2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5 dakika emiyo sonra ne oluyosa sanki poposuna çimdik atıyolar bi çığlık 5 dakika mola sonra ayakta hoplata zıplata zor tuutturuyorum o zaman birazcık daha devam ediyo ve kusuyo
yok kııss bizim yan komşuyla evler bitişik bizim 2 katlı onların tekti şimdi 2. kat yapılıyor y
ani İNŞAAT mafoldumben

kilo alımı nasıl peki cnm benimkide en fazla 15-20 dak emmiyo ama ilk emmeye başladığı zaman çok hızlı çekiyo çok acıkmış oluyo şimiğe kadarda çok şükür kilo alımımız iyi gidiyo

çiğdemcim nasılsın denk geldik sonunda
maşallah oğluşuna çok iyi kilo almış bak boşuna endişelenmişsin demek ki

Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatam hayatım. Evet boşuna endişelenmişim. Sen nasılsın?

kilo alımı nasıl peki cnm benimkide en fazla 15-20 dak emmiyo ama ilk emmeye başladığı zaman çok hızlı çekiyo çok acıkmış oluyo şimiğe kadarda çok şükür kilo alımımız iyi gidiyo
walla canım bu 5 dakika emme olayı aşıdan sonra oldu 11 den sonra o zaman en son kilosuna bakıldı dr a gidices inşallah bi hafta içinde o zman belli olcak

canım bilmem etkili olur mu ama sürekli müzik açsan da bebiş alışsa da bu düşüncesiz insanları duymasa

walla canım bu 5 dakika emme olayı aşıdan sonra oldu 11 den sonra o zaman en son kilosuna bakıldı dr a gidices inşallah bi hafta içinde o zman belli olcak

benim oğlumda sadece geceleri mola vermeden emiyor gündüz 2 dakka emerse 5 dakka göğüs ucumu çekip bırakıp oyun oynuyor

slm herkese kıslar canım cok sıkkın ya oglum hastalandı dun hıc durmadan cıglık atıp bagırdı gece doktora gtıık bebegımın agzında pamukcuk vardı bırden 1 gunun ıcınde cogaldı ta bogazına kadar ınmıs ordanda bagırsaklara ınmıs oraya yerlesmıs karın agrısı yapıyormus bır suru ılac ve ıgne verdı doktor bayag agladım o agladıkca .içim dayanmadı aglamasına

canım çok geçmiş olsun

bu face olayına ben de bozuluyorum artık buraya kimse gelmiyor günlerden sonra girdim haber almak için ama kimsecikler yok

aynen canım bende dert yanayım dıye gırıyorum kımse olmuyor gerı cıkıyorum bugun gordum sızlerıde valla sohpetı ozledım ya dertlescek kımsecıkler yok

aynen canım bende dert yanayım dıye gırıyorum kımse olmuyor gerı cıkıyorum bugun gordum sızlerıde valla sohpetı ozledım ya dertlescek kımsecıkler yok

benim face de hesabım yok olsun da istemiyorum nete de sadece sizlerle dertleşmek bşeyler paylaşmak için giriyorum

selam kıslar nasılsınız?
İlk defa sitede birilerini gördüm şaşırdım valla ya.Herkes facede ya buralara kimsecikler uğramıyor valla.
Nasılsınız bebişler nasıl sl34 ve onat?

Demirhan gündüzleri çok az uyuyor ya siniroluyorum işlerimi halledemiyorum yaa. Biraz vaktim oluyor bazen onda da nete giriyorum hemen zaten başka birşey yaptığım yok valla ev aldı başını gidiyor pozisyonda..

selam kıslar nasılsınız?
İlk defa sitede birilerini gördüm şaşırdım valla ya.Herkes facede ya buralara kimsecikler uğramıyor valla.
Nasılsınız bebişler nasıl sl34 ve onat?

oğlum iyi şükür teyzesi bu sabah aklıma digitürkteki masal radyosu geldi onu açtım anakucağında uumaya çalışıyor ben de yardımcı olmak için yavaş yavaş sallıyorum

oğlum iyi şükür teyzesi bu sabah aklıma digitürkteki masal radyosu geldi onu açtım anakucağında uumaya çalışıyor ben de yardımcı olmak için yavaş yavaş sallıyorum

Aman maşallah kuzuma benim uyusun da büyüsün inşallah. Bizimki de yatağında yarı uyur yarı uyanık duruyor bakalım inşallah dalar.:hulya:

Arkadaslar benim taktığı uygulayın uyutmak için. Bibisle beraber yatağa yatın o sırt üstü siz yana dönük olarak. Memizi verin ağzına emerek uyusun. Biraz daldıktan sonra yatağına koyabilirsiniz.

Demirhan gündüzleri çok az uyuyor ya siniroluyorum işlerimi halledemiyorum yaa. Biraz vaktim oluyor bazen onda da nete giriyorum hemen zaten başka birşey yaptığım yok valla ev aldı başını gidiyor pozisyonda..

aynen şekerim azıcık uyuyunca da yemek yapıyıorum bu hafta kadın da gelemedi hastaymış cumaya misafirim var ne yapcam düşünüyorum kara kara

Kıyamam canım ya çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum da iki kere enfeksiyon geçirdi. 40'ı çıkmadan 20 iğne yedi üstüste. Allah acil şifalar versin tatlım.

Arkadaslar benim taktığı uygulayın uyutmak için. Bibisle beraber yatağa yatın o sırt üstü siz yana dönük olarak. Memizi verin ağzına emerek uyusun. Biraz daldıktan sonra yatağına koyabilirsiniz.

benim oğlum başlangıçta o teknikle uyuyordu şimdi öyle uyutursam 10 dakka sonra uyanıyor anakucağında daha iyi uyuyor o nedenle gündüzleri hep ana kucağında yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…