Slm çiğdem ne zamandan beri karşılaşamıyoruz nasıl kuzun benimkide hala uyuyamıyor bu aralarda uykusu gelince çıırmaya başladı.Güle güle kullan canım netbook unu :)Selam kızlar, kimse yok... Oğlum çok zor uyuyor, alıştırdılar sallamaya. Uykusu gelince ağlamaya başlıyor :1ninca: . Ayaklarım, bacaklarım, belim kopuyor resmen; ondan nete pek giremiyordum. Benim tatlı kocacığım bana netbook hediye etti. Artık daha fazla vaktim olacak. En azından, oturduğum yerden nete girebileceğim...
Bebekleriniz ne kadar güzel maşallahRabbim kuzularımızı korusun... Benim oğluşum da bir şey söyleyince "aguaguagu" diye cevap veriyor. :asigim:
Bebişkoma dönence tarzında bişiler alamk istiyorum hem oyalanır hemde u avizelere bakmaktan vazgeçer de en azından biraz durursa işimide yaparım ama karar veremedim sizce hangisi daha uygun olur.
Anakucaklarının belli taşıma kapasitesi var halı sank daha uzun kullanılabilir gibi geliuor siz ne dersiniz??
banada halı daha çok kullanılır gibi gemişti benim oğlan bi tekmeler atıyo ama tabi istem dışı heralde.Bakcass bakalım almaya gidelimde orda oturtmaya felan izin verirler heralde çünkü beki istemeyebilir... yorumun için saol...Anakucagi aldim ben oglum donenceden korktu kaldirdim anakucagini sevdi ama kucuk geliyor artik alirken boyuna bak ben bi 15 gun daha koyarim ancak ayaklari disarda kaldi kalicak , sonradan sandalye olarak kullanicam katlaniyor cunku.oyna ve tekmeleyi 2009 agustos annelerine sordum tavsviye eden olmadi bende almadim
Bebişkoma dönence tarzında bişiler alamk istiyorum hem oyalanır hemde u avizelere bakmaktan vazgeçer de en azından biraz durursa işimide yaparım ama karar veremedim sizce hangisi daha uygun olur.
Anakucaklarının belli taşıma kapasitesi var halı sank daha uzun kullanılabilir gibi geliuor siz ne dersiniz??
kızlar benim oğlum en çok aynalarla ve dönencesiyle ilgileniyor siz oyuncak aldınız mı neler aldınız neler tavsiyeler ediyorsunuz biz dönence aldık ana kucağında da oyuncaklar asılı ama ben oyuncak almayı çok istiyorum
peki masal kitabı alan var mı aranızda ne tavsiye edersiniz?
ana kucağı bnm cok acayip işime yarıyor resimdekini farklı markasında btün gün nerdeyse onda ama 5 aylıkkn de bn oyun halısı almayı dşünüorum ana kucağı pk cazip gelmes yrde dönsün yuvarlnsın oynasın dilediği gbi diorum ben
masal kitabı almadım ama bnde cok istiyorum bu konuda yardım bekliyorum çünkü ben kızıma hergün kafadan uydurup bişeler anlatıyorum öle güzel dinliyor ki sakin sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?