5 dakika emiyo sonra ne oluyosa sanki poposuna çimdik atıyolar bi çığlık 5 dakika mola sonra ayakta hoplata zıplata zor tuutturuyorum o zaman birazcık daha devam ediyo ve kusuyoCanım emme pozisyonunu değiştir, daha çok emiyorlar. Denedim 25dkya çıktı 2 memede durma süresi.
Aaah ahh benimki de sesten etkilenmiyor da ayağımda uyuyor sürekli. Ayağımdan alıp anakucağına atıyorum. 10dk sonra anlıyor yanında olmadığımı başlıyor ağlama krizine girmeye. Hatta bu sabah onu bırakıp wcye bile gidemedim. Ne yapayım ben de kucağıma aldım oğlumu öyle gördüm işimi. Şimdi de ayağımda uyuyor, ne yapacağım bilemiyorum benneyaptımki Bu arada komşunla konuşabilirsin. Bizim üst kattaki de yapıyordu, gece de uykusundan oluyordu benim avaz avaz bebeğim yüzünden
5 dakika emiyo sonra ne oluyosa sanki poposuna çimdik atıyolar bi çığlık 5 dakika mola sonra ayakta hoplata zıplata zor tuutturuyorum o zaman birazcık daha devam ediyo ve kusuyo
yok kııss bizim yan komşuyla evler bitişik bizim 2 katlı onların tekti şimdi 2. kat yapılıyor y
ani İNŞAAT mafoldumben
çiğdemcim nasılsın denk geldik sonunda
maşallah oğluşuna çok iyi kilo almışbak boşuna endişelenmişsin demek ki
walla canım bu 5 dakika emme olayı aşıdan sonra oldu 11 den sonra o zaman en son kilosuna bakıldı dr a gidices inşallah bi hafta içinde o zman belli olcakkilo alımı nasıl peki cnm benimkide en fazla 15-20 dak emmiyo ama ilk emmeye başladığı zaman çok hızlı çekiyo çok acıkmış oluyo şimiğe kadarda çok şükür kilo alımımız iyi gidiyo
walla canım bu 5 dakika emme olayı aşıdan sonra oldu 11 den sonra o zaman en son kilosuna bakıldı dr a gidices inşallah bi hafta içinde o zman belli olcak
Kızlar çıldırmak üzereyim bebişkoyu bazen anakucaına koyup davlumbazın altına koyuyodum hem uyuyodu hemde işimi yapıyodum.Yan komşular 2. kata çıkıyolar malum benim ev de 2. kat sanki benim evi yıkıyorlar "TAK TAK TAK" çıldırıcam yaaa zaten benim bebiş kolik uyuyamıyor şimdi o max 15-20 dakika 5 e düştü tam dalıyo bi kocaman TAAAKK sesi bitti bida uykumuyku yok,herşeyde benim bebişkoyu buldu yaa Hele bugün resmen ev sallanıyor mutfak dolaplarım yere düşecek die ödüm koptu.Bu gidişle birazcıkta olsa uyusun die arkadaşlara oturmaya mı gidicem ne çok moralim bozuk çooook(
walla canım bu 5 dakika emme olayı aşıdan sonra oldu 11 den sonra o zaman en son kilosuna bakıldı dr a gidices inşallah bi hafta içinde o zman belli olcak
slm herkese kıslar canım cok sıkkın yaoglum hastalandı dun hıc durmadan cıglık atıp bagırdı gece doktora gtıık bebegımın agzında pamukcuk vardı bırden 1 gunun ıcınde cogaldı ta bogazına kadar ınmıs ordanda bagırsaklara ınmıs oraya yerlesmıs karın agrısı yapıyormus bır suru ılac ve ıgne verdı doktor bayag agladım o agladıkca .içim dayanmadı aglamasına
bu face olayına ben de bozuluyorum artık buraya kimse gelmiyor günlerden sonra girdim haber almak için ama kimsecikler yok
aynen canım bende dert yanayım dıye gırıyorum kımse olmuyor gerı cıkıyorum bugun gordum sızlerıde valla sohpetı ozledım ya dertlescek kımsecıkler yok
selam kıslar nasılsınız?
İlk defa sitede birilerini gördüm şaşırdım valla ya.Herkes facede ya buralara kimsecikler uğramıyor valla.
Nasılsınız bebişler nasıl sl34 ve onat?
oğlum iyi şükür teyzesi bu sabah aklıma digitürkteki masal radyosu geldi onu açtım anakucağında uumaya çalışıyor ben de yardımcı olmak için yavaş yavaş sallıyorum
Bu arada bebişler çook tatlı maaşallah
Slm çiğdem ne zamandan beri karşılaşamıyoruz nasıl kuzun benimkide hala uyuyamıyor bu aralarda uykusu gelince çıırmaya başladı.Güle güle kullan canım netbook unu :)
Şu gaz sorunları biran önce geçsede rahatlasak en azından kuzular uyurda büyür.
Geçen görümcemin 5 yaşındaki oğlu "bu bebek hiç uyumuyor pelin yenge nası büyücek" dedi inanırmısınız
Demirhan gündüzleri çok az uyuyor ya siniroluyorum işlerimi halledemiyorum yaa. Biraz vaktim oluyor bazen onda da nete giriyorum hemen zaten başka birşey yaptığım yok valla ev aldı başını gidiyor pozisyonda..
slm herkese kıslar canım cok sıkkın yaoglum hastalandı dun hıc durmadan cıglık atıp bagırdı gece doktora gtıık bebegımın agzında pamukcuk vardı bırden 1 gunun ıcınde cogaldı ta bogazına kadar ınmıs ordanda bagırsaklara ınmıs oraya yerlesmıs karın agrısı yapıyormus bır suru ılac ve ıgne verdı doktor bayag agladım o agladıkca .içim dayanmadı aglamasına
Arkadaslar benim taktığı uygulayın uyutmak için. Bibisle beraber yatağa yatın o sırt üstü siz yana dönük olarak. Memizi verin ağzına emerek uyusun. Biraz daldıktan sonra yatağına koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?