo tosunum ama neyaptıysam bezden vaz geçmiyo l tuvaletede oturmuyo lazımlıklarada poposu sıgmıyo geceleri benimkide geç uyuyo bi kaç gündürde geceleri kalkıyo 2 .3 saat yatmıyı sabahları erkenden ayakta ama konuşması çok düzgün oglumun bazen öyle şeyler diyoki şaşırıp kalıyorum:18: ben bide gelişim testi yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran varmı cevap yazarsanız sevinirim bütün kuzuları üpüyorum allaha emanet olun
küçükkelebek'cim....merhabaaa...ben buralardayım....hiç giriş yapamıoyrum bizim ufaklıktan dolayı...çok inatçı olmuş bir görseniz...ama çok sevdiriyor kendini....öpüp duruyor beni....gözlerini kısarak bana sarılıyor...ahhh...iyi ki var...yoksa ne yapardım...sağlığı iyi çok şükür....kendi kendine uyuyor artık...yeme problemi yok....tuvalete geçen yıl alışmıştı zaten...sorun yok şimdilik..
sizler neler yapıyorsunuz başka.....evde ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz veya dışarıda...gezme dışında nasıl vakit geçiriyorsunuz..ev etkinlikleriniz neler...bunları çok merak ediyorum..ne gibi oyuncaklar alıyorsunuz..nasıl kitaplar alıyorsunuz mesela....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?