2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benim kızımda dönencesine bayılıyo iki gün falan açmadım dönencesini geçen gün açınca
nasıl güldü ona sesiyle sanırım özlemiş heralde hergün açtığımda da bıkıyo ondan çıngırak almıştım ona çok bakıyo bide
artık bende başka oyuncaklar bakmaya başlıycam

merhaba arkadaşlar
ben de face e katılmak istiyorum, benim gibi bi kaç kişi daha gördüm adım a vazgeçtiler artık benim gibi sormaktan.bir kere daha denemek istiyorum; Ben nasıl katılacağım facebook grubuna yardım etmek isteyen var mı.halisnaya özelden mesaj atamıyorum.

benim kızımda gündüzleri sürekli ana kucağında uyuyo benimkiside arabanım ana kucağı şuan için bende almak istiyorum diğer ana kucaklarından ama bakalım
aslı cnm çok sağol ne güzel olduda bu masal sitelerini bizimle paylaştın
bende bişeyler uydurup duruyodum kızıma daha kitap almamıştım

kıslar kimse kalmamaış burda , ama işyerimizde face açlımıyor nasıl konuşacağız sizlere.

face de olmakkötü olmuş

mrb kızlar artık bebişlerimiz büyüyor oyuncaklara ve bizlere iyice tepki vermeye başladılar çok güzel insan ne kadar yorgun olsa da herşeyi unutturuyor sıpacıklar :) anakucağımı yoksa salıncak mı halı mı bende karar veremedim bi türlü boş kalabildiğim aralarda bakmaya calısıyorum netten ama pek boş vaktim olmuyor malesef... bu arada face ciler burayıda unutmayın... hoşçakalın...

Hamakta almistim ben dogumdan once bir kere bile kullanamadim cok sallaniyor artik tekmeledigi icinde olmadik zamanda sallanmasi oglumu kizdiriyor.

Ben geldim ama kimseler yok. Sağlık ocağından geldik. Biraz az emiyordu, doktor "haftaya gel bakalım" demişti. 2 hafta önce 5900gr'dı. 6600gr olmuş. Demek ki doyuyor bebeğim.

Ben geldim ama kimseler yok. Sağlık ocağından geldik. Biraz az emiyordu, doktor "haftaya gel bakalım" demişti. 2 hafta önce 5900gr'dı. 6600gr olmuş. Demek ki doyuyor bebeğim.

bu endişe bende de var sanki şu günlerde yüzü küçüldü boynu inceldi gibi geliyor ama haftaya rota virüs aşısı için gitcem onuı bekliyorum

bu face olayına ben de bozuluyorum artık buraya kimse gelmiyor günlerden sonra girdim haber almak için ama kimsecikler yok

Yine kimse benimle konuşmuyor, gidiyorum ben de... mafoldumben

Maaşallah canım kuzuna yaa o sorun gurbetin durusuyla bende de var daha doğrusu bizim kuzular 5 yada max 7 dakika emiyo zorlayıncada benimki sinirleniyo napcas bilmem bakalım dr a gidince belli olacak inşallah...
bu endişe bende de var sanki şu günlerde yüzü küçüldü boynu inceldi gibi geliyor ama haftaya rota virüs aşısı için gitcem onuı bekliyorum
Canım boya gitmiştir ondandır heralde benim bebiş 5670 felandı öteki bebeklere bakıyorum 5 kilo olanlar bile daha tombul benimkinin kolları çırpı gibi duruyo ama benim oğlan 53 doğmuştu ayın 11 inde sağlık ocaında 63 tü demekki boya gitmiş

Kızlar çıldırmak üzereyim bebişkoyu bazen anakucaına koyup davlumbazın altına koyuyodum hem uyuyodu hemde işimi yapıyodum.Yan komşular 2. kata çıkıyolar malum benim ev de 2. kat sanki benim evi yıkıyorlar "TAK TAK TAK" çıldırıcam yaaa zaten benim bebiş kolik uyuyamıyor şimdi o max 15-20 dakika 5 e düştü tam dalıyo bi kocaman TAAAKK sesi bitti bida uykumuyku yok,herşeyde benim bebişkoyu buldu yaa Hele bugün resmen ev sallanıyor mutfak dolaplarım yere düşecek die ödüm koptu.Bu gidişle birazcıkta olsa uyusun die arkadaşlara oturmaya mı gidicem ne çok moralim bozuk çooook (

Canım emme pozisyonunu değiştir, daha çok emiyorlar. Denedim 25dkya çıktı 2 memede durma süresi.
Aaah ahh benimki de sesten etkilenmiyor da ayağımda uyuyor sürekli. Ayağımdan alıp anakucağına atıyorum. 10dk sonra anlıyor yanında olmadığımı başlıyor ağlama krizine girmeye. Hatta bu sabah onu bırakıp wcye bile gidemedim. Ne yapayım ben de kucağıma aldım oğlumu öyle gördüm işimi. Şimdi de ayağımda uyuyor, ne yapacağım bilemiyorum benneyaptımki Bu arada komşunla konuşabilirsin. Bizim üst kattaki de yapıyordu, gece de uykusundan oluyordu benim avaz avaz bebeğim yüzünden

Son düzenleme:
çiğdemcim nasılsın denk geldik sonunda
maşallah oğluşuna çok iyi kilo almış bak boşuna endişelenmişsin demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…