Ben geldim ama kimseler yok. Sağlık ocağından geldik. Biraz az emiyordu, doktor "haftaya gel bakalım" demişti. 2 hafta önce 5900gr'dı. 6600gr olmuş. Demek ki doyuyor bebeğim.
Maaşallah canım kuzuna yaa o sorun gurbetin durusuyla bende de var daha doğrusu bizim kuzular 5 yada max 7 dakika emiyo zorlayıncada benimki sinirleniyo napcas bilmem bakalım dr a gidince belli olacak inşallah...Ben geldim ama kimseler yok. Sağlık ocağından geldik. Biraz az emiyordu, doktor "haftaya gel bakalım" demişti. 2 hafta önce 5900gr'dı. 6600gr olmuş. Demek ki doyuyor bebeğim.
Canım boya gitmiştir ondandır heralde benim bebiş 5670 felandı öteki bebeklere bakıyorum 5 kilo olanlar bile daha tombul benimkinin kolları çırpı gibi duruyo ama benim oğlan 53 doğmuştu ayın 11 inde sağlık ocaında 63 tü demekki boya gitmişbu endişe bende de var sanki şu günlerde yüzü küçüldü boynu inceldi gibi geliyor ama haftaya rota virüs aşısı için gitcem onuı bekliyorum
Kızlar çıldırmak üzereyim bebişkoyu bazen anakucaına koyup davlumbazın altına koyuyodum hem uyuyodu hemde işimi yapıyodum.Yan komşular 2. kata çıkıyolar malum benim ev de 2. kat sanki benim evi yıkıyorlar "TAK TAK TAK" çıldırıcam yaaa zaten benim bebiş kolik uyuyamıyor şimdi o max 15-20 dakika 5 e düştü tam dalıyo bi kocaman TAAAKK sesi bitti bida uykumuyku yok,herşeyde benim bebişkoyu buldu yaa Hele bugün resmen ev sallanıyor mutfak dolaplarım yere düşecek die ödüm koptu.Bu gidişle birazcıkta olsa uyusun die arkadaşlara oturmaya mı gidicem ne çok moralim bozuk çooook(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?